טוב יקיריי ......

• פותח הנושא Pheon
  • פורסם בתאריך

Pheon

New member
טוב יקיריי ......../images/Emo8.gif

אז הינה כתב יד ל-א ע-ל ש-ו-ר-ו-ת כפי שביקשתם. אז קדימה. Lets see what you are capable of

ליטן א

New member
ועוד משהו

מה השפת-אם שלך? עברית? אנגלית? (פשוט, האנגלית שבכתב שלך נראית די שוטפת..)

Pheon

New member
אוקיי עוד פרטים....

בת 24 למרות שאני שונאת לתת פרטים בנט
נקבה שפת אם עברית מה עוד?

Pheon

New member
אה כן... לימודים...

יג-יד כלכלה ומינהל עסקים שנתיים אחרונות עד לפני חצי שנה מחשבים-תיכנות

ליטן א

New member
ועוד משהו..

(אני פשוט מנסה לבזבז זמן עד הניתוח שלי..
) את ימנית או שמאלית בכתיבה שלך?

shonshon5

New member
אללה יוסטור! ../images/Emo57.gif מה זה??

לא די לנו, העם היושב בציון, שמצבנו כה דפוק בכל הפרמטרים, שלא רק שהאור בקצה המנהרה נעשה מעומעם עד בלתי נראה - גם את המנהרה עצמה קצת קשה לי לזהות לאחרונה.. אז עכשיו נחת עלינו כתב יד כזה? מה זה? מה את עושה ל"ג"? מסע כומתה? מעניין היה לראות איך תכתבי "גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן".. מעניין על כמה דפי A4 היה משפט קצרצר זה משתרע.. למדת מחשבים? מקווה אנוכי שהאלגוריתמים שהפקת היו קצרים ויעילים יותר מה"ג".. או שהיית צריכה לחבר 512 מעבדים במקביל כדי לבצע אותם לפני הפנסיה..
למדת כלכלה? איפה יחס הלימה תשומות/תשואות? הרי ניתן להפיק "ג" בהפחתה של לפחות 99% מהשקעת הדיו והנייר לעומת הביצועים שלך. תחושת הבטן שלי היא שלמדת בבר-אילן. שמעתי שיש להם קרנות עתירות מט"ח לעידוד הכתיבה הציורית.. תחושת בטן נוספת, מהתבוננות קצרה (אני מודה) בכתב, לוחשת לי שאת.... נו, לא חשוב. חייב לזוז. מחצית מלכותי עבור כיכר לחם !! אבי

אריק!

New member
היי אבי, אני רואה שהמצות שיננו את

כתיבתך וכולנו נהנים מכך. היות שרק ה ג´ ´השתגעה´ נראה לי שצריך להסתכל עליה כעל ´ישות נפרדת´ ולא לפי פרמטרים מקובלים. אפשר לבחון זאת למשל כאתנחתא ו ´פסק זמן´ מעיסוק מקצועי טכני ובריחה למין בועה ( למשל, אמנות ) ששם היא נותנת דרור לדמיון וכוחות יצירה, ולא ניתן לבחון את חשיבות ורמת עבודתה במונחים יעילות וכלכלה. היא גם האות הציורית הבולטת בחתימתה על רקע כתיבה רגילה. ואולי לפנינו כותבת שלא מסתפקת בחתימה בתחתית הדף ומצאה דרך מחוכמת ´לחתום´ בתדירות גבוהה. אבל כל אלה הם רק רעיונות ואסוציאציות שעושים בהם שמוש בין היתר במסגרת בדיקת חתימות. ואולי זה משהו ייחודי לעולמה ונסיון חייה שכיום היא מסתכלת על זה רק בערגה ונוסטלגיה. משהו שמזכיר חופשיות ושחרור של מעוף הפרפר ו אי שם בתאילנד/הודו. ואולי זו רק נוסטאלגיה שלי לכך ? וזאת בדיוק הבעיה באבחון אסוציאטיבי שאדם, בלי להרגיש, עלול לשחזר ולהדביק את חוויותיו שלו לחותם התמים. ביי.

shonshon5

New member
לא ולא. למצות אין שום קשר לעניין..../images/Emo155.gif

אני מאמין שליין יש השפעה רבה יותר ולו מהטעם הפשוט שעם המצה נפגשו שפתי אך בליל הסדר, ואף זאת במידה הנחוצה בלבד כדי לקיים מצוות דרבנן.. לעומת זאת - היין הוא כבר סיפור שונה לגמרי.. ובהזדמנות זו אני מרשה לעצמי להמליץ על רכישה שווה: שרדונה סוביניון של ברמל מזרחי בסדרת פרייבט קולקשן 2001. יין שיצא להם ממש חמוד, איכזב אותי לטובה, ונמכר בתת-מחיר בקלאב-מרקט בהרצליה פיתוח. שווה!! לחיים! אבי

astral tal

New member
למשחק את נמשכת ?

