טוב לחזור

מוש23

New member
טוב לחזור

שלום לכולם. נחמד לחזור אל חיק הפורום החם עם בואו של החורף ולזכות בכוס שוקו חם. הייתי כאן איי שם בחודש יולי עם כינוי אחר (משה חיפאי אם מישהו זוכר) אבל לצערי נעלמתי ולא מרצוני. המחשב שלי קיבל התקף אפילפטי ופג מן העולם. אז עכשיו עם קוחות מחודשים ועם מחשב חדש ונורמלי אני שוב כאן. קצת היסוטריה העליי: את התקף הראשון שלי קיבלתי בגיל 21 במהלך השירות הצבאי. עברתי כ-15 התקפים, בכל אחד מהם לא נמצא איזה הוכחה שיש לי אפילפסיה אבל, היות והכדורים עוזרים לי ומונעים את ההתקף אז רשמו שיש. נחמד לקרוא ולגלות שיש אנשים בגילי ומאיזור מיגורי (ותודה למי שיזם את הסקר שגילה לי את זה). אז קדימה להוציא עטים ודפים כי את המקלדת זורקים ועל מדפסת בכלל לא שמעו כי אין כמו לכתוב כמה מילים בפורום אפילפסיה. שלכם מוש

qt1

New member
ברוך השב...../images/Emo140.gif

תתחדש על הניק החדש, הנה ההודעות הקודמות שלך - כאן, למי שירצה להכיר אותך קצת יותר. מה קורה איתך בימים אלו? שבת שלום

מוש23

New member
החיים ממשיכים...

קודם כל יפה QT1 שזכרת אותי
. נתחיל מזה שבשעה טובה התחלתי ללמוד באוניברסיטת חיפה אמנם מכינה... אבל צריך מתיישהו להתחיל ללמוד!!! דבר שני, אני חזרתי לנהוג. אמנם אני לא דיווחתי למשרד הרישוי על זה אבל צהל עשה את זה במקומי (לפי החוק צהל אמור לדווח על בעיות רפואיות "מיוחדות") ואז שלחתי את הטפסים לועדה לבטיחות בדרכים והם הודיעו יל רגע לפני ראש השנה שמותר לי לנהוג שוב אחרי שנתיים . שובע נפלא, מצויין, ומלא בדברים טובים לכל אחד ואחת מהחברים

למעלה