טוב, יש לי תיאוריה

PurplePillow

New member
טוב, יש לי תיאוריה

לפי מה שראיתי אתמול, לדעתי ורוניקה היא הבת של ליאן וג'ק קיין. זה למה דנקן נפרד ממנה כי להיות עם אחותו זה חולני. למה נראה לי? כל הרמזים על היחסים בין ג'ק לליאן, הפלאשבק שבו גילינו שדנקן נפרד מורוניקה לפני הרצח של לילי ושלילי כנראה ידעה על זה שורוניקה היא בעצם אחותה והעובדה שאבא של ורוניקה (נו זה שאנחנו מכירים כאבא שלה) אמר שצריך הרבה אומץ כדי לגדל ילד שהוא לא שלך. ואם כבר, אני חושבת שאני יודעת למה רצחו את לילי. כנראה רצו לרצוח את הבת של קיין וליאן מאיזשהם מניעים ובמקום לרצוח את ורוניקה רצחו בטעות את לילי נשמע הגיוני?

lola666

New member
אבל...

למה ניראה לך שלילי היא לא הבת של קיין??? ואם כבר היו רוצחים את דנקן ניראה לי שאותו אהבו הרבה יותר מאשר את לילי (במיוחד האם, שאותה אני אישית לא סובלת)

מדהימה69

New member
לדעתי...

הפוך,דנקן הוא לא הבן של קיין ואילו לילי היא כן. אבל אמא של דנקן היא באמת אמא שלו-ולכן היא מעדיפה אותו [שימו
שהיא זו שמעדיפה את דנקן...

../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1199&msgid=48554793

RossandRachel

New member
כן...

חשבתי בדיוק אותו הדבר!! גם כשוורוניקה ספרה לו על ההורים שלהם הוא משמ לא היה בהלם...

כמה טוב לחזור!!!!!.........

כבר שבועים שלא היתי כאן, קודם היה לי טיול שנתי, ואח"כ קלקלתי את האינטרנט, ורק עכשו עם כל הבלאגן של המבחנים, היה לי זמן לתקן אותו. התגעגעתי............ ברוכים הנמצאים לכולם!!!!!

יוווו, גמני אני חשבתי ככה!!!

איזה קטע, גמלי עלתה אותה תאוריה, בדיוק בקטע שאבא של ורוניקה {אוףףףףף, שכחתי מה השם שלו.....} אמר את זה שזה אמיץ לגדל ילד שלא שלך, ואז הראו את הפנים של ורוניקה, והיה עליהם הבעה כזאת של הבנה, כאילו היא הבינה משהו, ואז עלתה לי התאוריה בראש, ואני בטוחה שגם היא חושבת ככה. נראה מה יקרה בהמשך.... איזה מתח.................

למעלה