בכל מקרה - משהו עם קהל נראה לי יכול להיות לך טוב לגבי ה-ג´ אני אפילו לא יגיב
הניתוח שלי יבוא עד סוף השבוע. מובטח אסטראל "הולך לקרוא רומן"

nina27

New member
איזה מקצוע מתאים לך

קשה לך לקבל מרות, לכן נראה לי שבכל מה שתבחרי תצטרכי לעבוד כעצמאית. יש לך נטייה ל"פומפוזיות", ולכן לא נראה לי שמתאים לך עיסוק במחשבים, כי במחשבים תמיד צריך לבחור את הדרך הקצרה והיעילה ביותר בלי להתעכב בדרך על "קישוטים". יש לך הרבה כח פיזי, מוטיבציה ואנרגיה רבה. האם יש לך נטייה אומנותית? מה דעתך ללמוד פיסול??? אולי בניית תפאורה?? אולי מדריכת טיולים?? אולי מדריכת ספורט וכושר??? את חייבת להשתמש באנרגיה שלך ולא לכלוא את עצמך במשרד כדי לא להיות מתוסכלת.

ליטן א

New member
ברוכים הבאים nina

אני רואה שאת (או אתה? נראה לי "את"..) חדשה בפורום.. את מתכוונת לבקר פה פעם ב.. , או להישאר כחלק מהסטאפ, חלק מהפורום? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה..

עטרה ב ט

New member
גמני ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif הנאים השכנים

בעינייך ? הנאה המטבח (אף כי קצת מלוכלך?) אם כן, הישארי עימנו !

nina27

New member
עברתי במיקרה, ו...נכנסתי לראות

לפני המון שנים התעניינתי בגרפולוגיה וקראתי ספרים. הנושא מאוד מעניין אותי, ואני מקווה לטייל פה בפורום, נראה מעניין.

אריק!

New member
יקירתי. לא פשוט על סמך הסתכלות

כאן להציע לך דברים מבוססים, אז קחי הכל בע"מ. היות שאת מאד מאד אוהבת מחשבים, כהצהרתך, אני ´בעד´ שתמצאי את הנישה המתאימה בתחום הנ"ל, ואפשרויות נוספות שהוצאו לך כעיסוק או תחביב משלימים. את נראית לי אנרגטית, לפעמים מדי, בעלת צורך של עמדת כח, עצמאות, תובענות ודומיננטיות שלא תמיד עולים בקנה אחד עם השתוות יציבה ורגועה בשתוף פעולה עם אחרים/בעל, ומגבלות אחרות נתונות. כוח ההבלגה משתנה וסוחף אותך מעבר לרצוי. ´עבודה על עצמך´ לשם שפור תכונות והסתגלות רצויים, מניעת ´פצוץ´. השפעת ´המין´ על מה שקורה אתך במישורי עבודה. יש לך המון רעיונות, יוזמה, פיתוח וגם שאיפת הובלה ונהול. גם תושיה והגשמה קובעת ´עובדות בטח´ במקום שאחרים מהססים ומגלים אוזלת יד. צורך בשינויים. אתגריות. קליטה מהירה ועיבוד יעיל של מידע ורשמים, לימוד ויישום הלכה למעשה. סחף הכללות/תעוזה רגעיים פוגמים בשקול הדעת, חוש זהירות וראליות. כוון ? פרוייקטים משולבים מקצועית, ארגונית ופרקטית + מרחב שליטה ועצמאות במתרחש + חילופי יעדים מדי פרק זמן ולא ´שקיעה´ בדבר שלא רואים את סופו. זהו לבוקר זה. בכל מקרה ובכל מה שתעשי - בהצלחה. חג שמח. אריק - קרית הממשלה י-ם.

