טוב חברי הגיע הרגע .....

BlogTV Police18

New member
טוב חברי הגיע הרגע .....

מה נבהלתם ? הגיע הרגע שאני זקוק לחופשה.... כן חופשה קצרה, מגיע לי לא ? אז תפוז מימן לי חופשה מסביב לעולם אני הולך לעשות חיים ולחפש לכם בלוגיסטיות ברחבי העולם
ועכשיו ברצינות : אני יוצא מהיום בלילה לחופשה של כמה ימים לפריז (אישי/משפחתי) מאחל לכם סופ"ש מהנה ורגוע. תעודדו את סיוון, שלא תפתח שידור התאבדות. אוהב אותכם אנשים |סהדגש|

BlogTV Police28

New member
תהנה חיים שלי ../images/Emo23.gif

תעשה חיים תהנה גם בשבילי, תחזור מהר! (עשיתי טבלת ייאוש
) אה ותביא לי הרבה מתנות
אוהבת סיוון

BlogTV Police38

New member
תהנה אחיייייייי

תעשה חיים ואל תדאג סיוון ביידים טובות פה כל הפוליסים פה בשבילה וכן תביא גם מתנות :) אחי תעשה חייייים טל

BlogTV Police39

New member
מוטייייייייי../images/Emo24.gif הלוו שכחת

מזוודה באור יהודה.....קצת גדולה אבל :/ תחזור מהר.......אל תדאג אני אשמור על סיוון ..
סיוון מתי לבוא היום <?
מוטי תביא לי את הבובה שדיברנו עליה...המשוכללת...
אוהב אותך אח יקר שלי....בה בה ביי מאוווווווווווווווווווווווווווווה :p

BlogTV Police17

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אני מתגעגעעעעעעע

"איך אני מתגעגע את קולך אני שומע שאתה איתה אני יודע ..." חחחחחחחחחחחחח איזה הלחנה .. אוהב אותך אחי אל תשכח להביא לי את מה ש... (אתה יודע..)

Queenati

New member
איזה ביקוש לבובות...

חבר'ה מה קורה פה? אה ובאם במתנות עסקינן, אז מוטי, אשמח מאוד לאיזה צרפתי סקסי שרמנטי כחול עיניים (אפשר גם בגודל מיניאטורי מחנות המזכרות) אוכל גם להתפשר על בובת Can Can לבחירתך! טוב והעיקר שתשוב בשלום!

BlogTV Police12

New member
היייי מוטי , שניה תעצרו את המטוס..

מוטי מאחל לך אחלה בילוי , עשה חיים ,, אני כרגיל בדיליי אבל יאללה רד מהמטוס מה אתה ממתין לי .. יש לי הצתה מה זה מאוחרת ...., עשה חיים איש יקר ושמור על עצמך .

למעלה