טוב, חזרתי...
מהטיול השנתי שלי, ואני עומדת על סף דלקת ראות...
הבי"ס המפגר שלי לקח אותנו ללונה גל, בגליל, בלילה, כשקר מאוד!!! עכשיו, לעשות לנו דבר כזה זה כמו להראות לילד סוכריה....הילד לא היה לוקח? אנחנו לא נכנסנו למים? נכנסנו טוב מאוד... והם היו קרים!!! בזמן שהייתי באבובים שם, אז צרחתי- "מייקל תעשה לי ילד" ועוד דברים חולניים כאלה...וזה לא הכל! כל הנסיעה שמעתי מייקל, וממש חרשתי עליו, ואז המדריך שלנו החליט לעשות קריוקי, כל הכיתה של התפדחה, אז הלכתי למיקרופון והחתלתי טוב.... קצת שלמה ארצי, קצת שירים אנו באנו ארצה...אחר כך התחלתי לשיר אמינם, ואז נמאס לי- התחלתי לצרוח את בילי ג´ין במיקרופון, ואז את shout, ואת man in the mirror, ואז בשיא החירפון- את dancing machine...
והכיתה שלי צורחת עלי- "יעל תפסיקי לשיר! די! נמאס מייקל!" ואני לא מפסיקה...מסכנים..אני גם די מזייפת אז.....ואז חברה שלי רצתה שאני אלמד אותה את מילות השיר של בילי ג´ין, וידיד שלי רצה לשמוע את i want you back...והיו קטעים! וכשעשינו קייאקים...איך חתרתי, הלכו לי השרירים! ואז הקבוצה שלי נטשה אותי במים! והייתי צריכה לעלות לקייאק של קבוצה אחרת!
פדיחות! חפיף, בסך הכל נהנתי בטירוף...והתגעגעתי אליכם! מה חדש? מה שלום הקופים והקיפודים פה? וראיתי שגיליתם על איריס ואורית.....חח.....פיצול אישיות פחד...
את כולכם! ראיתם את הסקר? פשש...סוף סוף משהו שאני הצעתי...רגע, רגע, לא הגיע היום לעוד טור? טוב, אז או היום או מחר אני אכתוב... בנתיים- מישהו אונליין?
מהטיול השנתי שלי, ואני עומדת על סף דלקת ראות...