טוב ככה.. לענות

טוב ככה.. לענות

כל אחד ואחת פה.. סתם כדי שנתעורר... משהו שחיברתי עכשיו...! גיל ושם..? חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? סקס.. כמה פעמים בשבוע..? וכמה מהם עם הבן זוג...? פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? שראיתם סרט...? זה היה עם בן זוג...? לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...?

ת מ י מ ה

New member
אני

מתנדבת ובנוגע לשאלון קצת הזוי... גיל ושם..? לורן 21.5 חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: 6? לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? פסיכומטרי,ועובדת באבטחה יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? ממ בעייתי יש לי הרגל שאיך שאני קמה אני בדקת את המסנג'ר.. נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? כן אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. מממ מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? מנסה ללמוד.. ואולי יוצאת יש חבר.. היום נפרדתי ממנו סקס.. כמה פעמים בשבוע..? וואו אתה אפילו לא רוצה לדעת כמה זמן בלי.. וכמה מהם עם הבן זוג...? רק בן זוג פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? אתמול שראיתם סרט...? לפני חודש משהו כזה בקולנוע זה היה עם בן זוג...? כן

pain is MY love

New member
יאללה גם אני

גיל ושם..? מרינה 21 (בעוד חודש) חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: אני לא אוהבת להחמיא לעצמי אבל איפשהו בין 8 ל9 לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? קצינה בקבע יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... יש לי הרגל דבר ראשון בבוקר לשים מים לקפה ובשנייה שאני יוצאת מהבית להדליק סיגריה נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? לא מפחדים, פשוט נמנעים חחחח אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. חחחח עזוב מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. לראות השיר שלנו!!! יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? לא סקס.. כמה פעמים בשבוע..?3 פעמיים וכמה מהם עם הבן זוג...? מין הסתם זה לא היה עם עצמי... פשוט בואו לא נשתמש במילה "חבר" פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? היום ואתמול וסביר להניח שגם מחר... שראיתם סרט...? יום חמישי ראיתי המסור 2. זה היה עם בן זוג...? לא. הייתי גלמודה לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? אני מוכנה להתנדב בכיף

comet9

New member
אחרי הרבה זמן שלא..

גיל ושם..? 21 שבתאי חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: מממ... 100? סתם.. אולי 7-8. אני לא כזה מכוער.. לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? עובד, חברת תוכנה.. מערכות טריוויה אלחוטיות לכל מיני אתרים בעולם.. יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... מממ... לישון עם המחשב עליי.. נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? חיובי. אני מפחד גם לענות.. אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. עוד שעה? בוא נראה... יש לי שיעור טייס ב12, נסיעת מבחן על הלמבורגיני ואחרי זה עוד נסיעת מבחן על הבוגאטי ווירון. ואולי ב3 אני אלך לשוט ביאכטה... יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? לא תודה.. אני בסדר. סקס.. כמה פעמים בשבוע..? מממ.. אני במינוס מטורף נראה לי פה.. וכמה מהם עם הבן זוג...? כשיהיה לי בן זוג בגלגול הזה, אני אודיע לך.. פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? היום, בדומיניק. הבוס שלי עוזב את הארץ אז נפרדנו ממנו בארוחת שחיתות.. שראיתם סרט...? היום בבוקר. הייתה לי שעה ספייר בסינמה סיטי אז הלכתי לראות מה יש באיימקס. זה היה עם בן זוג...? עם כל בנות הזוג שלי.. כן. לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? יש?

תשובות ../images/Emo3.gif

גיל ושם..? בת-אל, 19 וחצי חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: המממ... 8 לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? לומדת!!! 555 יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? לומדת....נחשב?? נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? סטירות....לא.... אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... התגובה בפרטי... חחחח מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? לישון...!!!! יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? אין חבר... סקס.. כמה פעמים בשבוע..? תלוי בשבוע...
סתם... לא עניינכם :) וכמה מהם עם הבן זוג...? ואין אין בן זוג....????!!! פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? יום חמישי שראיתם סרט...? יום שבת זה היה עם בן זוג...? ידיד טוב...:) לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? זה נחמד דווקא... בכל מקרה לא תבוא אליי אז אל תאיים...שקט...

טוב ככה.. לקרוא

גיל ושם..? חופית - 18 וחצי חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10... את העניין הזה אני משאירה לאחרים
עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? שירות לאומי... מזכירה רפואית במרפאה יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל.. ממ.. אני אישית מצחצחת שיניים נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? לא נכון
אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. אבל אמרתי לא מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. לזלול
ואל תקשקש 'לא יתקבל בברכה' כי פיצה תמיד מתקבלת בברכה
יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? אהה כן חבר חדש
סקס.. כמה פעמים בשבוע..? מממ אני בתולה מבחירה
וכמה מהם עם הבן זוג...? אמרתי משו... ^^^ פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? שלשום שראיתם סרט...? ואהוווו...מסע אחורה בזמן... חח בחופש הגדול? נראה לי זה היה עם בן זוג...? אה כן.. בחופש עם הקודם לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? כן ונדמה לי שזה יהיה אתה
אהה אחלה שאלון
מזמן לא היה..

