טוב, יש תאריך!
17.8 (גל, אני כה מצטערת
תערקייייי). טוב. אז עכשיו צריך להגיע להחלטות יותר פרקטיות. נראה לי. בואו נראה מה יש עד כה:
המקום: הגן המשולש, שאינ משערת שכולם כבר יודעים היכן הוא. אם שרון יהיה קאפקייק ויסכים לארחנו בביתו הקט, נוכל לעבור לשם ולהכריח אותו להכין לנו מיני מגדנות. ואז גם נוכל לשמוע מוזיקה.
הזמן: 17.8, יום שני, אני משערת שבסביבות 17:00-18:00? אני לא אוכל להגיע לפני 18:00, אני משערת (אם כי אני אהיה באס"ק, אז אולי אני אצא מוקדם יותר), אבל אם יש אנשים שיכולים להגיע מוקדם, מה טוב.
האוכל: תלוי בכם. אם אתם לא רוצים שנערוק לעזריאלי בשלב כלשהו, השתדלו להביא אוכל. אחרת אנשים יהיו רעבים וקיטורי עזריאלי יתחילו ואז אין מנוס מלפגוש ילדים קטנים בקניון העמוס ולמות מהמיזוג. או שזו רק אני.
הדגש| הפעילות האמנותית: אני סומכת עליכם שתארגנו משהו. אתם מוזמנים להכין מתנות לשירה ולי, לקראת נסיעתנו. או להביא מכתבים שאתם רוצים שניתן לטורוש, רק קחו בחשבון שאנחנו סוחבות תיקים כבדים, אז כל דבר שיש לו משקל מורגש (כלומר - הוא לא רק מכתב) סביר להניח שיהיה לנו קשה לקחת. שאר דברים שאתם רוצים להוסיף, להגיד ולהאיר - לכו על זה. התנגדות לתאריך לא תתקבל בברכה, כי לקח לי הרבה זמן להגיע אליו
(ותודה ללירון שציינה שיש לה רק משמרת בוקר באותו היום
).
17.8 (גל, אני כה מצטערת