טוב כמה שאלות:

tttttttttt1

New member
טוב כמה שאלות:

1. בערך בממוצע באיזה שיעור מתחילים חניות? 2. מישהו מוכן לספר לי בדיוק מה קורה בטסט? איך זה הולך? מה כדאי להיות-ראשון או שני? באיזה שעות עדיף? אני עוד לא קרוב לתאריך טסט אבל זה מעניין אותי... אשמח לתשובות.. יום טוב

tttttttttt1

New member
והאם 12 שיעורים בחודש ומשהו

חודש ו-10 ימים בערך..זה הספק טוב?? מה אתם אומרים?? התקדמות טובה או קצב איטי?

tttttttttt1

New member
אז רגע מה התשובה לשאלה השניה:

"האם 12 שיעורים בחודש ומשהו (חודש ו-10 ימים בערך..) זה הספק טוב?? מה אתם אומרים?? התקדמות טובה או קצב איטי? "

NewUser4

New member
כמה תשובות

1. אינדיווידואלי, ותלוי במורה. כל מורה מלמד אחרת, כל מורה יכניס את עניין החנייה ברגע שנראה לו מתאים. 2. טסט מתבצע כך: אתה מגיע עם המורה ועוד תלמיד למגרש חנייה במשרד הרישוי. הטסטר (רק בבוקר אותו יום יודעים מי הבוחן, הבוחנים מקבלים רשימה שכתוב בה בית הספר לנהיגה בלבד) מגיע, נכנס לרכב, המבחן אורך כ-25 דקות, אולם הבוחן רשאי להאריך את אורך המבחן אם הוא רואה בכך צורך. זה ממש לא משנה אם אתה ראשון או שני, הנבחנים לא נבדקים אחד יחסית לשני. כל השעות בהן מתקיימים מבחנים הן שעות שבהן אין תנועה רבה (מלבד שעות הבוקר המוקדמות), כך ששעת המבחן לא כל כך רלוונטית. ובכל מקרה, מצפים מנבחן שידע לנהוג בכל שעה ביום.

tttttttttt1

New member
עוד שאלה-הבנתי שאתה עובד במשרד

הרישוי-אתה טסטר? בכל מקרה יש מן כזאת מחשבה שטסטרים מממממש לא אוהבים להעביר אנשים טסט ראשון ולא ממהרים כל כך להעביר אנשים..האם זה באמת נכון? בטח תגיד לי שלא,שזה גם הגיוני כי סה"כ אם תלמיד נוהג טוב מאוד אז אין סיבה להכשיל אותו סתם כי זה ראשון,אבל בכל זאת גם הגיוני מצד התלמיד לחשוב כך כי אולי טסטרים לא חושבים שילד שסיים 28 שיעורי מינימום,או נגיד 40 שיעורים,הוא עדיין בשל לנהיגה על הכביש ולכן לא ממהרים להעביר אנשים עד שרואים שהם באמת יודעים לנהוג טוב..) טוב זאת שאלה קצת מוזרה אבל אני מקווה שהבנתי את הצד שלי שניסיתי להעביר...את המסר....

NewUser4

New member
הבעיה עם שמועות

היא שהיא משפיעה בכזו עוצמה על תלמידים עד כדי כך שהם נלחצים מאוד משמועות אף שאין להן כל בסיס ובכך גורמים לעצמם להכשל במבחן. לדוגמה: אנשים שחושבים שבוחן מסויים הוא מניאק שלא מעביר טסט ראשון בגלל שמועות. נכנסים לרכב, נלחצים לגמרי. נכשלים רק בגלל שהשמועה הזו הפחידה אותם. יש לציין, כל השמועות על בוחנים נובעים מכך שכאשר נבחנים נכשלים הם מחפשים אנשים להאשים מלבד עצמם, ומכאן הם בונים את כל השמועות והסטיגמות שיש. (כמו לדוגמה תלמיד שלא עובר טסט ראשון יגיד לכולם שהבוחן שלו ידוע כמישהו שלא מעביר טסט ראשון, וכך עוד אחד ועוד אחד, והנה נפוצה שמועה טפשית). כמובן שהשמועה הזאת שטסטרים לא מעבירים טסט ראשון היא לא נכונה. זה ממש לא משנה איזה טסט זה. מגיע לך לעבור - תעבור. לא מגיע - לא תעבור. הבוחן הוא סמכות מקצועית ובעל נסיון. אם נכשלת, במקום לחפש להאשים את הבוחן ואת העולם, יש לקחת את טופס סיכום המבחן, לעבור עליו עם המורה ולתקן את הטעויות.

