טוב, חבר'ס...
הטריוויה שתכננתי בוטלה - בקושי שלושה אנשים שלחו לי תשובות לשאלות, וחבל. באמת חבל. להלן השאלות, ולצדן התשובות. לפחות טאגליין אני מקווה שאני אקבל
1.מה היה תפקידם של עידו אופק ואיתי גלוסקא בזמן שירותם בצבא? פקחי טיסה בצה"ל 2.איפה לראשונה ראה שיר של הדורבנים אור? רוקנ'רול 99 אוסף שירים חדשים 3.מה היה הסינגל הראשון שהדורבנים הוציאו? יצאנו לרקוד 4.מהו הסיפור שמאחורי כתיבת השיר "אלפקה"? עידו אופק וגיא מזיג נגנו את השיר "נגד הרוח" של שלום חנוך, ונתקלו בשורה "אהובתי אל-פחד". אחד מהם שר בצחוק "אהובתי אלפקה", וכך החלה כתיבת השיר. 5.מאיזו להקה במיוחד הושפעו הדורבנים? כוורת 6.ומי מהלהקה הזאת היה זה שגילה אותם? אפרים שמיר 7.על ידי מי עוצב הסמל של האלבום הראשון, קובי? איילה הלוי 8.מהו הסיפור מאחורי השם יוצא-הדופן לאלבום "קובי"? הדורבנים, לאחר 4 שנות עבודה על האלבום, הרגישו כי הוא כמו הבן שלהם, ונתנו לו שם אנושי. 9.מהו התאריך המדויק של יציאת האלבום "קובי"? 1 בספטמבר 2003 10.וכיצד הדורבנים חגגו את הוצאת האלבום לאור? בהופעה חגיגית באמפי וואהל בתל אביב. 11.אילו שני שירים באלבום כתב והלחין עידו אופק? קרנבל ושוב הדיסקו כאן 12.מה מקבל מי שרוכש אלבום של הדורבנים? קופוני הנחה למופעים של הדורבנים 13.מה ההבדל העיבודי בין תקליט השדרים של "לא בא לי לשמוע" לבין גרסת הדיסק? בתקליט השדרים החלילית בקטע המעבר בוצע על ידי כלי מיתר. 14.מהו החג האהוב על גיא מזיג? פורים. 15.עם איזו להקה הופיעו הדורבנים בניצנים בשנת 2004? טיפקס. 16.ועם איזה זמר הם הופיעו לאחרונה? אבי גרייניק. 17.איזה מועדון היה מועדון ההופעות המרכזי של הדורבנים לפני הצלחתם הגדולה? מועדון הבארבי בתל אביב. 18.באיזה ערוץ טלוויזיה לועזי הופיעו הדורבנים? MTV 19.כמה מפגשי מעריצים עם הדורבנים התקיימו? שניים, בינתיים. 20.מה הדורבנים העלו לבמה בהופעתם באמפי וואהל? אלפקה חיה ואמיתית. 21.מי צייר את הציורים שבצד שמאל בחוברת של הדיסק "קובי"? יובל כספי 22.ומהו עיסוקו בחיי היומיום? מורה לאומנות 23.מה עשה עידו אופק בהדרן בהופעה ה-111 של הדורבנים בבארבי ת"א? עלה עם תלבושת של סופרמן וכיפה 24.כמה זמן עבר בין הוצאת הסינגל הראשון להוצאת הדיסק "קובי"? 5 שנים (1999-2003) 25.מי מהדורבנים כתב, שר וביצע את שיר הפתיחה לתוכניות "המאסטרו" בערוץ הצחוק? גיא מזיג 26.מי מהדורבנים השתתפו באירוויזיון, ובתור מה? גיא מזיג - נגן גיטרה. אייל מזיג - נגן פסנתר. 27.איזו חברת הפקות מנהלת ומייצגת את הדורבנים? סברס יזמות והצגות. 28.מיהו הזמר האורח בשיר "יופי טופי אחלה בחלה"? אורן ארזוני 29.מה הקשר בין הדורבנים ללהקת "דבק"? עידו אופק מנגן שם בבאס 30.איך קוראים לשיר מהאלבום החדש שהדורבנים שרים בהופעות? בעוד שבוע 31.באמצע איזו הופעה של הדורבנים ארעה הפסקת חשמל, ומה היה תאריך ההופעה? הופעה בבארבי ת"א 16.9.2004 32.