טוב חוסלתי

טוב חוסלתי ../images/Emo7.gif

טוב המדינה שלי חוסלה במצ2... הייתי 2042, היום הגעתי פעם ראשונה בחיים שלי לעשירייה (למרות שזה במצ2) והייתי מקום 3 ובתעשירייה מקום 10 הנגד ריגול שלי כבר התקרב למספר תלת ספרתי קיצר אחלה מדינה הייתה לי, נראה לי בין המדינות הכי מושקעות שהיו במצ2
אתמול לא יידעו אותי על המלחמה (לא מאשים אף אחד
, לא נורא) אז בניתי ב393 תורות ותכננתי לצאת לחופשה בדיוק אחרי ולהיות בעשירייה בחופשה... טוב, התחילה המלחמה חטפתי ריגול כמה דקות לפני שרציתי לצאת לחופשה נתקעתי בלי תורים ובלי כלום, לא יכולתי לעשות כלום והיום בבוקר כבר הייתי בעשירייה ולא מאוזן וחוסלתי לפני שעה בערך... מה שהכי מצחיק זה שמי שחיסל אותי היה המנהל גיוסים שלי בשף לפני בערך שנה ושלושה חודשים וקצת יותר. גם את המדינה שלו במצ2 אני מימנתי בתחילתה וגרמתי לה הלגיע לכח שלה והוא פשוט לא זיהה את המספר שלי אז זה די אירוני
טוב זהו, פורש ממצ2 בכל מקרה לא הייתי פעיל שם יותר מידי וזהו

תמונה שלי בעשירייה+תעשירייה

העתקתי מהפורום אז כתוב עוד משו למטה...

Ariel aka Rel

New member
הלו!!

יש לי זכויות על התמונה הזאת... עוד כמה ימים תקבל זימון לבית משפט!! סתאםם..
לפחות הספקת להיכנס לעשיריה...

SHITBREAK3

New member
למהההההה??????

למההההההההההההה למהההההההההה?????????????? למה??????????????????????????? למה אתה חושב שלמישהו איכפת
סתם תומר
חבל..אבל מזל שזה רק מצ 2 חחחח תודה לאל שזה לא ב-1 כי אחרת עכשיו הייתי מתפוצץ על מי שנגע בך

קודם כל מזל טוב

על העשיריה .. מצטערשחיסלו אותך
מי ישלח לי סיועים עכשיו? חח

מצטער איציק, אני יודע שהבטחתי להעלו

להעלות אותך לT אבל חוסלתי, אני ממש מצטער :(

R O Y I 1

New member
../images/Emo7.gif מצטער בשבילך תומר

אני הייתי מופקד לשמור לך על המדינה .... למרות שראיתי שאתה מחובר במסנג'ר העדפתי לא להיכנס למדינה ולתת לך לסדר אותה דיברתי איתך און ליין כדי שתאזן את הצבא ואז הודעת לי שהשמידו אותך כרגע
בכל מקרה תודה לך על הש"פ איתנו בעולם 2 (בכל מקרה אנחנו ביחד ב1 ) אז נפגש שם

fireforge

New member
איזה באסה מקום 3 :) ואיזה תעשייה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה ה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

R O Y I 1

New member
../images/Emo4.gif

לאן אתה קשור בדיוק ? בושה בשבילכם שאתם תוקפים אנשים שאין להם כל קשר למשחק תומר היה נטרלי מתחילת המשחק ורק רצה הגנה כדי להגיע לעשיריה מה שאומר שהשמדתם עציץ (תומר אל תעלב אחי )

OFERBSH

New member
מי שהשמיד אותך הושמד

ואיתו המכון הביולוגי שלו והכור האטומי שלו
בזבוז תורים מיותר הוא יכול לקנות את זה שוב ב-6 תורים מכירת טכנ' של צוללות ואז קניה של המכון הביולוגי והכור האלק'

למעלה