טוב יקיריי

טוב יקיריי

קיבלתי הודעה מתפוז בה נאמר לי שאסור לי לפרסם את עצמי יותר... אז הריי לך דושניק ושאר החברים שנפגעו מזה שיש את מי לשאול לגבי כמעט הכל.. מהיום אני לא אפרסם עצמי יותר... אשמח מאוד אם תעשו זאת במקומי(כמובן רק המרוצים..דושניק-לא) ואני חושב שמר דושניק עשה לי עוול יותר ממה שעשיתי לו... הכינוי שלי יוחלף ויהיה אחר מעכשיו... נסו לגלות מי אני להבא..... סליחה אם פגעתי בעוד מישהו חוץ מ"אדון" דושניק... להתראות בשמחות שלכם שי ושובל גל שרברבות...

d a l i a l

New member
מספר דברים

א. אף אחד לא יכול לאסור עליך להמשיך ולהשתמש בכינוי שבחרת בו. לא ידעתי שמערכת תפוז מצנזרת ומגבילה את הכינויים של חבריה... ב. דושניק או לא דושניק - מי שהיה מרוצה מעבודתך, ימשיך להמליץ עליך. כי זה מה שאנחנו (גם) עושים פה: ממליצים על גננות טובות, על גננים, על חשמלאים ושאר נותני שירותים... מערכת תפוז צריכה להשגיח, לדעתי, שלא ישמיצו פה אף אחד באופן אישי ולא יגרמו לפגיעה בהכנסתו. אנחנו לא בית משפט ולא יכולים לחרוץ את דינו של אדם. בקיצור שי - קבל
ויאללה...ממשיכים...

chili3

New member
אני ממליצה לתחליף לשם...

שי ושובל גל שרברבות מס' 1

אמץ

New member
ואני לא אמליץ על שם חדש

א. כדי שתשמור את השם הישן. ב. כדי שיהיה באמת אתגר לאתר אותך בשם אחר. ג. כדי לא לקבל ממך נשיקה...

א י ו ש י

New member
שי, אתה לא צריך לפרסם את עצמך

יותר.... יודע למה????? אתה גם ככה ה-
של הפורום בתחום שלך ומפורסם בו. על כל איש מקצוע כזה או אחר יש מרוצים יותר ומרוצים פחות לא מכירה עדין את עבודתך בפעל אבל כאדם אתה אחלה ואין לי ספק שאתה לא בא ל"עשות קופה" על חשבון איש כאן אלא להתפרס בכבוד ,ביושר והגינות בצורה מקצועית וטובה. אני עוד אזדקק לך בעתיד הקרוב

yoelth

New member
שי יקירי - ממה אתה מתרגש?

אתה כאן בפורום חודשים רבים ועובד במודיעין שנים וסוף סוף נמצא לקוח אחד שלא מרוצה . אז מה? מה קרה? נתת שרות לאלפי אנשים ואחרי חודשים כל-כך רבים נמצא אחד לא מרוצה. זו הרי תעודת כבוד עבורך. וזה אומר שאתה מקצוען אמיתי. סטטיסטית קשה למצוא בעל מלאכה נוסף שכל כך הרבה זמן כולם משבחים אותו. אז יש אחד שלא אהב. שחשב אחרת. שהיו לו ציפיות אחרות. שהתאכזב. אבל זה עדיין אחד מתוך מאות ואולי אלפים. אתה מבין את המשמעות? תרים ראש! תהייה גאה בעבודתך ובשרות שאתה נותן. 99% של לקוחות מרוצים - אי אפשר לדרוש יותר מזה. להחליף שם, לרדת למחתרת, להתרגש, להתעצבן - מה קרה לך? יש מאות אחרים שהיו רוצים שלא תשתנה לעולם שתמשיך להיות "אתה" עם החיוך, עם אהבת האדם שבך, ועם המקצוענות שאין לה עוררין.....

דושניק

New member
תירגע סבא'לה

שלא תחטוף התקף לב... אני מתאפק, אבל לא צריך למתוח את החבל!

ד מ

New member
מצטערת, אני לא מכירה את שי ולא את

דושניק, אבל!!! לפי דעתי נעשת פה פרסום בצורה מאד אגרסיבית. ודושניק צודק

דושניק

New member
טרחת פעם לקרוא ת חוקי הפורום?

א. אוסר לפרסם ב. אסור לחזוף שהותו של אחר ללא רשותו. ביקשת רשות? לא שמתי לב... פשוט חוצפן!

saba tuviya

New member
לא הבנתי

בכרטיס שלך רשום שם שלמה, מה חשפתי פה? איפה החוצפה? בכל מקרה מתנצל אם פגעי בך אישית... שקראתי לך שלומי... ללא קשר לדעה שלי על הלך הרוח של תגובותיך בפורום המכובד. בריאות ואריכות ימים!

למעלה