טוב יש לי מסקנה ..

טוב יש לי מסקנה ..

הפורום הרישמי של הגיים בויז משעמם רצצחחחח היתיבשתי שםםם ... אושרי האביר על הסוס הלבן
גם אני נשואה באושר לאושרי חמי הנסיך

0rin

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo207.gif

צלצלתיי עכשיוווווווו לשרונוש הביתה
וענה לי מישהוו.. זה היה ככה: אני : אפשר לדבר עם שרון מישהו: הוא לא נמצא , והוא לא גר כאן אני: אהה אוקיי , איך אפשר להשיג אותו מישהו: אי אפשר, זה הבית של סבתא שלו אני: אה טוב.. וסליחה על ההפרעה מישהו: זה בסדר חמודה.. וזהו.. יוואוו מה קרהה ליייייי אחרי שדברתי כולי התפדחתיייייייייי

miri2102

New member
חח..

לא נירא לי שהסבתא כזאת מפגרת..שהיא באמת תחשוב שהיא חברה טובה שלו..אני יודעת שהיא זקנה(שרון בלי לעליב..סורי )אבל היא עדיין יודעת..שיש לו המון מעריצות..ולא נירא לי שהיא תיתן.....אני יודעת שיש להרבה בנות בהפורום..את המספר של שרון..פשוט אף אחת לא אומרת..(ככה אני חושבת אבל לא בטוחה..)..מממ..וגם..למה צריכים להתקשר..עליו..מגיע לו קצת פרטיות..לפחות..בזמן הזה...כל הזמן הוא בהופעות..או מפגשים..כל הזמן המעריצות אחריו..אז תתנו לו לפחות את הזמן הזה..ואת השיטה..הזאת להרגיש..שעכשיו לא יתקשרו עליו..ויתכילו..לדבר איתו..אני יודעת שהוא אוהב את המעריצות שלו כמו כל הלהקה..אבל..כאילו..תבינו..

OoנויoO

New member
אוריןןןןןןן?!את רצינית חחחח../images/Emo6.gif

נראה לי זה הכי פדיחה שיש... יש לי ת'טלפון שלה אבל אני לא מתקשר אני מתפדחת ולא נעים לי חחחח... מישהו?!חחחחחחחח

למעלה