astral tal

New member
ניתוח משלי

התגובה הראשונה שלי כשראיתי ת´כתב שלך הייתה "--------" - מה שמתאר מצב של הלם
באמת כתב לא שגרתי, מה שאני אוהב פאק אחד זה שחתכת את השוליים וכאילו הצמדת את השוליים לכתב ואז לא רואים את השוליים האמיתיים (כי הרי אם זה דף A4 אז עובדה שהיחס של האורך\רוחב לא תואם דף A4 - ואז זה אומר גם שאלו לא השוליים האמיתיים, מה שקצת דופק את כל העסק, אבל לא נורא, ננסה להתגבר ולקחת אותה אותה מנתונים אחרים) יאללה, יותר מידי הקדמה אני נותן... אה ודרך אגב, לא קראתי עד עכשיו אף אחד מהניתוחים של האחרים או מהתגובות שלך (התאפקתי), אז הניתוח שלי לא יהיה מושפע.. קיי... ספונטאנית, מוחצנת, דרמטיות ונטיה להגזמות, חשיבה ציורית משהו, חוש אסטתי מפותח (נראה לי שאם מביאים לך בית ריק ואומרים לך "עשי בו כרצונך" - מאוד היית נהנת לעצב אותו ושהוא ישקף את המנטליות שלך). מאוד חברמנית ומתחברת לאנשים בקלילות והכל - Out going כזאת... אבל עם כל המוחצנות הזאת והכל - יש דברים שאת לא מחצינה כלפיי כולם ומגלה אותם רק בסיטואציות מסויימות ולאנשים מסויימים, מין איים מבודדים כאלו שמוקפים בים גדול של שיגעון... את מאוד אנרגטית והכל - אך עם זאת זה מראה שחיי היום יום קצת מכבידים עלייך והיית רוצה להשתחרר מהמציאות הכובלת ולחיות בדרכך שלך ללא עכבות... יש לך צורך חזק באנשים ושייתנו לך פידבק ויעריכו את מה שאת עושה, יענו שיפרגנו לך וכל זה... - זה נותן לך מוטיבצייה להמשיך לבצע דברים. את עושה מדיטצייה ? לא יודע..כי כאילו רואים בכתב שלך, עם כל המוחצנות שזורמת ממנו והכל - יש כאלו נקודות שאת יותר מרוכזת בעצמך - כאילו בכל זרם החיים שמסביבך - את מוצאת לעצמך רגעים שבהם את כזו יותר מרוכזת בעצמך, נותנת לזרמים לחלוף מסביבך ולא להמשיך לסחוף אותך, רגעים של שקילה מחדש, רגעים של התבוננות עצמית, של מודעות עצמית, כללי של ריכוז אנרגיות שמופנות כלפיי פנים. קיי האמתי משום מה לא בא לי עכשיו להמשיך... אוליי אחר כך אם יבוא לי... דרך אגב - מה המצב עם הורייך ? יענתו - איך היחסים ביניכם ? למה זה נראה כאילו יש איזה קטע משהו עם אבא שלך... בכללי אני מת על הכתב שלך ! אה ובעצם לגבי השאלה שלך...המקצוע....אז שניה תני לי להסתכל שוב בכתב... קיי - תני לנסח קודם את טיב העבודה שאותה את צריכה, ואחר כך אני יחשוב איזה עבודות כאלו יש... מממ...קיי אז את צריכה עבודה עם אנשים שתוכלי לבטא בה באופן יצירתי ופחות מחושב את האופי והייחודיות שלך, משהו שתתני בו מעצמך ותקבלי ממנו פידבק מיידי - שכן המתנה לתוצאות זה לא בשבילך (אני מתאר סתם ככה אותך מתכנתת - אז בטח היית יוצרת אותן באסמבלי מאשר בסי.ג´י.איי...ככה שתשתמשי בהם - התוצאות יהיו מיידיות, אז כמו במחשבים, גם בחיים את צריכה לעבוד ברמת ה-Cash) ממממ... - מנהלת שירות לקוחות, מנהלת\יזמית פרוייקטים בחברות (עם עוד אנשים שיתמכו בך מסביב למען ביצוע המטרה), גרפולוגית\קוראת בכף היד
שחקנית, יועצת מו"מ ל\בין חברות, אסטרטגית לחברות... אם בזמן השינה יבואו לי עוד דברים לראש אני ירשום אותם כשאני יתעורר... תני לי פידבק אוקיי ? סבבה יאללה ביי

