טוב יש לי שאלה.....

• פותח הנושא 8822
  • פורסם בתאריך

8822

New member
אממ...כמה זמן זה אמור לקחת?

קיבינימט.....אני לא מאמינה שהגעת למצב הזה...למה זה לא קורה וזהו...למה זה צריך להיות כזה מסובך...כאילו לבנים זה הכי קל.... מסכן...הוא נראה לי מזה התבאס מזה.... וכאילו גם אני התבאסתי אתם חייבים להגיד לי למה??????

8822

New member
נראה לי הקטע של השעה נראה לי קצת

מוזר.. לא יודעת....אוףףףף :( אני מזה אוהבת אותו...ואני לא רוצה שהוא יתבאס

8822

New member
כנסו...

במים זה סבבה...ואני גומרת בעוד דרך...אבל ככה...לא ואמרתיי לכם למה זה מציק ליל...בגלל חבר שלי..ככה זה לא הפריע לי..בכלל אם אתם אומרים שזה זמן..אני לא יודעת אולי.....

8822

New member
טוב יש לי שאלה.....

ככה... נראה לי שמשהו לא בסדר אצלי...בגלל שאני לא גומרת בכלל מכל הקטע של האוננות הזו....ותכלס זה לא ממש הפריע לי עד עכשיו אבל חבר שלי רצה לענג אותי והוא התחיל לגעת לי למטה והוא ראה שאני נהנת אבל לא גומרת... והוא מרגיש כאילו הוא לא עושה את זה נכון...שבעצם גם שאני עושה את זה לעצמי זה לא ממש עושה לי משהו....כאילו זה נחמד אבל אני לא גומרת מזה.. ואני לא יודעת מה לעשות אולי אני לא עושה את זה נכון למרות שנראה לי שאני כן עושה את זה נכון...כי מי ישמע איזה מסובך זה..כבר יכול להיות.......או שמה כאילו...למה זה לא קורה קיבינימטטטטט

תשתדלי יותר...

גם לדעתי זה עניין של זמן... יכול להיות שלוקח לך יותר זמן לגמור.. זה בסדר. תנסי כמה שיותר זמן את תיראי שבסופו של דבר את תיגמרי ואחר כך זה יהיה הרבה יותר קל.

8822

New member
ואולי אני לא עושה את זה נכון..

או משהו כזה...למרות שקראתי את המאמרים באתר.... ולא נראה לי כאילו....כמה אפשר לטעות בעניין הזה..... אוף זה פשוט מבאס רצחחחחח ותכלס יש לי מלא שאלות לששאול..שיוו שאני חושבת על זה... אבל אני לא יפציץ אותכם בשאלות.... אבל בכל זאת..תמיד זה טוב לשמוע עוד דעות...

EverMan

New member
תפוצצי בשאלות !

אני מצווה עליך ! אם לא תפוצצי - לא תדעי. עדיף להרגיש טיפש וללמוד. מאשר להיות טיפש ולא לנסות.

saaron

New member
נראה לי שאת לחוצה...

אולי בגלל הקטע שלא ניסית לבד..... תזרמי ותהיי רגועה! (אני נשמע כמו דוקטור פוגל חח)

תשמעי..

אני אישית לא חושבת שאי פעם באמת גמרתי במגע מיני כלשו עם גבר.. לבד דווקא כן.. לא נראה לי שזה לא נורמלי שאת לא גומרת כשאת עם מישהו.. אבל לבד.. טוב, אין לי מושג.. *עוד הודעה סתמית*

8822

New member
טוב שמעו

ניסתי ולא נראה לי שזה עיניין של זמן...... אני חושבת שאני מתחילה לוותר...הקטע זה שאני לא יודעת מה להגיד לחבר שלי.....

למעלה