טוב לדעת וסליחה ממי שיפגע זו לא המטרה שבת שלום
J jocie1 New member 16/2/07 #2 תיזמון מעולה - דברנו על הנושא ושאלו אם מותר להרכיב פאזל בשבת . לא ידעתי מה לענות. למדנו משהו נוסף. שבת שלום. .
תיזמון מעולה - דברנו על הנושא ושאלו אם מותר להרכיב פאזל בשבת . לא ידעתי מה לענות. למדנו משהו נוסף. שבת שלום. .
מ מממאיה35 New member 16/2/07 #3 מה זה שווה? אם צריך לפרק אח"כ? ~שבת שלום~ קניתי היום ציוד לשטיחון, מקווה שאארגן אותו ואתחיל את ה2000 שלי .
מה זה שווה? אם צריך לפרק אח"כ? ~שבת שלום~ קניתי היום ציוד לשטיחון, מקווה שאארגן אותו ואתחיל את ה2000 שלי .
1 123נעמי New member 16/2/07 #4 את רואה למה אני מפרקת פאזלים ובמיוחד בשבתות? אני יהודיה כשרה שבת שלום
F fireman New member 16/2/07 #5 אז בואו אני אתן לכם פתרון חוקי הלכתית. תרכיבו ותפרקו בסדר מסויים בלי לערבב את החלקים, במוצ"ש תרכיבו בחזרה את החלקים שכבר מסודרים
אז בואו אני אתן לכם פתרון חוקי הלכתית. תרכיבו ותפרקו בסדר מסויים בלי לערבב את החלקים, במוצ"ש תרכיבו בחזרה את החלקים שכבר מסודרים
מ מממאיה35 New member 17/2/07 #6 במהלך אתמול כשמיינתי את המורדילו שלי, נזכרתי שאין תשובה לגבי האם מיון חלקים מותר או לא.. שבוע טוב לכולנו!
במהלך אתמול כשמיינתי את המורדילו שלי, נזכרתי שאין תשובה לגבי האם מיון חלקים מותר או לא.. שבוע טוב לכולנו!
1 123נעמי New member 18/2/07 #7 השאלה הגדולה... מה קורה כשמתהפך לך חלק מותר להפוך אותו לכיוון הנכון? נראה לי קל יותר יהיה לחכות ליום ראשון
השאלה הגדולה... מה קורה כשמתהפך לך חלק מותר להפוך אותו לכיוון הנכון? נראה לי קל יותר יהיה לחכות ליום ראשון