טוב טוב...

נימרודל

New member
טוב טוב...../images/Emo187.gif

אז עשו את זה מליון פעם. סו? שמי: מיקום בקוסמוס: גיל: איך ומתי התחלתי לשמוע איירון מיידן: מה הסיבה שאני שומע איירון מיידן: אה, ותצרפו תמונה!!!

matt hensley

New member
יאללה!

שמי:דני מיקום בהולי לנד:הרצליה רוק סיטי גיל:17 מתי התחלתי לשמוע ירון מי עדן:הממ כתה י' אחרי שיצא טוני הוק 4 ושמעתי שם את מספרו של החיה. מה הסיבה:וואי זה מפגר. הממ כי אני טרו? חחח לאידע כי זה נחמד לי.

Spikeu

New member
Me

שם: יגאל קליין מיקום בקוסמוס: ירושלים מתי ואיך התחלתי לשמוע איירון מיידן: בערך ב2001 כשראיתי את הסרט "ביל וטד" הראשון, כשאמרו בסרט "We Will Take You To The Iron Maiden", והם עשו Air Guitar אחד לשני..אהבתי. באותו זמן יצא Brave New World, וישר הבנתי שזה רק קצה הקרחון...

NYMets Man

New member
בעעע

שמי: שניר ב מיקום בקוסמוס: פ"ת, ישראל, מערכת השמש, יקום גיל: 15.5 מתי התחלתי לשמוע מיידן: לפני כחודשיים (ניובי...) למה התחלתי: שמעתי קצת נאו מטאל כבר הרבה זמן ואז הגיע מישהו שפגשתי בתיכון והא קירב אותי לכל העסק של המוזיקה ה"אכותית" ומאז אני חולה בעיקר על מיידן מה הסיבה שאני שומע מיידן: כאילו דה???
אין תמונה עכשיו עוד מעט...

Bar The Diesel

New member
../images/Emo25.gif

שמי: בר מיקום בקוסמוס: ראשל"צ איך ומתי התחלתי לשמוע איירון מיידן: מממ..זה קרה כשמצאתי כמה קלטות של הופעות אצל דודי, גנבתי לו כמה, ומאז התאהבתי בדבר הזה שקוראים לו מטאל. מה הסיבה שאני שומע איירון מיידן: אה? רוק זו מוזיקה שגרתית, צריך יותר מזה? **ד"א, יגאל, איזו גיטרה אתה מחזיק שם? אני חושב שיש לי את אותו הדגם בחדר.

FireoaK

New member
/m/ \m\

שמי: אֵלֶן מיקום בקוסמוס: ת"א גיל: 16 איך ומתי התחלתי לשמוע איירון מיידן: כל הקרדיט ל-matt hensley שהכיר לי אותם לפני שנה וקצת מה הסיבה שאני שומע איירון מיידן: כי אני פוזר מתלהב שעושה רושם על כולם אה, אתם אומרים לי שללהקה הזאת אשכרה יש אלבומים ולא רק חולצות עם מפלצות?... o_O טוב לדעת...

נימרודל

New member
גמני!

שמי: עידית/ עידוש/ אדי (שם מלא: אדי ואן-הלן) מיקום בקוסמוס: תל-אביב גיל: 14.5 איך ומתי התחלתי לשמוע איירון מיידן: האחים שלי תמיד שמעו מטאל. בכל מקרה מתישהו בכיתה ז' החלטתי שאינ אשמע דיסק מטאל מההתחלה ועד הסוף. אז הקשבתי לברייב ניו וורלד- וממש אהבתי את זה. וזהו.

בחיי שזה נראה איום ונורא שהפורום

הזה גוסס והוא נהפך להיות פורום הכריות. אך בכל זאת: -ליאור(שליח האור של השטן, הברקה חדשה ממש הרגע) -ברגע זה נתניה -התחלתי לשמוע מיידן בזכות משחק המחשב קרמאגדון 2(משנת 98) -בחיי צריך סיבה בשביל לשמוע מוזיקה איכותית? -אין תמונה

Spikeu

New member
היה שיר של איירון ב Carmagedon 2 ?!

...חח, הייתה לי גירסה פרוצה בלי המוזיקה :p חבל איזה שיר היה שם ?

לא שיר אחד אלא כ8 שירים בעיקרון

מהאלבומים של שנות ה80 עם דיקסון. רשימת השירים של מיידן שנמצאים בתוך המשחק(לפי הזיכרון שלי
): Be Quick Or Be Dead(שיר שממש מתאים למשחק) Man On The Edge The Trooper Aces High 2 Minutes To Midnight יש מצב שהיה במשחק עוד שיר או שניים אך השירים שרשמתי היו במשחק במאת האחוזים.

למעלה