טוב חייבת לשאול...

טוב חייבת לשאול...

הכלבה שלנו אוכלת פירות. תפוחים ובננות ועוד... זה בסדר? בהתחלה לא שאלתי כי זה היה מעט, פה חתיכה, שם חתיכה, אבל עכשיו היא ממש יכולה לשבת ולאכול תפוח שלם. אפשר להמשיך לתת לה? היא ממש אוהבת וכל פעם שאני לוקחת תפוח היא עושה לי עיניים...

ella100

New member
היי טסי

היי טסי מגיעה לנו תמונה של טסי הקטנה. לשאלתך: קראתי הרבה דיווחים על כלבים שאוהבים פירות.על בננות,מלון אצלי אהבו פומלה(מקולפת ) ראיתי דיווח על כלבה שאוכלת כל יום תפוז(נדמה לי שכאן בפורום). זכור לי שבפורום מחלות כלבים בווינט היה דיון על מה אסור לתת לכלבים. גולשת בשם שרית א' ריכזה מהאינטרנט את הדברים האסורים. היא לא ציינה מהיכן אבל היא אחת יסודית. אחד הדברים שצויינו זה שאסור לתת לכלבים את גרעיני התפוח שבליבת התפוח. אז כדי להיות רגועה-תתני לכלבתך את התפוח חתוך,ללא הליבה. אם מעניין אותך-אמצא לך את הדיון הנ"ל. אבל אני זוכרת היטב שהמניעה היתהלגבי הגרעינים בלבד.

כדאי לא להגזים

אבל בתור תוספת או צ'ופר - אין מניעה. הדברים העיקריים שאסורים זה בצל (בכל צורה - יבש, חי, מטוגן, בתוך תבשילים - הכל מסוכן), שום, ברוקולי, שוקולד. על גרעיני תפוח לא שמעתי אבל אשמח ללמוד. סתם לידע כללי - כלביים בטבע (קרובי משפחה של הכלבים) הם בחזקת "אוכלי כל", בניגוד לחתולים שהם "טורפים בלבד". זו הסיבה שהם אוכלים יותר שטויות.

ella100

New member
טסי שם יפה.לא קשה להתרגל לקוקית

מקסימה,במיוחד עם הלשון המבצבצת.

למעלה