טוב כולם לקרוא!!!

shiran67

New member
טוב כולם לקרוא!!!

אני לא מבינה מה הרעש על דניאל?? למה כולם רוצים שהוא ירד?? בגלל שהוא חתיך?? כי פרחות אוהבות אותו?? זה ממש לא נכון!! תודו שדניאל שר מהמם... ומה לעשות הוא חתיך שזה לא רע!!! אתמול ממש התבאסתי!! אליסה הייתה אמורה לצאת ובמקומה חן אהרוני יצא!!!!!!!! זה ממש לא בסדר!! מי צריך את הסתומה הזאת בכלל? אני גם לא מבינה מה אתם מתלהבים ממרינה? אני אישית לא יכולה לשמוע אותה.... אני מקווה שהיא לא תהיה בגמר!! מרינה גם לא התגייסה!!! למה עליה לא אומרים שום מילה רעה?? יאללה לא רוצים בתוכנית אנשים שאין להם סיבה למה הם לא התגייסו.... קיצר... אני מקווה שבגמר יהיו חן בועז ודניאל......... אני חייבת לציין שהעונה הזאת מלאה במתמודדים טובים כמו אדיר שלומי דניאל בועז חן נדב קדמון ואליסה (היא שרה יפה אבל אני לא אוהבת אותה) אז זהו זה מה שאני חושבת...........

shiran67

New member
תקשיב ותקשיב לי טוב

תקשיב דפוק! אם אתה לא חושב כמוני תכתוב, אם אתה חושב כמוני גם תכתוב אם אתה ילד יצור ומשועמם אז אל תכתוב כלום ותעוף מהפורום

אבי83808

New member
כל הכבוד

פעם ראשונה מתוך מלא תגובות שאני קורה ואני אומר לעצמי משהו אוהב את דניאל. אני לא מבין למה כ"כ שונאים את דניאל? הוא שר מצוין. עכשיו פעם ראשונה שאני רואה תגובה בעדו ולא נגדו. גם אני רוצה שדניאלי יהיה בגמר. את באמת צודקת שרק ממנו עושים רעש ולא ממרינה הרי גם היא לא התגייסה לצבא.

CoolGirl21

New member
../images/Emo221.gif זה לא ששונאים אותו..

הוא פשוט תופס מקום של טובים ממנו כמו:נדב.ק. ,אדיר אוחיון,חן אהרוני ויש עוד. לדעתי הוא שר בסדר.. אבל כולם שם רמה מעליו.. יש המן אנשים ששרים כמוהו.. |: ובגלל זה הוא צריף לעוף

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

רק חירש יכול להגיד שדניאל שר יותר יפה מנדב קדמון

אבי83808

New member
לא צודק

אני חושב שניאל שר יפה מאוד. אני לא אומר שיש אנשים על רמה, אבל גם דניאל נראה לי שר על רמה.

CoolGirl21

New member
../images/Emo221.gifמישו אמר

שדניאל לא שר יפה
הוא שר יפה.. אבל כל השאר שרים הרבה יותר יפה

M e R a V 2

New member
וואי אני מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

ב-ד-י-ו-ק מילה במילה מה שאני חושבת :)

GaluP

New member
דעתי האישית: דניאל מכוער ולא יודע לשיר.

בועז מעודה חתיך, שלומי חתיך (מאוד אפילו
), אבל דניאל?! הוא ממש ממש מכוער =\ רק לא הבנתי תפיצול אישיות שלך. שניה את אומרת שאת לא רוצה בתוכנית אנשים שהשתמטו מהצבא ושניה אחרי זה את אומרת שאת רוצה את דניאל בגמר, תסבירי לי בבקשה איך זה משתלב יחד..

shiran67

New member
עונה לך

נכון אמרתי שאני לא רוצה בתוכנית אנשים שהשתמטו מהצבא אבל אלה שאין להם סיבה..... דניאל באותו זמן היה חרדי והיה בישיבה ובגלל זה לא התגייס... אני בדקתי את העניין הזה.. כי בהתחלה ממש דניאל עצבן אותי שלא התגייס... אבל אחרי שיש סיבה אני מבינה... כמו למשל אדיר...

omrimayo

New member
הוא מדהים ביופיו אבל בתור זמר הוא הכי ממוצע..

גם בתור זמר ים תיכוני - שזה הכיוון שהוא מעדיף הוא פשוט ממוצע ומטה אפילו. זמר בר-מצוות לא מוצלחות במיוחד, באמת שצריך להיות עיוורים כדי לא לשים לב לזה, אין לו ביצוע ולו אחד בלתי נשכח או שאפשר באמת לשמוע שוב ולא רק אני גם המעריצים שלו... כי הוא פשוט סתם, שכיח.

את כ"כ צודקת!

מרינה לא שרה יפה בכלל.. היא שרה כמו איזה מסטולה... אני רוצה שיהיו בגמר שלומי,אליסה ודניאל

למעלה