גם אני רוצה ../images/Emo26.gif

גיל ושם..? שמרית, 21 חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: אמממ מעדיפה שאחרים יענו במקומי.. אבל הייתי נותנת לעצמי 7 לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? עובדת במשרד הבטחון יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... הרגל. אמממלהיות במחשב ככה שעה לפני השינה נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? אמממ האמת שכן.. אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. לא תודה מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. חדר כושר, אח"כ מקלחת, לנוח קצת ולצאת.. סתם בעוד שעה אני בחדר כושר יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? לא אין סקס.. כמה פעמים בשבוע..? אין חבר.. ככה שהמצב עגום וכמה מהם עם הבן זוג...? אין בן זוג... פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? יום.. חמישי שראיתם סרט...? יום שבת זה היה עם בן זוג...? לאאאאא

Junkhead20

New member
עכשיו אני...

גיל ושם..? - דור בן כמעט 20 חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: הייתי נותן לעצמי 8 אבל זה אני. לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? חייל, בקריה יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... - לנגן בגיטרה, זה כמו רפלקס כבר נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? - 3 אפילו אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. - לעבוד על הרפלקסים...:) יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? אין סקס.. כמה פעמים בשבוע..? כמה שיותר וכמה מהם עם הבן זוג...?כשתהיה אני אדע פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? יום ראשון שראיתם סרט...?לא זוכר כבר זה היה עם בן זוג...?לא זוכר לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...?

Paranoid Eyes

New member
:)

גיל ושם..? סיון 25 חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10:נניח 7 לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? עובדת, נטויז'ן. יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? לא, אין לי זמן לבלות במחשב בכלל. אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... )..כן ברור, בלחי שלכם. מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. אני הולכת להיות בעבודה, כי אני נמצאת בעבודה גם עכשיו :) יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? נייט. סקס.. כמה פעמים בשבוע..? עם או בלי היד?
סתם סתם וכמה מהם עם הבן זוג...?
פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? שבוע שעבר, בגי'רף. שראיתם סרט...?היום? זה היה עם בן זוג...?לא לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? אתה בקטע של שריפות? בוא לעבודה אצלי, אני אתן לך הרבה עבודה.

Piren

New member
משעמם

גיל ושם..? אורי 23 חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: נו באמת.. קצת ענווה אנשים (12).. היה יותר קל אם היה אשכול תמונות לא? (שאשכרה שמים בו תמונות
) לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? סטודנט, בן גוריון יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? לישון נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? לא מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד האם יש חברה..? כן סקס.. כמה פעמים בשבוע..? לא מספיק.. נפגשים רק בסופ"שים וכמה מהם עם הבן זוג...? מכיוון שכבר עשו את בדיחת היד, אני פשוט אחייך
פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? למון גראס באוניברסיטה נחשב? שבועיים שראיתם סרט...? חודש זה היה עם בן זוג...? כן לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד? לא

Piren

New member
אוהב? לא יודע

הם פשוט פתחו סניף בתוך האוניברסיטה, ואחושילינג זול. יצא לי לאכול שם רק פעמיים, אבל בשני הפעמים האוכל היה לי די טעים. אני מניח שהעובדה שארוחת צהריים עולה 18 שקל, עושה אותה קצת יותר טעימה ממה שהיא באמת
בכל מקרה, זה שיפור ענק מהחתוליה שהיתה שם קודם

גם אני אענה

גיל ושם? צבי. אוטוטו 28. חושב שנראה טוב? 6/10 סטודנט לתקשורת, טכנאי מחשבים. הרגל שעושים כל יום? לשמוע 102FM בדרך לעבודה זה הרגל? לדבר עם אנשים קבועים בשעות קבועות זה הרגל? מישהו יביא לי סתירה אני אפתח לו ת'תחת. מה הולכים לעשות עוד שעה? לישון (כבר מאוחר ויש מבחן בסטטיסטיקה עוד יומיים) אין חברה. אם הייתה אני מאמין שלא הייתי פה. סקס: אין חברה, אין סקס. קשה. קשה. פעם אחרונה שאכלתי במסעדה? לפני כחודש וקצת - באוונגרד. שראיתם סרט? לפני גם כחודש. את בוראט. הסרט היה עם ידידה מהעבודה המסעדה הייתה עם חבר טוב

danielo18

New member
עכשיו אני....!

גיל ושם..? - 22,דניאל (אפשר גם במלעיל וגם במלרע,וגם דני מתקבל) חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: - למרות ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו.." אני אתן לעצמי 8.וזה בגלל שאני במצב רוח סבבה! לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? - ממחר אני אזרח,לא חייל ולא נעליים יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... - לקום בבוקר? אני אוהב לנשוך את האצבע שלי נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? כן, יש מצב... אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. - למה רק לבנות? אני אוהב שבנות מטרידות אותי מינית בפליקים למקום האחר..(למרות שהיום ניצלתי את היום האחרון שלי בבסיס והחזרתי למישהי פליק תוך כדי שאנחנו מצטלמים..וטוב שלא קלטו את זה בתמונה!) מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. - עוד שעה? לישון. יש'ך בעיה? יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? - ברור שאין חברה.. סקס.. כמה פעמים בשבוע..? - התכוונת כמה פעמים בשנה..? וכמה מהם עם הבן זוג...? בת זוג קבועה.? יותר מחודש נחשב? פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? - לפני חודש,בפאפאגיו, ויש מצב גם מחר.. שראיתם סרט...? - לפני יומיים - "קליק" עם אדם סנדלר זה היה עם בן זוג...? לא. לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? - אני לא טיפוס מתנדב בעקרון..

