טוב יש לי בעיה..

DR BUILDER

New member
טוב יש לי בעיה..

דיברתי עם אנשים בפורם של "תמיכה טכנית" וה ם לא בדיוק עזרו לי... אז חשבתי אולי זה יהיה פורם שיותר יעזור לי... הם אמרו לי רק שזה מן "סוס טרויאני" עכשיו אין אני מעיף אותו מחוק כל מה שאפשר רק שיצא לי מהמחשב... הנה תמונה של ההודעה שעולה לי עם הפעלת המחשב...

DR BUILDER

New member
נגיד שהבנתי מה ניסתה להגיד לי...

אבל מה אני עושה עכשיו? יש פתרון לזה?

mmm

New member
על הוירוס...

הוירוס אכן נקרא W32.DSS.Trojan, וירוס זה פותח דף של אקספלורר שאינך יכול לראות, לאחר זמן מה הוירוס גורם להורדת טלפן לשרת פורנוגרפי- בשם openme.exe. רצוי להוריד אנטי וירוס(נמצא ברשימת ההורדות) לאחר שהורדת את האנטי(אפשר avg), הרץ אותו. הוראות קצרות להסרת הוירוס ידנית(מומלץ לא לעשות). גש לאופציה run תחת התחל. רשות regedt32. חפש ערך:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon ערוך אותו:ערך שאמור להיות: shell explorer.exe- ערך שמעיד על הימצאות הוירוס: shell explorer.exe openme.exe . צא מהרג´יסטרי. עשה ריסט. - רצוי בנוסף על כך לחפש את הקובץ openme.exe ברחבי המחשב ולמוחקו. לקישור המקורי של סימנטק:

DR BUILDER

New member
עשיתי בדיקת ווירוסים והוא לא מצא

לא מצא שום דבר... מה עוד אפשר לעשות???

mmm

New member
אם כך...

עליך להוריד מהרג´יסטרי את הקובץ, לפי הפקודות האחרונות. כמובן יכול להיות שהאנטי וירוס לא מכיל במאגר הוירוסים את הוירוס.

uzi2

Active member
לפי הודעת השגיאה

זה בהחלט סביר שתוכנת האנטיוירוס (או אולי ידנית) קבצי הוירוס (או חלקם) כבר הוסרו אבל את ההפניות אליהם לא תיקנו. כך שבהחלט אפשרי שהוירוס כבר לא קיים במערכת, אבל עדיין יש לתקן את ההפניות אליו ברג´יסטרי.

DR BUILDER

New member
ברג´יסטרי אתה מתכוון כאילו

בmsconfig? שם אני צריך לעשות משהו? או במקום אחר?

uzi2

Active member
חוששני שלא.

סוג השינוי שברג´יסטרי שנדרש לעשות הוא משהו שלא ניתן לעשות דרך msconfig, אלא רק דרך עורך רג´יסטרי כגון regedit. הבעיה שכאשר משתמשים במשהו כמו regedit, צריך להזהר שלא לעשות טעויות, כי טעות יכולה לגרום לבעיות עד כדי אי העלאת מערכת ההפעלה. אני עוד מעט צריך ללכת, ולכן איני יכול להכנס להסברים ארוכים, אבל הלילה או מחר, אני מקווה למצוא זמן לתת הנחיות מספיק זהירות.

למעלה