טוב כמה שאלות...

טוב כמה שאלות...

אם היא עשתה אנאלי,

אמרה שלא, ושהיא ממש ממש רוצה לנסות.
אמרתי לה שאני אחקור את העניין ואחזור אליה.

הקטע הוא שכרגע, אנחנו עדיין שוכבים עם קונדום.

1) האם זה בטוח לחדור שם בלי קונדום? אני מדבר על יכולת זליגה של הנוזל אל הכוס
2) איך מתחילים? היא אמרה לי שהיא ממש מפחדת שהיא תצטרך לחרבן, ושהא מתביישת מיזה... האם זה אומר שהיא צריכה לעשות חוקן?
יש מדריך למתחילים?

3) מפריע לי קצת, שהבחורה לא יודעת למצוץ, הייתי עם מספר רב של בחורות, ואני מופתע, לאור הריבוי של בפרטנטרים, שהיא לא יודעת את העבודה, אני מדריך אותה, אבל כאילו, היא לא מצליחה להכניס אפילו רבע ממנו לפה, אומרת שזה רגיש בחנייכים?.

4) אני יורד לבחורה חצי שעה, אין לה פיטריה, היא נבדקה, אבל יש שם ריח תמיד, יש משהוא שניתן לעשות? אני זוכר בחורות שלא היה ריח כלל. הריח לא נורא, מתרגלים אחרי כמה דקות, אבל כשהיא ממש רטובה זה נהייה ממש "ריחני"

5) הבחורה צועקת לי שהיא גומרת, כאילו היא ממש מתנשפת מיזה, אני לא יודע אם היא משקרת, אני פשוט שוב פעם משווה את זה לבחורות אחרות אני זוכר רעידות וכו... אצלה זה כאילו לא רועד, אין לי סיבה לשקר כי אני לא שואל אותה... זה בא ממנה.. מה אתם אומרים?

בוא נתחיל מהסוף

ריבוי פרטנרים מצידה, אינו מבטיח רפרטואר מיני מגוון או מיומנות יוצאת-דופן. רובנו הלכנו לבית-ספר. כמה מאיתנו באמת השקיעו בלימודיהם?

ע"מ לדעת אם הבחורה מזייפת או לא, אתה צריך להכיר אותה היטב, או לחברה ל-fMRI. מאחר שאינך מכיר אותה היטב ואין לך מכשיר fMRI, לא תוכל לדעת בוודאות.

לגבי ריח - אלא אם היא נבדקה לאחרונה והתוצאה שלילית, אין לה באמת דרך לדעת אם יש לה פטריה או לא. ישנן בחורות עם ריח לא אטרקטיבי בוואגינה.
אחד הגורמים הבלתי מודעים בבחירת בני-זוג הוא משיכה או רתיעה מריח הגוף הטבעי.

חדירה אנאלית ללא קונדום, היא אחד המעשים הטיפשיים וחסרי האחריות שתוכל לעשות - האזור עמוס בחיידקים שונים, שיחדרו לפתח השופכה שלך ויגרמו לך לדלקות שונות.

חוקן היא פעולה בריאה ורצויה לפני מין אנאלי. אולם, זו אינה חובה.

חופ שיה

New member
אז ככה:

1. אנאלי כדאי לעשות עם קונדום בגלל כל החיידקים שמסתובבים שם ואתה יכול לחטוף משהו שיחזור דרך חור השפוכה שלך.
לא עשתה אף פעם אנאלי: לא מתחילים בחדירה של זין, נקודה.
מתחילים עם החדרת אצבע ללא ציפורן, לחה ורטובה בחומר מסיכה או הרבה רוק. אם תלקק לה את החור של התחת:) זה גם יעשה לה נעים (או כלום) וגם ירטיב את האזור וזה חשוב מאוד מאוד כשרוצים לחדור לחור האנאלי. ז"א, רטיבות מכל סוג שהוא - חובה!
כשאתה מחדיר לה אצבע זה הזמן לבדוק :
1. שאין שם הפתעות לא רצויות
2. שזה לא גורם לה לרצות לחרבן
3. והכי חשוב - שזה נעים לה או לפחות לא כואב.
כשאתה מחדיר אצבע והיא מתחילה להרגיש נינוחה עם זה, תוסיף לשון מלקקת על הדגדגן או אצבע מאוננת שלך או שלה על הדגדגן - זה לכשעצמו יעשה את האקט נעים יותר ואולי גם יגמיר אותה בסופו של דבר. (בהנחה שהיא נהנית מהחדירה הזו או לפחות לא סובלת ממנה)

אם כואב מאוד - מפסיקים הכל ומנסים פעם אחרת.
אם כואב מעט - היא צריכה להיות קצת סבלנית ולחכות שזה יעבור. לא עובר - מפסיקים הכל.

אנאלי זה הנאה נרכשת למי שלא חווה הנאה מהפעם הראשונה. אז לא לצפות ל"זיקוקים" והאורגזמות כבר מהניסיון הראשון. תנו לזה זמן.

אם חדירה של אצבע אחת נעשית בקלות ובהנאה, מנסים שתי אצבעות כשהכל רטוב מאוד מאוד, חשוב !