L y c a n

New member
ובכן..

גיל ושם..? בוריס 22 חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: 9 וחצי?
לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..? לומדים ועובדים בביטחון, נשמע ממוצע לגמרי
יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... עבודה אני מניח, זה מתחיל להפחיד נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? אזוב אותך שטויות מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. מכיוון שאני כבר אשן.. בבוקר נוסע להחליף דרכון.. סעמק יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? שלילי. סקס.. כמה פעמים בשבוע..? שאני אעשה ממוצע? וכמה מהם עם הבן זוג...? 0 אני מניח פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? שלשום שראיתם סרט...? שבוע שעבר, בובי, לא להיט זה היה עם בן זוג...? לא ממש לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? נחדש, תמצאו מתנדב

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יאללה ../images/Emo9.gif

שם וגיל: נעה, 17.
ציון על המראה שלי: 10
מה עושה למחייתי? תלמידת תיכון, עירוני ד'. משנה?
הרגל יומיומי? לא משהו מיוחד, הממ.. אין.
מפחדת לפתוח שרשורים אז צריכה לקבל 2 סטירות? לא מפחדת, אז לא
מעדיפה את הסטירות במקום שהוא לא הלחי? לא צריכה לקבל סטירות, אז לא.
מה הולכת לעשות עוד שעה? האמת שבאמת לישון חחח מה
יש חבר? יש מישהו, עוד לא ח-ב-ר, אבל מישהו.
סקס- כמה פעמים בשבוע? כרגע לא פעילה מינית. אז 0.
כמה עם הבנזוג? 0.
פעם אחרונה שאכלתי במסעדה? ביומולדת שלי, לפני חודש בערך.
פעם אחרונה שראיתי סרט? וואי, דצמבר..?
זה היה עם בן זוג? הפעם האחרונה? לא בטוחה..
מתנדבת לראיון עם ערפד? וואי לגמרי כן

Zoharrr

New member
מיאו...

גיל ושם..?זוהר, עוד מעט 18 חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: בימים טובים? 9 בימים רעים? בין 7 ל 8 לומדים..? עובדים..? חיילים...? אם כן איפה ומה..?לומדת בתיכון יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... הממ...רואה סמולוויל ? נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? מי מפחד לפתוח פה שרשורים? אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... )..חחחח בד"כ לא מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. לעשות ביד יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? יש חבר סקס.. כמה פעמים בשבוע..? בין 3 ל 8 וכמה מהם עם הבן זוג...?כולן :) פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ?מזמן... שראיתם סרט...?לפני יומיים זה היה עם בן זוג...?אכן לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...? נופ

je suis

גיל ושם..? מור,20. חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: לומדים..? לומדת לפסיכומטרי עובדים..? התקבלתי לאיזה מקום עבודה שאני מחכה שהוא יפתח כבר..ומשעמם לי בבית!!! חיילים...? משוחררת טרייה ! (חודש) יש לכם מין הרגל שאתם עושים כל יום...? בלי קפה אין בוקר..אני יודעת שזה לא מקורי אבל מה לעשות! כמו לקום בבוקר... אבל זה לא הרגל... נכון שאתם צריכים לקבל 2 סטירות על זה שאתם מפחדים לפתוח פה שרשורים...? האמת היא שהרבה זמן כבר שלא נכנסתי אתן מעדיפות את הסטירות במקום אחר חוץ מהלחי...??... ( השאלה הופנתה לבנות בלבד... ).. חוצפן אתה! מה אתם הולכים לעשות עוד שעה...? תשובות כמו לישון או לאכול או סתם משהו שיגרתי כמו להתאבד לא יתקבלו בברכה.. ללמוד :( יש חבר.. זאת בהנחה שאתן בנות.. ולבנים האם יש חברה..? יש סקס.. כמה פעמים בשבוע..? *** וכמה מהם עם הבן זוג...? כולם עם בן הזוג מה זה! פעם אחרונה שאכלתם במסעדה... ? לפני שבוע..היה טעים :) שראיתם סרט...? הקולנוע? ממזמן.. זה היה עם בן זוג...?לא לסיום... אולי נחדש את ראיון עם הערפד ( לחדשים זה ראיון שבו אני שואל ואתם עונים ובעצם כולם שואלים ואתם עונים ומי שלא עונה אני בא אליו לבית ושורף לו את כל האוכל שיש לו ואז הוא יגווע ברעב....) .. יש מתנדב... מתנדבת...?

שכחתי משהו

חושבים שאתם נראים טוב..? תנו לעצמכם ציון... מ4 עד 10: זה נורא משתנה..ממוצע 8 נגיד.

למעלה