טוב כל מי שרוצה

ramoni

New member
טוב כל מי שרוצה

יש לי את ההופעה המלאה(בחלקים) בטראבנדו רצו שיהיה לכולכם DIVX כל מי שרוצה. אני אשלח לו בICQ:271146853 אני יודע שזה יקח הרבה אבל מה לא עושים למען הקהילה(ולמען הפורום היבש הזה....) רשימת השירים 1.01. Hysteria [53 mo] 02. Butterflies and hurricanes [64 mo] 03. Bliss [43 mo] 06. Blackout [55 mo] 07. Time is running out [45 mo] 08. Plug in baby [40 mo] 09. Thoughts of a dying atheist [35 mo] 10. New born [70 mo] 11. Le syndrome de Stockholm [76 mo]

NiKi†a

New member
../images/Emo51.gif

הפורום מת אנשים. תעשו משהו, אני פותחת מלא שירשורים ואתם בקושי מגיבים. וכתוב לי שיש 67 חברי פורום...
...תדברו או משהו, גם אם זה לא קשור למיוז. מצידי סתם תשאלו דברים שמעניינים אתכם...משהו!

FuNcKy GiRl

New member
אולי כאן מישהו יודע:

אחי הקטן שיחק בהגדרות של המחשב ושינה אותם...אז את הרוב הצלחתי לשחזר חוץ משעכשיו המחשב משמיע קולות של חרקים וחיות, ושלפעמים הסמן של העכבר נראה כמו דבורה...מישהו יודע אולי איך אפשר להיפטר מזה?????מישהו??????

ramoni

New member
מוכר..../images/Emo6.gif

איזה כיף להיות אח קטן תמיד עושים עוול לאחים הגדולים(תשאלי אותי) ממה שהבנתי הוא פשוט שינה את המראה של הווינדואוס. לכי ללוח הבקרה תלחצי להגדרות המולטימדיה סמל של רמקול) ובתיבת הדו שיח שנפתח לך לכי לתפריט צלילים ותשני למעלה ל"ללא צלילים"

FuNcKy GiRl

New member
כן..תודה..

הצלחתי לסדר את זה...אבל אח"כ התפוצץ לי גם המחשב... פתאום היה "בום" כזה, המחשב נכבה ועלה עשן ...אבל הטכנאי הנחמד הצליח לסדר את זה...מזל.. ובקשר לאחים קטנים-חחח.....כנראה שזה המטרה של אח קטן.... אבל גם אני באיזשהו מובן אחות קטנה- אני סנדביץ'....

למעלה