טוב כוסעמק הכל
בקיצור...חזרתי אבל יש לי המון מה לספר לכם ליאור מנהל הפורום הידוע בשמו "החוליגן" הוזמן פעמיים לבאר שבע בחודש האחרון בפעם הראשונה הוא דפק ברז ובפעם השניה הוא גם דפק ברז, בפעם השניה החוצפה שלו העלתה לי את העצבים ונסעתי לתל אביב עוד באותו יום, היה לו מזל שבאתי רגוע (אתם יודעים הנסיעה) בקיצור פגשתי את הערימת זבל הזאת בפעם המאה אלף, ובפעם המאה אלף לא יכולתי להרביץ לו, הוא חננה כזה, לא נעים
בקיצור נפגשנו בתחנת כוח של עזריאלי ועלינו לקצה של הארובה....ניסיתי לשבור חלון בשביל לזרוק אותו למטה וכך לתת לו את התואר של המתאבד הראשון ממגדלי עזריאלי שהוא גם מנהל פורום גורדי שחקים, אירוניה לא?, אבל החלון לא נשבר..... שהיינו במצפה בא לי מה זה חשק לחרבן בגלל האוכל המחורבן שאכלנו קודם לכן בתחנת כוח עזיראלי למטה ואני חייב לציין שחירבנתי בבית שימוש המאוכלס הגבוה ביותר במדינת ישראל....בערך 180 מטר, היה גדול....תוך כדי החירבון חשבתי לעצמי איזה נפילה הגושים מרביצים בדרך למטה
באותה הזדמנות נכנסנות לחדר מגדרות של הארובה והסתכלנו למטה....בהחלט לא חוויה מהנה, ליאור פחד להתקרב, במיוחד כשאני לידיו (חשש לחייו) בקיצור אחרי שמיצינו את התחנת כוח התחלנו לטייל בתל אביב ולהתווכח כמה הגייט מכוער ומה הגובה של בניינים מבחינת מטרים, הערכות וכאלה.... בסופו של דבר הגענו עד לתחנת כוח ברידינג (ברגל) בגלל הכלב הזה. אז נכנסתי בהזדמנות לבקר בכיבוי אש תל אביב, בדרך חשבתי לזרוק אותו לירקון המזוהם אבל הגדר הייתה גבוהה מידי (אררררר....) בקיצור החוליגן הבטיח שיבוא לבאר שבע ביום שלישי, ואויי לחייו אם לא. אני מנסה לארגן לנו עליה לגג של ככר הרמב"ם 1 (הגבוה בבאר שבע כיום) בכדי שנוכל לצלם ואם הוא יעשה לי פאדיחה אצל הקבלן הוא ישלם על זה בחייו. החוליגן העיז להעלות בשיחת הטלפון האחרונה שהוא לא בטוח שהוא יביא את המצלמה איתו וכאן אני מבקש את עזרתכם לדרוש מהכלב הזה להביא את המצלמה איתו בכדי שתוכלו לראות עוד ערים כמו שביקשו כאן ולא כל הזמן גייט עזריאלי פרזידנט וזהו....צריך לגוון. ועוד עניין, אם הוא לא יביא את המצלמה אני שולח אותו בחזרה לאיזור המרכז בבעיטה כזאת שהוא לא ירגיש את התחת שלו חודש. או שאני אשפד אותו על הספייר של קריית הממשלה. נ.ב - אוי לכם אם יפרקו את המנוף של הגייט ואני לא אראה תמונות של זה, זה יעלה לליאור בחייו נ.ב.ב - כתבתם הרבה שטויות בזמן שלא הייתי פה נ.ב.ב.ב - אני לא מתכוון לתקן את השטויות שכתבתם נ.ב.ב.ב.ב - עד כמה שאני שונא את ליאור ומקווה שידרס ע"י רכבת פרברים הוא בחור טוב. נ.ב.ב.ב.ב.ב - ליאור תרים טלפון יא קמצן!
בקיצור...חזרתי אבל יש לי המון מה לספר לכם ליאור מנהל הפורום הידוע בשמו "החוליגן" הוזמן פעמיים לבאר שבע בחודש האחרון בפעם הראשונה הוא דפק ברז ובפעם השניה הוא גם דפק ברז, בפעם השניה החוצפה שלו העלתה לי את העצבים ונסעתי לתל אביב עוד באותו יום, היה לו מזל שבאתי רגוע (אתם יודעים הנסיעה) בקיצור פגשתי את הערימת זבל הזאת בפעם המאה אלף, ובפעם המאה אלף לא יכולתי להרביץ לו, הוא חננה כזה, לא נעים