טוב לחזור הביתה

העצלנית

New member
טוב לחזור הביתה

ולמרות הכל זה הבית שלי. לא חשוב יש לי שאלה המרה של מקצוע המתמטיקה הבעייתי לי כל כך במקצוע הביולוגיה שאני נהינת מאוד ללמוד. שמעתי שיש דבר כזה אם כן אפשר קצת הסברים על זה בבקשה. תודה מראש דפנה "העצלנית" ששבה הביתה ולא מכירה כבר אף אחד

אמנם כבר אמרתי ברוכה הבאה

אבל שוב פעם - ברוכה הבאה!! אולי את עוד לא מכירה אבל תכירי - כולנו פה מקסימים ונחמדים ושווה להכיר אותנו
לגבי המרת מקצועות, כשאני למדתי יכולת להחליף מקצוע ריאלי אחד באחר בתנאי שבית הספר מאשר (אני חושבת שזה כרוך גם באישור משרד החינוך - לא בטוחה), כל זה כמובן כדי לקיים בגרות של מינימום 21 נקודות הנדרשות להוצאת תעודת בגרות. את יכולה לבדוק את זה עם מזכירות ביתהספר או להרים טלפון למשרד החינוך לאגף הבחינות ברמת גן. תיידעי אותי מה מצאת. שלך אפרת

העצלנית

New member
אפרת תודה רבה לך על התגובה

אני אשמח להשתלב עוד פעם בפורום הנעים והתומך הזה שהייתי עדה לגסיסתו ולשמחתי גם להחלמתו עכשיו חזקי ואמצי. בכל מקרה בקשר להמרה בגרות מלאה אני לא עושה כי נפטרתי מאנגלית רק תסכולים היו לי מזה ובגרות בכל מקרה לא יכולתי לעשות. בית הספר שלי תומך מאוד בילדים עם דיסלקציות שונות בעיקר כי יש שם המונים כאלה (הוא לא גדול 200 ומשהו ט´-יב´). הבעיה בהמרה שכבר דיברתי אליה עם היועצת היא שבבית ספר יש רק חמש יחידות ביולוגיה ולא שלוש כמו שאני אמורה לעשות במתמטיקה. אבל עוד צריך לדבר על זה עם היועצת וההורים. חוזרת בטוח דפנה

עצלניתוש, יופי שאת חוזרת...

ובקשר ל-5 יחידות ביולוגיה זה פחות נורא ממתמטיקה, תאמיני לי, גם אני לא התחברתי עם מתמטיקה מעולם (ארבע פעמים ניסית להתמודד עם הבגרות!!-אבוי לבושה...) ובסוף החלפתי לחמש נקודות ביולוגיה ומאז יש לי במגירה תעודת בגרות, נכון שהיום זה לא משהו, אבל יש לי אותה וזה כמו פרס קטן לעצמי. תנסי ותראי - שווה.
אפרת

למעלה