astral tal

New member
אותה הודעה, מתוקנת

באמת כתב לא שגרתי, מה שאני אוהב פאק אחד זה שחתכת את השוליים וכאילו הצמדת את השוליים לכתב ואז לא רואים את השוליים האמיתיים (כי הרי אם זה דף A4 אז עובדה שהיחס של האורך\רוחב לא תואם דף A4 - ואז זה אומר גם שאלו לא השוליים האמיתיים, מה שקצת דופק את כל העסק, אבל לא נורא, ננסה להתגבר ולקחת אותה אותה מנתונים אחרים) יאללה, יותר מידי הקדמה אני נותן... אה ודרך אגב, לא קראתי עד עכשיו אף אחד מהניתוחים של האחרים או מהתגובות שלך (התאפקתי), אז הניתוח שלי לא יהיה מושפע.. קיי... ספונטאנית, מוחצנת, דרמטיות ונטיה להגזמות, חשיבה ציורית משהו, חוש אסטתי מפותח (נראה לי שאם מביאים לך בית ריק ואומרים לך "עשי בו כרצונך" - מאוד היית נהנת לעצב אותו ושהוא ישקף את המנטליות שלך). מאוד חברמנית ומתחברת לאנשים בקלילות והכל - Out going כזאת... אבל עם כל המוחצנות הזאת והכל - יש דברים שאת לא מחצינה כלפיי כולם ומגלה אותם רק בסיטואציות מסויימות ולאנשים מסויימים, מין איים מבודדים כאלו שמוקפים בים גדול של שיגעון... את מאוד אנרגטית והכל - אך עם זאת זה מראה שחיי היום יום קצת מכבידים עלייך והיית רוצה להשתחרר מהמציאות הכובלת ולחיות בדרכך שלך ללא עכבות... יש לך צורך חזק באנשים ושייתנו לך פידבק ויעריכו את מה שאת עושה, יענו שיפרגנו לך וכל זה... - זה נותן לך מוטיבצייה להמשיך לבצע דברים. את עושה מדיטצייה ? לא יודע..כי כאילו רואים בכתב שלך, עם כל המוחצנות שזורמת ממנו והכל - יש כאלו נקודות שאת יותר מרוכזת בעצמך - כאילו בכל זרם החיים שמסביבך - את מוצאת לעצמך רגעים שבהם את כזו יותר מרוכזת בעצמך, נותנת לזרמים לחלוף מסביבך ולא להמשיך לסחוף אותך, רגעים של שקילה מחדש, רגעים של התבוננות עצמית, של מודעות עצמית, כללי של ריכוז אנרגיות שמופנות כלפיי פנים. קיי האמתי משום מה לא בא לי עכשיו להמשיך... אוליי אחר כך אם יבוא לי... דרך אגב - מה המצב עם הורייך ? יענתו - איך היחסים ביניכם ? למה זה נראה כאילו יש איזה קטע משהו עם אבא שלך... בכללי אני מת על הכתב שלך ! אה ובעצם לגבי השאלה שלך...המקצוע....אז שניה תני לי להסתכל שוב בכתב... קיי - תני לנסח קודם את טיב העבודה שאותה את צריכה, ואחר כך אני יחשוב איזה עבודות כאלו יש... מממ...קיי אז את צריכה עבודה עם אנשים שתוכלי לבטא בה באופן יצירתי ופחות מחושב את האופי והייחודיות שלך, משהו שתתני בו מעצמך ותקבלי ממנו פידבק מיידי - שכן המתנה לתוצאות זה לא בשבילך (אני מתאר סתם ככה אותך מתכנתת - אז בטח היית יוצרת אותן באסמבלי מאשר בסי.ג´י.איי...ככה שתשתמשי בהם - התוצאות יהיו מיידיות, אז כמו במחשבים, גם בחיים את צריכה לעבוד ברמת ה-Cash) ממממ... - מנהלת שירות לקוחות, מנהלת\יזמית פרוייקטים בחברות (עם עוד אנשים שיתמכו בך מסביב למען ביצוע המטרה), גרפולוגית\קוראת בכף היד
שחקנית, יועצת מו"מ ל\בין חברות, אסטרטגית לחברות... אם בזמן השינה יבואו לי עוד דברים לראש אני ירשום אותם כשאני יתעורר... תני לי פידבק אוקיי ? סבבה יאללה ביי

astral tal

New member
תיקון לתיקון ../images/Emo13.gif (אני משהו)

