טוב, כעת הווידיאו...

טוב, כעת הווידיאו...

ב"ה אחרי השרשור, על נהג המשאית העבריין. כפי שאמרתי חיכנו לו, והנה הווידיאו שלו בעת ביצוע העבירה. כעת מי כאן מהקודקודים שמשתף פעולה ושולח ניידת שתארוב בשקט ועם הרבה סבלנות (אני מספק קפה חם ועוגה לשוטרים), בפינה שאגיד להם, בלי כחולים ובשקט. כשהוא מגיע שהם "יפלו" עליו. אני כאן ואשמח לראות מי ירים הכפפה...

ה י י ל ה

New member
אתה יכול לפנות ללשכת התנועה ברחובות

הם אמורים (ורצוי מאדדדדדדדדד) לעור לך........... מקווה שעזרתי לך קצת

וידאו קצר מאוד

ולא רואים שיש שם תמרור שלא מרשה את הפניה שהוא עשה תביא עוד כאלה מכל מיני לילות

חחחחחח זה כיכר!!!

ב"ה איזה שלט צריך להביא שאסור? לא ברור שבכיכר אסור לנסוע נגד כיוון התנועה?! אין מצב שאני יוצא עוד לילות להסריט - יש לי חיים מעבר לזה. מישהו רוצה, שיקח ויטפל - אני מרגיש שעשיתי את שלי...

קרבינוש

New member
YNet שלמו לך על הכתבה ?

כי יכלת לארגן את החברה שלך ממתמי"ד והיו תופסים את הזבל ומועילים לסביבה

לא שילמו...

ב"ה עם ערוצי התקשורת הגדולים אני עובד כבר הרבה זמן. לא לוקח מהם כסף - יחסי עבודה... יכלתי לארגן? ואז בעל המשאית הערבי יזהה וינקום? אצלי יש כלל, אני לא מסתבך עם אנשים. זה אחד שנתקל בי ביום יום (כל לילה פה) ולא אסכן את עצמי בשבילו - שיבוא צוות לא מוכר ויעשה העבודה.

iaiaiaia

New member
מה???

זאת כיכר!!! לא צריך לראות תמרור.. רואים בבירור שזה נגד כיוון הכיכר!

benpual

New member
איציק , תנסה לצלם......

את הפראות שהוא נוסע , את הסיכון , אולי זה יעזור........

עזוב, אין לי עצבים קר בחוץ.

ב"ה צילמתי, יש תעוד של העבירה חד משמעית. אין טעם שאשרוף עוד לילה - אם יש צוות שצריך אותי, אלבש חם ואצא. אבל לחכות ולהסריט ולהסריט ולהסריט אין לי כוח. הפוך קורץ לי. יש לי כמה חברים בתקשורת שמביעים בחומר התענינות. אולי נעשה מזה משהו.

מספר תקבל היום - זה לא הבעיה...

ב"ה אבקש מהחברים שלי בלילה, שהם בחוץ יביאו לי את המספר. זה ממש לא בעיה. הצילום באמת מזווית טובה שתציג היטב את ביצוע העבירה. חשבתי המון איפה בדיוק לעמוד - וזה המקום הכי אידיאלי.

שלום30

New member
../images/Emo45.gif צילום לעניין

בשביל שהנהג לא יוכל להתחמק ולטעון שלא מדובר באותה משאית - אם יתאפשר גם לצלם את הכיכר והעבירה מהכיוון ממנו המשאית מגיעה ו \ או מצד נוסף והכי חשוב - שמספר הרכב יופיע בצילום. במידה והתופעה מתרחשת כמה פעמים בשבוע - יש מקום לדעתי ליזום פעילות משטרתית לתפיסת העבריין.

