טוב כמה שאלות....

LionIsounD

New member
טוב כמה שאלות....

אני עוסק במוזיקה כבר כמה שנים, במוזיקה אלקטרונית משו כמו שנתיים ואני את האמת פרוטי לופס שימש אותי טוב... (כן אפשר להגיע לרמה מנימלית טובה בפורטי לופס...זה קשה אבל אפשר) אבל מה לעשות הפרוטי מבחינת סאונד לא מספק אותי...עברתי לקיובייס אז כמה שאלות! 1. איך אני מעביר את הבנק vst של הפרוטי לבנק של הקיובייס...? 2. הממשק של הקיובייס באמת לא נוח לי, וראיתי שיש אפשרות להשתמש בסינקווניזר של הפורטי בתור vsti שם...הוא מופיע שם לפחות...איך אניח עושה את זה...?? (ולא במובן של להעביר למידי ואז לשלוח לקיובייס) 3. חייבת להיות דרך יותר נוחה להשתמש בסמפלים!...אם אני רוצה לעשות ביט תופים מכל מיני סמפלים של תופים אני לא יכול להכניס אותם לאיזה סינקווניזר וירטואלי יותר נוח?? 4. אני יכול לחבר מקלדת שליטה מבלי להשתמש בכרטיס קול מקצועי?..כלומר לחיבור מקלדת הרגיל שיש לי במחשב, או לחיבור usb?? 5. אם אתם מכירים חנויות (עדיף עם אתר באנטרנט) שמוכרות ציוד ? (חוץ מחלילית... שאוהבים להגזים במחירים,....נו באמת 1500 שקל למקלדת שליטה?!?!!) אשמח אם תוכלו לעזור לי!!!..

HeavenlyB

New member
כמה שתובות

1. לא יודע 2. ממשק של תוכנה זה דבר שצריך להתרגל אליו. היית רגיל לפרוטי, לכן עכשיו הכל נראה שונה ולכן לא נוח. זה עניין של זמן. 3. סאמפלר זאת הסרך להשתמש בסאמפלים. או אפשרות אחרת להשתמש בערוץ אודיו ולשתול כל סאמפל במקום שלו. 4. מקלדת שליטה אפשר לחבר או דרך חיבור מידי (יש מחברים ממידי לחיבור ג'ויסטיק במחשב) או דרך USB. 5. למה לא לקנות מקלדת שליטה ב-800 ש"ח. יפה שראית מקלדת ב-1500, אבל זה לא אומר שכל המקלדות אצלהם זה במחיר הזה. אם אתה הולך על משהו יקר, אל תתפלא שהוא יקר.

LionIsounD

New member
אמממ...בקשר לתשובה 2!

היום טיפה יותר חפרתי לעומק, ובמקרה פתחתי את הפרוטי הקיובייס ביחד, ומה שזה נתן לי היה משו מוזר... הפרוטי תפקד כ vsti אבל לא הצלחתעי להוציא ממנו סאונד...כאילו פתאום יטש לי גרסא שונה לפרוטי... אהה ויש לי עוד שאלה, כשאני משתשמש בvsti שונה מאלה שקיבלתי עם התוכנה...כל פעם שהקטע נגינה מסתיים הסאונד שבו השתמשתי חוזר לאותו סאונד שפתח את התוכנה..(משהו הבין מה נסיתי להעביר פה?) heavenlyB המון תודה...חג שמח

HeavenlyB

New member
אוקיי

בקשר לפרוטי אני לא יכול לעזור, כי אני לא מכיר את הפרוטי בכלל. בקשר לבעיה שהסאונד חוזר לסאונד שישן הוא, כי באותו ערוץ מידי, יש פקודת שינוי PROGRAM ולכן הוא משתנה. בחר ב EDIT LIST לאותו ערוץ, וחפש את הפקודה הזאת ברשימה (PROGRAM CHANGE), ואז תמחק אותה. זה אמור לפתור את הבעיה.

למעלה