טוב יאללה משעמם

FrooTeLa

New member
טוב יאללה משעמם

אני רוצה לצבוע את השיער. אז יש לי כמה אפשרויות. לעשות הקצוות איזשהו צבע זה כבר לא משו נכון?..
סטייל כיתה ו'-ז'.. אז חשבתי גוונים בצבע ורוד או כחול וכאלה.. או לעשות סאן אין? כי השיער שלי ממש בלונדי אבל הוא מתכהה לי יותר ויותר כל שנה..
ועכשיו אני חושבת שהוא כהה מידיי ותמיד היה לי שיער בהיר... או לעשות סאן אין וגם גוונים? ובאיזה צבע?

Adi15

New member
../images/Emo31.gifלא סאן אין../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif

סאן אין זה ממש חומר חרא.... את מרססת את השיער ואמורה ללכת בשמש כדי שזה יתפוס, ככל שתלכי יותר בשמש ככה יהיה לך יותר בלונד... ב2-3 הפעמים הראשונות זה יפהההה.... אבל אחר כך השיער נהיה "קש" ובעצם עובר טיגון רציניייייייייייייייייייי לכי לספר שיעשה לך גוונים אם את רוצה
אני בכל מקרה לא ממליצה על סאן אין.

יש לי כמה עצות...

קודם כןל מזה סאן אין? אתם יכולים בבקשה להסביר לי? ולך: על שיער בלונדיני יהיה מכוער קצוות בוורוד גם אני רציתי לעשות אבל אז התחרטתי זה מתאים רק לאירועים או משהו כזה.. אני מציעה שתלכי לספר ושהוא יצבע לך תקצוות בצבע חום שטני זה יהיה נורא מגניב כששיער בלונדיני הוף לאט לאט לחום בקצוות... תנסי את זה... זה עדיף מקצוות ווורודים או כחולים בעעעעעעעעע.......

אחלה רעיון,וסאן אין זה ספריי

שמרססים על השער הצריכים ללכת בשמש או ליבש עם פן, זה כמו חימצון,רק עבודה קלה יותר..... סתם הורס את השער

למעלה