טוב.. טוב...

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
טוב.. טוב...

לאחר שאמרתי שבטלתי את הפגישה עם לינקין פארק, דווקא פגשתי אותם בטעות בחתימות לאחר ההופעה וקבעתי פגישה עם רוב ובראד. ועוד דבר שאולי יתן לכם תקווה להמשך ההופעות של לינקין פארק: קטע פורסם לפני כמה שעות ב-YouTube בו יש חלקים של השירים מתוך Rock Am Ring - הקישור. ואני יכול להגיד לכם שהייתי מאוד קרוב לשם.... (לאיש שצילם אבל הוא לא הגיע לאזור שלי). יום טוב ותנסו לאסוף חתימות....

sapir lee

New member
מתי אתה פוגש אותם?

ותביא תמונות קצת

Punkd1

New member
מה אתה מחרטט ? חחחח

למה נראה לך שנאמין לך שיש ללינקין זמן להפגש עם איזה נער ... סתם כדי לנסות לשכנע אותם לבוא לישראל ... בטח היית בMEET AND GREET וכבר אתה חושב שאתה חבר שלהם חחח ותודה על הקישורים .

SuperTom

New member
OK

והייתה אחלה הופעה ברוק אם רינג, שמעתי גם חוויות ממי שהיה שם..מקווה שבפראג ביום שלישי יהיה לא פחות טוב :) והשם של הפסטיבל השני הוא Rock Im Park ולא Ring.

SuperTom

New member
הטיסה בשבת בבוקר

גוי שכמוני ;) ובעיקרון ממחר בבוקר אני לא בבית, אז יש לי כמה שעות אחרונות פה בבית לפני הטיסה שאני כל כך פאקינג מחכה לה. LP here i finally come!

sapir lee

New member
טום, באמא'שך תביא קצת תמונות מההופעה../images/Emo7.gif

Pretty Please
אז אתה לא הולך לM&G בסוף? ועוד שאלה (סליחה שאני קרצייהP:) זו הופעה ראשונה שאתה רואה הופעה של לינקין?

sapir lee

New member
זו הופעה ראשונה שאתה רואה של לינקין**

גררר כמה טעויות :[

SuperTom

New member
חח לא, זו דווקא כן ההופעה הראשונה שלי

believe it or not הראשונה והממש לא אחרונה. אני מחכה לרגע הזה כבר יותר מ-6 שנים וסוף סוף יוצא לי לטוס להופעה שלהם..אין לכם מושג איזו הרגשה כיפית זאת. אין לי שמץ לגבי ה-M&G, אני אמשיך לבדוק אימיילים גם מצ'כיה. בכל מקרה, תמיד צריך להסתכל על הצד החיובי..אם לא יהיה M&G אני אזכה לראות להקה נוספת שאני מת לראות אותה גם משהו כמו 5 שנים, Blindside, וגם את 30 שניות למאדים סתם לבונוס גדול נוסף :) אבל סתם למקרה ויתמזל מזלי ארזתי כבר את הכרטיס מועדון של LPU ואת העותק של MTM שמוכן לחתימה. אני אראה כבר לגבי התמונות, מקסימום תסתפקו בתמונות של העיר המדהימה ולא של לינקין ;)

LPMCR

New member
וואוו כיף לך...............

ולא חשבתי שזה פעם ראשונה COOLLL

GIANTG

New member
אני לא מבין מה יוצא לך מהשקרים האלה...

לא נפגשים עם להקה כדי לקבוע על הופעה... נפגשים עם אנשים הרבה יותר בחירים זה א'. ב', אתה בן 18... אם אתה חושב שאחרי כל מכתבי המעריצים\ בקשות\ לא הביאו אותם, שיחה משכנעת מלב אל לב תביא אותם, אני מרחם על מי שמאמין לזה אפילו ולא רק עליך. ואם היה לך מושג במה כרוך להביא להקה. שלא לדבר על סדר גודל כזה, היית מבין עד כמה בדיוק קל לחסוף את השקר שלך. באמת שאני מתקשה להבין עד כמה אדם יכול להיות משועמם כדי לכתוב דברים כאלה. וחוץ מכל זה... מעניין איך שאתה תמיד קרוב להכל ונמצא בכל מקום...

Lp Fairy

New member
אומייגד!

אתה תיפגש עם רוב ובראד! ותאכלו במקדונלדס..בעצם..לא..כי הם אולי שומרים את הקטע של כשר.. ותאכלו המון המון דברים ותדברו ותצחקו ויחתמו לך על התחת.. טחחחחח איפה אתה חי גבר?!

למעלה