טוב..כמה תמונות: כולם יודעים (מי לא יודע??) שהייתי צלמת המועדון שישי שעבר. מיטב התמונות...
S s hila New member 25/3/04 #1 טוב..כמה תמונות: כולם יודעים (מי לא יודע??) שהייתי צלמת המועדון שישי שעבר. מיטב התמונות...
M maybemor New member 25/3/04 #10 אני עדיין בטראומה זה גור זה נגמר ביננו אין יותר צניחות RW טיוב רצית אה?!
S s hila New member 25/3/04 #13 המקרר נפתח!!! כן..זאת אני תלויה אי שם עם המקררים הענקיים האלה.. ששוקלים יותר ממני.
S s hila New member 25/3/04 #14 עופר טולדנו המקפל אם לא תראו אותו במועדון..זה עקב גב תפוס בעקבות הפיכתי באוויר בסלטות קידמיות ואחוריות. אני לא שוקלת כל כך קצת כמו שזה נראה!
עופר טולדנו המקפל אם לא תראו אותו במועדון..זה עקב גב תפוס בעקבות הפיכתי באוויר בסלטות קידמיות ואחוריות. אני לא שוקלת כל כך קצת כמו שזה נראה!
S s hila New member 25/3/04 #17 שרה..ויונתן.. אין לי כבר מה להגיב לתמונות.. תלמדו להתחיל להצטלם בלי לזוז יותר מידי (איתי הגובה יעביר לכם שיעור) ועם פוזות! (על זה ערד יהיה אחראי).
שרה..ויונתן.. אין לי כבר מה להגיב לתמונות.. תלמדו להתחיל להצטלם בלי לזוז יותר מידי (איתי הגובה יעביר לכם שיעור) ועם פוזות! (על זה ערד יהיה אחראי).