טוב-כולם, שאלה:

טוב-כולם, שאלה:

איזו חולצה הכי בולטת לכל אחד מהם?(אנחנו יודעים שאין להם הרבה חולצות.) כאילו...עם איזו חולצה אתם הכי זוכרים כל אחד מהם? למשל-רון-החולצה על הכוכבים. (זה מה שמאיגו ענתה).. אני עניתי: אאמממ..את אייל אני זוכרת עם החולצה הפרחונית הוורודה-סגולה-כחלחלה..:) הייתי מעדיפה שיהיה בלעדיה אבל לא משנה..חחח... רעיונות אישיים..(; יאללה...נסו לענות!אל תכנסו-תסתכלו-תצאו..נסו קצת להחיות ת'פורוםםם.. יש לי מלא שאלות ששאלתי שכמעט אפחד לא ענה עליההםם..! יאללה..אל תתעצלו..

מאיגו

New member
תודה:)

ו-גם אני הייתי מעדיפה אותו בלי חולצה(הדרןמדהיםהדרןמדהיםהדרןמדהים) את מוזמנת לשאול אותן!

מאיגו

New member
אמרת שיש מלא שאלות שלא

קבלת תשובות עליהן,לא? את מוזמנת לשאול אותן...: )

מאיגו

New member
תודה

יש לך תמונה שלו איתה? אני לא זוכרת בדיוק איך היא נראית תודה בכל מקרה

השאלות ששאלתיי..:)

שאלות: יש לכם קשר ישיר עם הלהקה?משו? אפשר לשכנע אותם להיכנס? יש לכם גם קשר עם תפוז?כי יש הרבה ווידיאוצ'אטים.. אי-אפשר לסדר איתם אחד? אני ממש חדשה בעניין הזה ואני מאוד אודה למי שיענה לי ויעזור לי להבין מה הולך פה..חחח..

efratushke

New member
שלום לך!!!

היי!!! לא היתה לי ההזדמנות להגיד לך שלום עדיין.. בכל אופן היייייי!!!!!!!!!!!!!!! אני אפרת!!!!!!!!!!! מה שלומך?!!??!!? מממ אנסה על רגל אחת לענות לך על השאלות (אני עוד שניה הולכת..)!! #קשר ישיר - ממממ יש פה אנשים בעלי קשר ישיר.. זה לא ממש רלוונטי כמדומני... #אם אפשר לשכנע אותם להכנס?.................
#אם יש לנו קשר עם תפוז?... הפורום הזה בתפוז.. ברוררררר שיש קשר
ובקשר לוידאוצ'אט - זה כבר על ירדן והמנהלת.. לשאלות כאלה תפני אל הכוסית הנ"ל!!
בכל אופן אני הבנתי שכבר נכנסת לאתר מאמ"ה, אני וכתומה (כתמונית) מנהלות מאמ"ה כרגע (אחרי שטל מילר הבוסססססססססססס עשה עבודה מעולה ומצויינת וכו וכו והוא מלך ובוס ומלך ובוס) ונשמח אם תרשמי למאמ"ה (דרך האתר - נצלי אותו כל עוד הוא פועל!!!!!) - יהיה כיף!!! ולכולם בקשר לפעילויות מאמ"ה - חכו בסבלנות!!!
אהםםםםם!!! ההודעה הזאת מופנת לאדם ספציפי ביותר!! - אם אתה קורא אז תכתוב!! אל תהיה מעצבן!! האמת שאתה תחליט בסוף.. מי אני שאגיד לך אם לכתוב או לא

מאיגו

New member
נראה לי שהכתובת היא:

http://www.mamadorb.com/http://mamadorb.co.il הייתי בודקת אבל המחשב שלי תקוע כי יש מלא תוכנות אז הוא איטי

כל קשר עם "תפוז../images/Emo43.gifאנשים" הוא

כמובן, דרכי- המנהלת. כל רעיון, הצעה, תלונה- פני אליי במסרים ואני אשמח לעזור- בשביל זה אני כאן
ווידאוצ'אט- כרגע בטיפול. רק שימו לב שגם אם יקבע אחד כזה הוא עוד יהיה עוד המון זמן, כי לתפוז יש לוח אירועים מתוכננים גדוש ועמוס.

כתמונית

New member
אויש אויש!!

החולצה של איתי מניצנים!! הדבר המו-זר הזה!!! משהו נוצץ וצבעוני עם נקודות... טראומתי...

efratushke

New member
החולצה הנצחית הקודמת של ששי!!

וגם החולצה הנצחית שלו של ימי חול - אוהבת אותה.. היא מחמיאה לו! (ראו את התמונה הראשונה בשרשור - התמונה מהמפגש)

Bassיסט

New member
הייי זאת תמונה שלי....

חחחחחחח מעכשיו לרשום זכויות יוצרים!!!!

למעלה