טוב טופיק חדש

גויבה

New member
טוב טופיק חדש

טוב אני רואה שיש פה המון המון המון המון חלוקות בנושא של מתי הסדרה התחילה להיות ממש גרועה אז הטופיק הזה מיועד לכך! אז מתי אתם חושבים שהסדרה "התקלקלה"? או שלפי דעתכם היא לעולם לא התקלקלה טוב למען האמת אני מאוד אהבתי את העונות 1-4 והעונה ה5 כבר לא מצאה חן בעיני משום מה טוב אבל זה כבר משהו אחר טוב בקיצור אני חושב שהסדרה התקלקלה בתחילת העונה ה8! פשוט מאוד לפני זה הם היו באמת צעירים ובעונה ה8 כבר שמו לב להזדקנות וזה פשוט שינה תפנית!

מיקי 666

New member
אוקיי אז ככה...

אמי אישית לפי דעתי חושבת שהסדארה התחילה די להתקלקל בעונה האחרונה ששודרה בערוץ הילדים..(ד"א היא עדיין משודרת בימי שישי..) אבל יכול להיות שזה לא נכון פשוט את העונה הזאת לא יצא לי לראות כל כך טוב בגלל שכל הזמן פספסתי פרקים זה לא הסתדר לי בברלי בשעות האלו פתאום מוזר..

CoolBoy14

New member
לפי דעתי כל העונות היו טובות

נכון שלאט לאט התוכנית השתנתה כי הם גדלו אבל בסך הכל הכל היה בוורלי הילס ותמיד זה היה מעניין....

tiptip4u

New member
ככה,

לדעתי התוכנית דיי נהרסה איך שהם התבגרו ועזבו את התיכון. כל התוכנית הייתה סביב זה, ואיך שהם עזבו, וברנדה וברנדון עזבו, התוכנית התחילה לההרס. תחילה זה לא היה כל כל ברור, ועוד היה נחמד, אבל הם באמת ממש ממש הזקנו. כאילו, סטיב הוא אבא, והממ כולם כאלה הוריים והכל, יותר מסטיב. וזה פשוט לא כל כך יפה. זה עדין יפה, אבל פחות.

למעלה