מציעה לתרגל חדירה של אצבע/ות כמה פעמים במשך כמה חודשים עם צריך ועד שהיא תלמד להנות מזה ואולי גם להגיע לאורגזמה. אבל ללא מגע בדגדגן ו/או בתוך הנרתיק (עם אצבעות שלא נגעה/ו בחור האנאלי) היא לא תגיע לאורגזמה רק מחדירה אנאלית והרעיון הרי הוא ללמוד ביחד איך שניכם יכולים להנות מחדירה אנאלית ולכן חשוב שקודם היא תלמד להנות מזה לפני שאתה בכלל מצטרף ל"חגיגה" החווייתית הזו.(אם בכלל)

ביישנות זה אוייב מספר אחד לדרך להנאה מהחור האנאלי בפרט ובכלל בסקס.
הביישנות גורמת לחוסר שיחרור כללי וזו בעיה. החדרת אצבע בלבד יכולה להתחיל תהליך של הפרדות מהביישנות בהקשר הזה. וכל עוד תראה לה שאתה לא נגעל ממנה וממיצי הגוף שלה, כך היא תרגיש יותר נוח כשאתה "מתעסק" לה בחור האנאלי.

הצעה נוספת שלי: לקנות באט- פלאג קטן ולא מאיים, רך יחסית, למרוח אותו היטב בחומר סיכה ולהתחיל את הניסיונות חדירה האנאלים איתו בשילוב של מגע בדגדגן ובתוך הנרתיק במקביל אליו.

רגיש בחניכיים? את זה אף פעם לא שמעתי בהקשר של מציצה ולא מבינה איך זה קשור. אבל אולי הגיע הזמן ללכת לרופא שיניים ולבדוק את זה, כי לדעתי זה מעיד על בעיית חניכיים.
גם אם היא לא מצליחה להכניס את כולו תמיד אפשר להוסיף את היד שתלווה את הפה עד איפה שהיא יכולה. היא כמובן צריכה לדעת שככל שהפה החם שלה יעטוף יותר את הזין כך ההנאה שלך תהיה יותר גדולה. גם פה זה עניין של אימון ושל הרצון שלה להצליח בכך. השאלה הנשאלת עד כמה היא רוצה לנסות למתוח את הגבולות של היכולות של הפה שלה לעטוף את האיבר שלה? לפעמים זה עניין של רצון להאמין שאפשר ולפעמים יש באמת מגבלות פיזיות. צריך לבדוק.

הייתי ממשיכה לכתוב אבל נגמר לי הזמן, אז שיהיה בהצלחה. :)

תשובה מושלמת!

תגיד-
זו אותה בחורה שנהנת אבל לא גמרה?
אין דרך לדעת בודאות שהיא גמרה אלא אם כן תחבר אותה למכשירים.
אני חושבת שאמון זה דבר חשוב- אז שים את החשדנות בצד. אם היא אומרת שהיא גומרת תאמין שזה נכון.

לגבי הריח-
לכל אחד מאיתנו יש ריח גוף שונה. הוא תלוי בהורמונים(ומשתנה במהלך החודש) ובמזון שאנחנו אוכלים.
יתכן שמזון לא מעובד (פחות מלחים, חומרי שימור, ופחות סוכר), פחות תבלינים חריפים ויותר יחרקות ופירות ישפרו את הריח שלה- אבל גם יכול להיות שלא..

הייתי משנה אולי רק משהו אחד

במקום השלב של שתי אצבעות הייתי מחדיר פלאג אנאלי ולא שתי אצבעות, זה מרקם הרבה יותר נעים מאצבעות והרבה יותר מתאים לחדירה, צורת הקונוס גם מקלה על החדירה.
שתי אצבעות זה יותר קשה ופחות נוח מאשר פלאג לדעתי, ואת הפלאג אפשר להשאיר בחדירה הרגילה גם ואז התחושה שהוא ממלא אותה היא מאוד מוסיפה.

חופ שיה

New member
באופן כללי פלאג יותר טוב מאצבע/ות

אבל לא כל פלאג, צריך למצוא את האחד המושלם. לא קשה מידי, לא עבה מידי, עשוי מחומר נעים ולא מחומר לא נעים ושקל למחזיק/ה אותו להשתמש בו וזה עניין מאוד סובייקטיבי.

למתחילים, ממליצה להתחיל עם אצבע, כי קודם צריך לבדוק אם יש בכלל עניין ורק אז ללכת להשקיע בצעצוע כמו פלאג אנאלי איכותי שיכול לעלות בין 250-450 ש"ח.
בשום אופן לא לקנות חרוזים אנאלים. עוד לא פגשתי מישהי שאהבה את הצעצוע הזה.

אצבע אחת יכולה להספיק כדי ליצור חיכוך והנאה. אבל, אצבע אחת לא יוצרת הרחבה של החור האנאלי כהכנה לכניסה של איבר מין זכרי. אלא אם האיבר ממש ממש קטן. :)

אצלי רק תחושת מלאות בתחת לא ממש עושה את זה (גם אם זה משולב עם חדירה לנרתיק), אני צריכה תזוזה וחיכוך בחור האנאלי כדי שזה יהיה מענג ולכן הקונסים על סוגיהם פחות עושים לי את זה כשהם סטטים בחור האנאלי.
פלאג אנאלי ישר בעובי אחיד שנמצא בתזוזה כל הזמן הרבה יותר עושה לי את זה.
אבל היי , כל אחד/ת ומה שעושה לה/ו את זה, זה הרי כל כך עניין של ניסוי וטעיה.:)

too addictive

New member
יו

עפת על עצמך מכאן ועד להודעה חדשה, ובסוף אתה שואל שאלות של ילד בן 15

בחורה חדשה

בדרך כלל אני למדתי עכשיו אני צריך ללמד..

בנוגע לאנאלי אף פעם לא עשיתי כי תמד חששתי מריח רע

עכשיו אני יותר פתוח

למעלה