אותה הודעה, מתוקנת
התגובה הראשונה שלי כשראיתי ת´כתב שלך הייתה "--------" - מה שמתאר מצב של הלם
באמת כתב לא שגרתי, מה שאני אוהב פאק אחד זה שחתכת את השוליים וכאילו הצמדת את השוליים לכתב ואז לא רואים את השוליים האמיתיים (כי הרי אם זה דף A4 אז עובדה שהיחס של האורך\רוחב לא תואם דף A4 - ואז זה אומר גם שאלו לא השוליים האמיתיים, מה שקצת דופק את כל העסק, אבל לא נורא, ננסה להתגבר ולקחת אותה אותה מנתונים אחרים) יאללה, יותר מידי הקדמה אני נותן... אה ודרך אגב, לא קראתי עד עכשיו אף אחד מהניתוחים של האחרים או מהתגובות שלך (התאפקתי), אז הניתוח שלי לא יהיה מושפע.. קיי... ספונטאנית, מוחצנת, דרמטיות ונטיה להגזמות, חשיבה ציורית משהו, חוש אסטתי מפותח (נראה לי שאם מביאים לך בית ריק ואומרים לך "עשי בו כרצונך" - מאוד היית נהנת לעצב אותו ושהוא ישקף את המנטליות שלך). מאוד חברמנית ומתחברת לאנשים בקלילות והכל - Out going כזאת... אבל עם כל המוחצנות הזאת והכל - יש דברים שאת לא מחצינה כלפיי כולם ומגלה אותם רק בסיטואציות מסויימות ולאנשים מסויימים, מין איים מבודדים כאלו שמוקפים בים גדול של שיגעון... את מאוד אנרגטית והכל - אך עם זאת זה מראה שחיי היום יום קצת מכבידים עלייך והיית רוצה להשתחרר מהמציאות הכובלת ולחיות בדרכך שלך ללא עכבות... יש לך צורך חזק באנשים ושייתנו לך פידבק ויעריכו את מה שאת עושה, יענו שיפרגנו לך וכל זה... - זה נותן לך מוטיבצייה להמשיך לבצע דברים. את עושה מדיטצייה ? לא יודע..כי כאילו רואים בכתב שלך, עם כל המוחצנות שזורמת ממנו והכל - יש כאלו נקודות שאת יותר מרוכזת בעצמך - כאילו בכל זרם החיים שמסביבך - את מוצאת לעצמך רגעים שבהם את כזו יותר מרוכזת בעצמך, נותנת לזרמים לחלוף מסביבך ולא להמשיך לסחוף אותך, רגעים של שקילה מחדש, רגעים של התבוננות עצמית, של מודעות עצמית, כללי של ריכוז אנרגיות שמופנות כלפיי פנים. קיי האמתי משום מה לא בא לי עכשיו להמשיך...
אוליי אחר כך אם יבוא לי... דרך אגב - מה המצב עם הורייך ? יענתו - איך היחסים ביניכם ? למה זה נראה כאילו יש איזה קטע משהו עם אבא שלך... בכללי אני מת על הכתב שלך ! אה ובעצם לגבי השאלה שלך...המקצוע....אז שניה תני לי להסתכל שוב בכתב... קיי - תני לנסח קודם את טיב העבודה שאותה את צריכה, ואחר כך אני יחשוב איזה עבודות כאלו יש... מממ...קיי אז את צריכה עבודה עם
אנשים שתוכלי לבטא בה באופן יצירתי ופחות מחושב את האופי והייחודיות שלך, משהו שתתני בו מעצמך ותקבלי ממנו פידבק מיידי - שכן המתנה לתוצאות זה לא בשבילך (אני מתאר סתם ככה אותך מתכנתת - אז בטח היית יוצרת אותן באסמבלי מאשר בסי.ג´י.איי...ככה שתשתמשי בהם - התוצאות יהיו מיידיות, אז כמו במחשבים, גם בחיים את צריכה לעבוד ברמת ה-Cash) ממממ... - מנהלת שירות לקוחות, מנהלת\יזמית פרוייקטים בחברות (עם עוד אנשים שיתמכו בך מסביב למען ביצוע המטרה), גרפולוגית\קוראת בכף היד
שחקנית, יועצת מו"מ ל\בין חברות, אסטרטגית לחברות... אם בזמן השינה יבואו לי עוד דברים לראש אני ירשום אותם כשאני יתעורר... תני לי פידבק אוקיי ? סבבה יאללה ביי