טוב. חזרתי לת-מ-י-ד!

טוב. חזרתי לת-מ-י-ד!

היה לי שבוע מ-א-ד עמוס. אבל העומס ירד ועכשיו גם יש לי זמן להכנס! אז יש כאן בכלל משהו עכשיו?

ניקולי

New member
נרקיסיייייי

בוקר טוב לך..מה שלומך?? וואלה תאמיני לי אתמול הלכתי לישון מוקדם בשעה 23.00 הייתי עיפה ועוד ישנתי ליד הילדים שלי.. וזה היה ממש לא נוח..היום אניעוד לומדת ועובדת...על כן אני חושבת שאלך לתפוס תנומה קלה.. שיהיה לך אחלה בוקר אחלה יום ניקול*

@@

New member
נרקיסייייי.....

טוב שאת מראה אות חיים, לאיפה נעלמתתת??????? מה חדש????? חוץ מזה שאת עובדת קשה. יום נהדר ונפלאאאאאאאאא באהבה ריקי

בוקר טוב...../images/Emo7.gif

לא נעלמתי...פשוט היה לי עומס בעבודה... היום שלי לא התחיל כל כך טוב. החייל שנהרג לפנות בוקר הוא שכן שלי... אני אישית לא ממש מכירה אותו, אבל הוא גדל עם הרבה מאד חברים שלי, למד בשכבה עם כמה חברות מאד טובות שלי, היה איתם בצופים... כל פעם ששומעים על משהו שנהרג, עושים אויאויאוי עם הראש, זה עושה עצוב לכמה דקות- אבל עובר.אבל פתאום זה מגיע אליך- ואתה יודע במי מדובר ומכיר את המשפחה והחברים...זה נופל באיזה שהוא בום... כמה עצוב זה שמוות נהיה שגרה, אבל כל יום זה קורה למשפחה אחרת- וזה באמת כל יום... הלוואי והיתה דרך לפתור כבר את המצב בארץ- זה פשוט בלתי נסבל! איך אפשר לגדול ולגדל בארץ הזאת?

@@

New member
נרקיסיתתתתתת......

יקירתי כמה שאת צודקת, כשאנחנו שומעים על אנשים שנהרגים אנחנו מזדעזעים, אבל הזעזוע חולף אחרי פרק זמן קצר, אבל כשמישהו נהרג והוא קרוב אלינו אנחנו מקבלים כזה בוםםםםםם בפרצוף שלא עוזב אותנו, ומזה רק ניתן ללמוד שהכל הבל הבלים בחיים האלה, לא אהבה, כסף, כלום רק בריאותתתתתתתת, כל עוד שאנחנו קמים בבוקר אנחנו צריכים להודות לאלוהים וזה מה שמחזק אותי. אוהבת ריקי

למעלה