באמת כתב לא שגרתי, מה שאני אוהב פאק אחד זה שחתכת את השוליים וכאילו הצמדת את השוליים לכתב ואז לא רואים את השוליים האמיתיים (כי הרי אם זה דף A4 אז עובדה שהיחס של האורך\רוחב לא תואם דף A4 - ואז זה אומר גם שאלו לא השוליים האמיתיים, מה שקצת דופק את כל העסק, אבל לא נורא, ננסה להתגבר ולקחת אותה אותה מנתונים אחרים) יאללה, יותר מידי הקדמה אני נותן... אה ודרך אגב, לא קראתי עד עכשיו אף אחד מהניתוחים של האחרים או מהתגובות שלך (התאפקתי), אז הניתוח שלי לא יהיה מושפע.. קיי... ספונטאנית, מוחצנת, דרמטיות ונטיה להגזמות, חשיבה ציורית משהו, חוש אסטתי מפותח (נראה לי שאם מביאים לך בית ריק ואומרים לך "עשי בו כרצונך" - מאוד היית נהנת לעצב אותו ושהוא ישקף את המנטליות שלך). מאוד חברמנית ומתחברת לאנשים בקלילות והכל - Out going כזאת... אבל עם כל המוחצנות הזאת והכל - יש דברים שאת לא מחצינה כלפיי כולם ומגלה אותם רק בסיטואציות מסויימות ולאנשים מסויימים, מין איים מבודדים כאלו שמוקפים בים גדול של שיגעון... את מאוד אנרגטית והכל - אך עם זאת זה נראה שחיי היום יום קצת מכבידים עלייך והיית רוצה להשתחרר מהמציאות הכובלת ולחיות בדרכך שלך ללא עכבות... יש לך צורך חזק באנשים ושייתנו לך פידבק ויעריכו את מה שאת עושה, יענו שיפרגנו לך וכל זה... - זה נותן לך מוטיבצייה להמשיך לבצע דברים. את עושה מדיטצייה ? לא יודע..כי כאילו רואים בכתב שלך, עם כל המוחצנות שזורמת ממנו והכל - יש כאלו נקודות שאת יותר מרוכזת בעצמך - כאילו בכל זרם החיים שמסביבך - את מוצאת לעצמך רגעים שבהם את כזו יותר מרוכזת בעצמך, נותנת לזרמים לחלוף מסביבך ולא להמשיך לסחוף אותך, רגעים של שקילה מחדש, רגעים של התבוננות עצמית, של מודעות עצמית, כללי של ריכוז אנרגיות שמופנות כלפיי פנים. קיי האמתי משום מה לא בא לי עכשיו להמשיך... אוליי אחר כך אם יבוא לי... דרך אגב - מה המצב עם הורייך ? יענתו - איך היחסים ביניכם ? למה זה נראה כאילו יש איזה קטע משהו עם אבא שלך... בכללי אני מת על הכתב שלך ! אה ובעצם לגבי השאלה שלך...המקצוע....אז שניה תני לי להסתכל שוב בכתב... קיי - תני לנסח קודם את טיב העבודה שאותה את צריכה, ואחר כך אני יחשוב איזה עבודות כאלו יש... מממ...קיי אז את צריכה עבודה עם אנשים שתוכלי לבטא בה באופן יצירתי ופחות מחושב את האופי והייחודיות שלך, משהו שתתני בו מעצמך ותקבלי ממנו פידבק מיידי - שכן המתנה לתוצאות זה לא בשבילך (אני מתאר סתם ככה אותך מתכנתת - אז בטח התוכנות שלך, היית מעדיפה ליצור אותן באסמבלי מאשר בסי.ג´י.איי...ככה שתשתמשי בהם - התוצאות יהיו מיידיות, אז כמו במחשבים, גם בחיים את צריכה לעבוד ברמת ה-Cash) ממממ... - מנהלת שירות לקוחות, מנהלת\יזמית פרוייקטים בחברות (עם עוד אנשים שיתמכו בך מסביב למען ביצוע המטרה), גרפולוגית\קוראת בכף היד
שחקנית, יועצת מו"מ ל\בין חברות, אסטרטגית לחברות... אם בזמן השינה יבואו לי עוד דברים לראש אני ירשום אותם כשאני יתעורר... תני לי פידבק אוקיי ? C ya !!

astral tal

New member
וואו אריק !

איזה דימיון יש במה שכתבנו שנינו עליה אה !! קבל סחטיקה, וגם סחטיין !!

למעלה