שירןן21

New member
כששאל אותך הכתב למה לא פנית למשטרה

אמרת שהתקשורת מטפלת בזה בצורה יותר מהירה.. האומנם.. היית יכול לפנות למשטרה ולהגיש תלונה ולתת את מספר הרכב תוך שבוע הנהג היה מופיע בחקירה והיו מתחילים נגדו הליך משפטי. אפילו אני הצעתי לך עזרה בזה והעדפת ללכת לתקשורת. הוצאת את המשטרה בעין לא יפה וכך גם התגובות בכתבה. מה שיהיה אז בסדר האתר יגיש תלונה על פי הראיות או שאתה תיגש לבד וייתכן שיפנו אליך בכלל, ההליך יהיה אותו הליך רק שפשוט את הסרטון יורידו מהאינטרנט, מעשה צדיקים בסתר נעשים. לא אהבתי את הדרך אבל כל הכבוד על ההתחשבות שלך והמלחמה האישית שלך בתאונות הדרכים. ולגבי הבקשה שלך שאתה זורק ושמישהו ירים את הכפפה - זה פורום משא"ז עם כל הכבוד לכולם הם רק מתנדבים , היית זורק את הכפפה במשרד של קצין את"ן ואז היית שופט אחרת.

עזבי, אין לי כוח לגשת להגיש תלונה

ב"ה הרמתי טלפון, באו לקחו את הכל בלי שאטרח. ביקשתי כאן סיוע עוד בטרם הכל - אמרו שיציבו ניידת או "לא בעיה לשלוח ניידת" לא עשו דבר. שלא יגשו, שכן יגשו, אני מיואש מהקטע הזה לגמרי. את בסדר גמור, וראוי לציין שאת ניסת לסייע בפרטי ועל כך ישר כוח. אך זה היה אחרי שהחומר היה כבר בדסק. אם היה כאן שוטר "אמיתי" שמרים את הכפפה כמוך - המשטרה הייתה נראת אחרת. אך שוטרים איכותייים ורציניים יש בודדים - את מהזן הבודד הזה... טוב שעדיין יש אנשים כמוך במערכת, חבל שאתם בודדים. שוב המון המון תודה לך. Kיציק. ולגבי קצין את"ן וכו', אני לא בנוי לתלונות ולשרוף ימים - יש לי מספיק תעסוקה מעל הראש - אין לי לא כוח לזה ולא זמן לזה.

שירןן21

New member
אבל איציק

יש נהלים מסויימים שדרכם הכל מתנהל , גם כשאני הייתי לוקחת על עצמי את העניין הייתי מעבירה את כל החומר ישירות לאגף התנועה בתחנה שלנו וכן הייתי עם יד על הדפוק שהעניין מטופל למרות שאין לי ספק שכך יהיה. לחייג 100 אפשר אבל זה לא סותר את הגשת התלונה , אתה יכול להגיע לתחנה ולתת עדות בדיוק 10 דקות.. תלונה זה לא ימים זה דקות בלבד במיוחד היום על כל השדרגות במשלי"ם בכל תחנות המשטרה , להגיד שאתה מיואש זה לא תירוץ.. בכל מקרה עבודה יפה , אני מקווה שהעבריין יתפס ויענש - אגב אם זה חמור בעיניך היום יצא לי לראות אדם שהיה ידיד בעבר, הוא ריצה 7 חודשי מאסר על ת.ד עם הרוג . וקיבל שלילה של 10 שנים.

קוריוז...

ב"ה הלילה חיכתי לו גם, הוא לא הגיע, המשאית הזו לא עברה כלל. נחכה הלילה שוב (אם לא ארדם). לגבי ההוא בת.ד. הקטלנית, אם השופט שפט, חזקה עליו שהוא יודע למה. מעניין לדעת את פרטי המקרה.

ימער

New member
לרשותך

אם העניין לא נפתר עד יום רביעי הקרוב, תן לי סימן, נגיע אליך ונתמקם ללילה (מישהו אמר גם עוגיות ליד הקפה??!) - יגיע, ניתן לו דו"ח, בדיקת נשיפון, נבהיל אותו קצת, ונגמור עניין. נראה את האצבע המשולשת שלו אז. הולך?

למעלה