טוב חשבתי על משו

טוב חשבתי על משו

אני לא יודע עם עשו את זה כבר או לא פשוט ראיתי סקובי דו(מרוב שיעמום וחוסר חיים) וחשבתי מה היה קורה עם גיבורים של סדרות אחרות היו מגיעות לעולם הדיגיטלי? ה אמתי שחשבתי על משו אבל זה נעלם ההיתי צריך ליכתוב את זה איזה מטומטם אני טוב אולי זה יחזור

Digi Lista

New member
הינה דיון ששווה לשים ../images/Emo23.gif אליו../images/Emo13.gif

בואו ננסה לחשוב על גיבורים מסדרות אחרות,נהיה יצירתיים ונתייחס לחוקי העולם הדיגיטלי(לפי איזה עונה שבא,כול עונה החוקים שונים
),זה נשמע לי מגניב

יש לי רעיון לאריזה משפחתית

סטיב-דיד איי דו זאת??(אומר אחרי שהוא הפיל חרוט בקרה) קארל-צא מהבית שלי(הקייזר צועק על סטיב) אדי-הי אבא אפשר לעשות כביסה בבסיס שלך? טוב הוא נעלם שוב

Apikachu L

New member
אחלה...

האופנוברים ממאדים: מודו:שלום גבירתי!(פוגש את אנג'וומון) וויני:לעזעזל ,הוא הרס לי את הרדיולאאאאאא!(ווילמון משפריץ עליו תרודל:הצילו!!!!(אני לא יודעת מתי הוא צועק את זה...)

moon flower

New member
טוב... בואו נראה...

אפשר ציטוט מהחיים? "אם אתה לא בסדר אז גם אני לא בסדר ולפי דעתם של לפחות חצי מהעולם אתה לא בסדר אז אם אתה לא בסדר ואז גם אני לא בסדר אז זאת אומרת שאני לא בסדר וזו האמת כי כואב לי הראש..." (יתאים לווימון ודאי-קון ^^) ואם לא אז הנה: קרו:"את שוב עושה את זה! את שוב נהיית מוזרה!" (במקום קרו וספניול-סאן מסאקורה את טאקויה וזואי...) בינתיים אין לי עוד... אני אנסה לברר...

למעלה