טוב כולם להקשיב

oribanana

New member
טוב כולם להקשיב

אני עליתי אעל משהו אני הסתכלתי על הפורום וקראתי והבנתי שלגל הר געש יש פיצול אישיות/ סכיזופרניה/סתם אהבלה /סתם סתם.....אקיצר אנהי רוצה ליידע אותכם בנערה מאוד מסוכנת ...(חחח....כן בטח) זהירות לכל המשך יום נעים שלכם אלוהים ועוד משהו אני מזה מתבאס מזה שלא הייתי בכל המסכם איזה זין יאאאאלללה....אבל אני מקווה שכולם נהנו...ואני רוצה חולצה ירוקה של המסכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורי....

באמת חבל שלא יכולת להישאר עד הסוף. איך היה בוינגייט? בכל אופן החולצה שלך אצלי!!!!!!!!!!

גלי234

New member
אני?

מה עשיתי הפעם אני סתם ילדונת תמימה שהלכה לתומה ברחוב.... אה וכל הט'ניקים כנראה צפו ממני להפתעה!!!! מוהאהא!

גלי234

New member
ואת הרסת הכל כי את יודעת מה ההפתעה.

באסה איתך...הבלה! עלה עלה בלע!

Hbentzur

New member
היא מכינה פונדו שוקולד ענקי

בבריכת מעלה החמישה. כולם מוזמנים לערב קרקרים פונדו ויין בבריכה באדיבות גל הר-געש. אנא, הביאו מתנות. רק לא עציצים! כי זה טיפשי וצריך לטפל בהם. הי, זה כמעט כמו חניכים! (ומכאן יוצאת השאלה- עציץ = חניך?) יש לבוא בלבוש הולם, אז אני מצטערת שכבה ט'- אל תבואו בחולצות מסכם. מי שנתן לעדי עיוור הצבעים לבחור צבע לחולצה, שלא יתפלא שהוא נראה כמו פועל נקיון!

טל ונאוה אחראים לקטסטרופה ששמה...

צבעה של חולצת המסכם.. חוץ מזה שאני לא מבין מה כל כך רע בחולצה טורקיז עם כתוביות בתכלת?? מישהו מוכן להסביר לי על מה כל המהומה...

גלי234

New member
זהו! הגיע הזמן!

כל מי שרוצה מט' לדעת מה ההפתעה שלי יכול לבוא ולשאול אותי... הפעם אני אענה לו! אל תצפו לכלום זה לא כזה מגניב... =]

avia noah

New member
גל שככת שאמא שלך ושלי כול היום

מרכלות בספא אז אם זה שאת עוברת לבצפר שלנו אז זה כבר ידוע מזמן

גלי234

New member
אוף שונאת אימהות!

עלק אנחנו רכלניות שיסתכלו על עצמן לרגע כמה פעמים אמרתי לאמא שלי? "אין לך על מה לדבר תדברי על עצמך לא עלי..." כבר חשבתי שהיא התחילה להקשיב לי אבל לאאאאא מה אכפת לה אני עכשיו הולכת מתנפלת עליה אביה אביה מלשנים צדיקים כמוך לא פוגשים בכל יום אמא שלי הולכת להצטער על היום שהיא הזכירה את השם שלי בקרבת אנשים שהם לא אני... אח אח... הטרוף אה וכן... זה רשמי אני עוברת לתיכון פה אני לא ממש מרוצה מי שרוצה הסבר- תשאלו אותי!

גלי234

New member
לא!!!!!!!

אל תשתפו פעולה איתה! היא מסוכנת בקטעים האלה... [אלא עם כן אתם רוצים לדעת בערך כל מה שהיא יודעת עלי...]

למעלה