טוב כולם להקשיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב כולם להקשיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מקום המפגש ף גג עזריאלי בגלל שמרוב המקומות קל להגיד זה די מרכז הארץ ירושליעם לוקחים רכבת וגם מהצפון.... טוב עכשיו רק צריך להחליט עם זמן ויום אז שכול אחד יגיד את התאריך שהכי טוב לו וגם את השעה שהכי קל וטוב לו והגיע לת"א...... ככה כול אחד יגיד ואז נחלית מה הכי טוב לכולם......................... טוב????

אאוקיי אז זה יהיה השירשור של הפגש..

אז ככה כמו שהוא אמר בגג של עזריאלי עכשיו שכל אחד יכתוב מה הוא מעדיף.. ה22 ה23 ה24 ה25 ה21 או ה20??? אולי אפילו קודם..?

LIOR Y

New member
כל הכבוד על היוזמה!

אנחנו מדברים על אוקטובר? שעה...ערב: 18:00 - 22:00 (שעון חורף). להביא בירות? (הגשת משקאות אלכוהוליים למי שטרם מלאו לו 18 ...
)

LIOR Y

New member
"תאריך ושעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

תגיד אתה! יותר הגיוני,לא?

אז ככה..

חחח ה20 נשמע סבבה.. {לא לומדים נכון...?} אז בעשרים, בגג של עזריאלי, או אולי עדיף איפשהוא יותר מוגדר כי אישית לא הייתי גל הגג בחיים... אין לי מושג איך לעלות לשם וגם לפי מה ששמעתי תמיד יש שם בערך מיליון פורומים... אז אפשר אולי ליד איזו חנות.. ומשם נלך... זה כבר פרטים קטנים... השעה אני חושבת ששתיים.. לי זה נראה הכי טוב... קיצר: בשתיים בעשרים איפשהוא בעזריאלי... חח ובקשר לבירות .. כמה שיותר כך יותר טוב
אגבב אולי מנהל { או מנהלת } הפרום פשוט ייקבע הכל וזהו..? כי מישהו חייב לעשות את זה ולמרות שזה מה שניסיתי לעשות למעלה לא נעיםם.. יש לי אותן זכויות כמו של כולם.... בשביל זה יש מנהל פורום..
וואיי יצא ארוך..!!!!! חחח סוריי..

My Dark Dream

New member
אפשר להפגש בטוור רקורדס

ואז לעלות לגג בשביל מי שלא יודע איך מגיעים לשם

יופייי... מעולהה.. כל בפורום לקרואא

אז ככה: העשרים בטאוור רקרדס בעזריאלי... אהה כן.. בשתיים... עכשיו כל מי שנראה לו שהוא יבוא שיכתוב... וככה נדע כמה אנשים זה בערך ייצא!!! אז כל מי שמגיע שיצרף לשרשרת הזאת הודעה...

ישששש..!! {לא בציניות כן?}

חהחה אתה בא..!! אבל איפה עוד אנשים... חחחח טוב נו מקסימום... חחח תגיבו כמה שיותר מהרר...

למעלה