tttttttttt1

New member
אוקי...יש לי דוגמא מצויינת לזה גם

לפני איזה שבועיים היו למורה שלי שני תלמידיםצ עם טסטים (אותו טסט הם היו-ראשון) ואחרי שסיימו את הטסט הם באו למורה שלי ואמרו לו שנראה להם שהיה ממש טוב..הוא אמר להם שלא יפתחו יותר מדי ציפיות כי הטסטר הזה ידוע בתור אחד קשוח מאוד מאוד מאוד..בסוף שניהם עברו... איזה כיף להם...הייתי מת להיות כבר במקומם..... בכל מקרה נראה לי מעכשיו עד הטסט שלי,שאמור להיות מתישהו בחיים שלי אבל עוד לא יודע מתי כי אני רק שיעור 12 (
) אני לא מקשיב יותר לשום סיםור על טסטרים...מה שיהיה יהיה... מקווה שיהיה טוב

aviGODFATHER

New member
../images/Emo45.gif

הטסטרים לא באים להכשיל אותך. לא מכשילים תלמיד, התלמיד נכשל. יכול להיות שיש סטיגמות על בוחנים מסויימים, וכן, יש טסטרים טובים יותר וטובים פחות, ותלמיד יכול לעבור אצל טסטר אחד בעוד שהוא ייכשל אצל טסטר אחר עם אותו הטסט. אבל האחראי לכישלון הוא התלמיד ברוב המוחלט של המקרים.

gold ayelet

New member
אבל עדיין למרות שבסופו של דבר

בכל הטסטים שאתה נכשל בהם אתה אשם (התלמיד) אבל זה תלוי גם ביחס של הטסטר וככה יוצא שאם יש טסטר מפחיד כזה שמשדר לך כאילו הוא רוצה להכשיל אותך.. אז תלמידים נלחצים ונכשלים.. אבל אם יבוא טסטר נחמד יגיד יפה בוקר טוב בהצלחה ולא יודעת ..אז התלמיד ירגיש בטוח וגן ינהג טוב... ורוב הסיכויים שהוא יעבור.. אני למשל בטסט ה3 שלי הייתי שנייה וממש נלחצתי מהטסטר כל הזמן הוא העיר לראשונה והוא היה מפחידדד היה קטע שהוא הסתכל עלי דרך המראה ואני כזה אההההה אימאלה... ובאמת באתי רגועה לטסט ונלחצתי רק בגללו ( בגלל זה אני ממליצה להיות ראשונה) ולעומת זאת הטסט האחרון שלי בא הטסטר צחק כזה עם המורים שם נכנס ואני ישר חשבתי וואי הוא נחמד..וזהו יאלה עברתי.. ברור שזה לא תלוי רק בזה וגם תלוי בגישה של התלמיד איך הוא בא לטסט וזה אבל זה משפיע.. וכך נוצרות הסטיגמות כמו על הטסטריות...אני טסט 4 נכשלתי רק בגלל כל הסיפורים שקראתי על הטסטרים וחשבתי שנכשלתי ובגלל זה לא נכנסתי לפה בחודש האחרון כדי לא לקרוא את כל הסיפורים פה!

fireman

New member
לא מסכים עם "הטסטר הכשיל אותי"

תלמידי נהיגה מחפשים תמיד לירות בשליח (במקרה הזה את התפקיד מבצע הטסטר) אין דבר כזה "הכשיל אותי" יש תלמיד שלא יודע לנהוג ותלמיד שלא יודע לנהוג סופו שיכשל במבחן הנהיגה, חד וחלק, פשוט וקל. הטסטר יכול מצידו לשבת בכסא של לידך ובמהלך כל הטסט להגיד לך ימינה ושמאלה לתוך "אין כניסה", אם את יודעת לנהוג ואת מכירה את חוקי התנועה את לא תיכנסי ב"אין כניסה" לפעמים אני שומע טענות של תלמידי נהיגה שהן פשוט מנותקות מהמציאות "הוא לקח אותי לאזור שאני לא מכיר" אז? כל החיים שלך תנהגי באותם עשרה רחובות שלקח אותך המורה שלך? היום את נוהגת בתל אביב, מחר ברמת גן ובחודש הבא את בדימונה, חוקי הנהיגה הם זהים בדימונה ובקרית שמונה, אין כניסה יישאר אין כניסה וקו הפרדה רצוף ישאר קו הפרדה רצוף ותן זכות קדימה ישאר תן זכות קדימה. מי שיודע לנהוג עובר את הטסט גם אם הטסטר יעשה פרצוף של מישהו שעומד לשלשל על הכסא, מי שלא יודע לנהוג שיחזור אל המורה שלו וימשיך לתרגל ימינה ושמאלה עוד כמה שיעורים.

למעלה