בהופעה בחוף פרישמן, למי גיא מזיג קרא מדי פעם שתתן לו חיבוק? רוני סופרסטאר 33.איזה שיר של הדורבנים נכנס בביצוע הופעה חיה ל-DVD של ניצנים 2004? לא בא לי לשמוע 34.מהו כינויו של עידו אופק בלהקה, ומי הדביק לו את הכינוי? זיגו, הדביקו אותו האחים שלו. 35.מתי בוצעה מחרוזת השירים המקורית שמבוצעת בהדרנים לראשונה? רוק העצמאות 2004 36.ומתי לראשונה שר עידו אופק את גרסת הכיסוי של הדורבנים לשיר הפתיחה של הסדרה "נילס הולגרסן"? בבארבי כפר סבא, 24.6.04 37.על איזה שיר אמר איתי גלוסקא שהוא ישאר להיט גם בשנת 2080, ושאין עוד הרבה להיטים כאלה? The Final CountDown של להקת אירופה 38.על איזה שיר רון אלמוג אמר את אותו הדבר כתשובה לאיתי גלוסקא? Mariya Magdelena 39.מהו התכנון לציור על העטיפה של הדיסק השני של הדורבנים, על פי עידו אופק? "אנחנו מתכננים להוציא דיסק שני בול כמו הראשון, עם אותו שם ואותה עטיפה. אבל רק נכתוב עליו "שתיים" למטה". 40.באיזו להקה בעבר היו חברים גיא מזיג, אייל מזיג ורון אלמוג? אפרו 41.מיהו חבר הלהקה המבוגר ביותר, ומהו תאריך הלידה שלו? עידו אופק, 7.7.1975 42.ומיהו חבר הלהקה הצעיר ביותר, ומהו תאריך הלידה שלו? אייל מזיג, 29.7.82 43.על איזה סוג של באס מנגן אייל מזיג? RBX170 44.לאיזה סרט תרמו הדורבנים שיר נושא? "הללויה" 45.ומה היה שיר הנושא של הסרט? "לבדוק לך ת'מנוע" 46.מי שואל את השאלה כמה דקות לאחר סיום השיר "אחלה בחלה"? אסי ישראלוף 47.איזה פורום קדם לפורום של הדורבנים בתפוז אנשים? פורום הדורבנים בהייד פארק 48.איזה מחדל קרה זמן קצר לפני הוצאת הדיסק הראשון שלהם, "קובי"? איתי חילק עותקים של הדיסק לכמה אנשים, והוא הגיע לאינטרנט לפני הפצתו לשוק. 49.לאיזה שיר של זוהר ארגוב מבצעים הדורבנים מדי פעם גרסת כיסוי בהופעות? "צל עץ תמר" 50.איזה שיר הדורבנים ביצעו בערב לזכר נעמי שמר בהיכל התרבות ב-2004? "על הסכין" של התרנגולים 51.מי הוא המוזיקאי משנות ה-70 האהוב על איתי גלוסקא? דיוויד בואי 52.מה, על פי רון אלמוג, צריך להיות לכל מעריץ של הדורבנים בארון? חולצת "סופרמן" דהויה 53.לפי דעתו של גיא מזיג, לאיזה אומן ישראלי כל אומן ישראלי עשה פארודיה? לצביקה פיק 54.איזה שיר ניגן גיא מזיג בגיטרה במפגש המעריצים ב-22.8.2004? אלפקה 55.ומה הוא שתה באותו המפגש? בריזר בטעם אננס 56.ועל איזה כלי ניסו האחים מזיג לנגן, בלי הצלחה רבה? חצוצרה 57.מה היה שמו של מועדון המעריצים של הדורבנים? מאמ"ה - מועדון אוהבי מוזיקת הדורבנים 58.מתי ואיפה זכו הדורבנים לחמם את להקת משינה? כשהם הופיעו באוניברסיטת בר אילן ביום הסטודנט בשנת 2004 59.מה, לפי דעתו של רון אלמוג, הכי מייצג את שנות ה-70? פורנו רך 60.ולסיום, שאלת בונוס: מהו הערך הגימטרי של המילה "הדורבנים"? 317
הטריוויה שתכננתי בוטלה - בקושי שלושה אנשים שלחו לי תשובות לשאלות, וחבל. באמת חבל. להלן השאלות, ולצדן התשובות. לפחות טאגליין אני מקווה שאני אקבל