טוב יש לי שאלה! אצל מי ירמי הופיעה בביצפר? למה? כמה? ואיך? דברי איתי דחוף!
ש שירן מאיר New member 5/12/04 #1 טוב יש לי שאלה! אצל מי ירמי הופיעה בביצפר? למה? כמה? ואיך? דברי איתי דחוף!
ש שלמונזה New member 5/12/04 #2 אני מכירה אותך מאיפשהו... ../images/Emo168.gif למה את לא כותבת בפורום? וירמי הופיע בבי"ס של הילה, לא יודעת איך קוראים לבית ספר. מה שכן היה לה נורא נחמד.
אני מכירה אותך מאיפשהו... ../images/Emo168.gif למה את לא כותבת בפורום? וירמי הופיע בבי"ס של הילה, לא יודעת איך קוראים לבית ספר. מה שכן היה לה נורא נחמד.
S sunshine333 New member 5/12/04 #3 ... הוא הופיע בתיכון בגין בראש העין. לפני שבוע.. *געגועים* אגב אנשים, שמתי גם 3 תמונות בשרשור למטה. רק שלא ממש הצלחתי להקטין אותן אז הן קצת (הרבה) ענקיות :/
... הוא הופיע בתיכון בגין בראש העין. לפני שבוע.. *געגועים* אגב אנשים, שמתי גם 3 תמונות בשרשור למטה. רק שלא ממש הצלחתי להקטין אותן אז הן קצת (הרבה) ענקיות :/
ש שירן מאיר New member 8/12/04 #5 יפית ,אני ממש מצטערת שאני לא כותבת בפורום אבל אני ממש עסוקה... בכל זאת לפעמים אני קוראת הודעות ומתעדכנת!
יפית ,אני ממש מצטערת שאני לא כותבת בפורום אבל אני ממש עסוקה... בכל זאת לפעמים אני קוראת הודעות ומתעדכנת!