טוב לי לבד - מאכזב

MoonKnightX9

New member
טוב לי לבד - מאכזב

זה שהם דחפו שם את המילה ז**ה לקראת הסוף... חבל כי אהבתי אותם בתור להקה -די- קלילה בלי קללות בשירים (חוץ מאולי חום יולי אוגוסט שממילא לא שלהם) . אז זה קצת הורס ... הולך ונלעם לעומת זאת מגניב מאוד ...

menori

New member
../images/Emo45.gifהוא לא נורא הוא נחמד אבל

זה לא אחד מהשירים שאני אפעיל בלופים כל היום אני הייתי בשוק ככה ששמעתי את זה לראשונה כי הגברתי בפול ווליום ופתאום כל השכנים שמעו "זונה!" זה היה מוזר

זה לא קללה זה מקצוע../images/Emo3.gif

עכשיו ברצינות.. לי דווקא זה לא מפריע. אולי בגלל שהתרגלתי לשמוע מלא דברים כאלה בשירים של סאבלימינל ושות'. ובכלל, לאחרונה יש מילים כאלה ואחרות אצל הרבה אמנים. אז לא הייתי אומר שזה הרס. להיפך זה אפילו נחמד והשיר עצמו מעולה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדווקא נורא אהבתי ת'שיר הזה!

והקללה לא הפריעה לי כ"כ.. רק בהתחלה כי כמו ספיר זה היה גבוה ולא נעים...
אולי לא הפריע לי כי אני רגילה לשמוע דברים כאלו בשירים של היהודים (אבל שם לפחות ידעתי מתי להנמיך..חח). אני לא חושבת שכדאי להתאכזב משיר רק בגלל מילה אחת..
והולך ונעלם אכן יפה! בפעמים הראשונות ששמעתי ת'דיסק שמעתי רק את ה-4 שירים הראשונים והעברתי שוב להולך ונעלם חח

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאני אישית לא ממש התחברתי ואהבתי

הרגשתי שעד שהם מגיעים לקטע של סינרגיה.. עם כל הגיטרות והתופים והרעש והבלגאן השיר נמשך ונמשך יותר מידיי זמן... וגם הקטע של הקללה לא ממש מתאימה.. כי מילים כאלה לא ממש מתאימות לסינרגיה.. אולי להקות אחרות משתמשות בקללות בכל שיר וזה מתאים להם אבל אני אישית לא רואה את סינרגיה מקללים בכל שיר ולי זה קצת הרס... עדיין לא שמעתי את כל הדיסק כי אין לי מאיפה לקנות.. אבל בהזדמנות הראשונה אני אקנה אותו וברגע שאני אשמע אני אגיד מה דעתי עליו.. אבל שמעתי חלק מהשירים בספיישל בוואלה ונורא אהבתי..

לדעתי הם פשוט היו צריכים לסיים עם הקטע הזה...

כלומר, לא להכניס אחרי הקטע הזה עוד פעם תופים אלקטרונים. זה כן מיותר בשיר הזה לדוגמא. השאר מעולה..

kombinaizer

New member
כל האלבום מאכזב

ואני לא מבין מה הבעיה במילה זונה? גם קללות זאת דרך להתבטא.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא לגמרי..

דרך התבטאות אומשו.. בגלל שאני מתחברת לשיר אני אפילו מסכימה עם המילה..

menori

New member
../images/Emo45.gif

במובן מסוים המילה מתאימה לשיר, אבל זה תקוע במקום הלא נכון, זה לא קשור לשום חלק בסוף..

tal 01

New member
זה דווקא כן קשור לדעתי

זה נגיד שהוא מספר מקרה שהיה לו עם בת זוג לשעבר שהוא נורא כועס עליה ופתאום זה מתפרץ החוצה לכעס של ממש.. לא קורה שאת מספרת משהו למשל על חברה שעיצבנה אותך ואז את פתאום מתחילה לכעוס עוד יותר? זה כאילו התפרצות... ואני דיי מסכימה עם הטענה של ניר שזה נמשך טיפה יותר מדיי..קיבלתי גם הרגשה כזאת בהתחלה אבל אני בכל זאת אוהבת את השיר...דווקא מהקטע שהם מתחילים עם הגיטרה האקוסטית נדמה לי בפזמון הראשון.

menori

New member
דווקא זה שזה נמשך

המון זמן, זה הופך את זה ללא קשור, אם השיר היה קצר יותר ועדיין עם הגיטרות והבלאגן בסוף ואז המילה אז אולי זה היה קשור, כי התחלה שקטה מידי, ולא שמים אפילו לב לשיר ברקע, זה קרה לי באוטו בפעם ה1 שאני שמעתי את השיר הוא היה כזה ברקע ודיברתי עם אבא ולא שמתי לב אליו אחרי כמה דק"... אין לו נוכחות כמו לשירים האחרים שלהם... אבל הוא נחמד בכללי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifכנ"ל

לדעתי זה היה מיותר לגמרי..פתאם ששמעתי את זה וראיתי את זה כתוב,די התאכזבתי תאמת אבל אפשר להבין שזה אולי בקטע של לבטא את הכעס והכל.. אח שלומית שלומית מה יהיה?!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifגם אני!../images/Emo45.gif

תפסיקי להיות כמונייייייי אעאעאע

למעלה