טוב חברים....

טוב חברים....

בשעה טובה ומוצלחת המופרעת מתחילה ללמוד!!! כן כן... זאת לא בדיחה! הילדה בלי הרטלין זאת שאנרג'ייזר ודורסל מטעינים ממנה את הסוללות מתחילה בשעה טובה ללמוד.
כאן עדיף לא להבריז, עדיף גם להכין שיעורים ואם אפשר אז להוציא ציונים טובים. מאחלת לי שנה מוצלחת ושזה יעזור לי להתקבל כבר ללמודי התואר! שתהיה לכולנו שנת לימודים מוצלחת ומאושרת.

../images/Emo50.gif

שיהיה לך שנה פוריה והמון בהצלחה.... תלמדי תשקיעי תתכונני למבחנים ולא להבריז....
העיקר שיהיה קל ובהצלחה

lizush

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה מותק, ללא הברזות ועם מרצים מכוערים... (כי רק ככה אפשר ללמוד בשקט
)

alonitk

New member
../images/Emo140.gifעלי והצליחי

לא לשכוח לקנות קלמר עם פרווה, ועט עם נוצה והכי חשוב קלסרים עם מיקי מאוס

yeahod

New member
למאיה

הצלחה שתלווה אותך. ..חיוכים שיחזיקו לך יד תצליחי בגדול ילדה יפה של החיים..

מאיה על הדוכן לקבלת התואר ../images/Emo124.gif

" תודה רבה "
בהצלחה מאמי המשקרפיים עשו לך את זה תודי

כמה אנרגיות!!!!

למאיושה, אין לי ספק שבכל מה שתרצי להצליח תצליחי. אני איתך לאורך כל הדרך, אם את רק צריכה משהו, מחכה שתהי שותפתי הנצחית. אוהבת המון, ליאור.

chicka

New member
המון המון בהצלחה ../images/Emo140.gif

בתור מישהי שכבר הרבה שנים נמצאת תחת התואר "סטודנטית", אני מאחלת לך שהתקופה הזו תהיה כייפית ומעניינת ושתהני בכל מה שתלמדי וכשתגיע תקופת המבחנים, תדביקי את עצמך עם סופר גלו לכיסא, אחרת לא תצליחי לשבת לרגע אחד... תשמרי על האנרגיות האלו
נגה

../images/Emo13.gif../images/Emo23.gifתודה רבה../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אז ככה... אחרי שהכנתי:
הקלסר של פו הדב עם חוצצים של פו הדב
קלמר (2 תאים) של פו הדב ומלא בכל טוב
יומן של פו הדב- שהילוש קנתה לי ליום ההולדת. לבשתי חולצה אמריקאית, מכנסי ג'ינס ונעלתי נעלי אולסטאר שחורות. אספתי את השיער לקוקו ונראתי כמו ילדה שעוד לא סיימה בי"ס ורק עכשיו עולה לכיתה יא'... נכנסתי לכיתה התיישבתי כמו החנונים בשורה הראשונה (כי מה לעשות, אודליה צודקת, המשקפיים עושים את זה...
) ומה מתברר לי!? שהמורה שלי היא בעצם המורה שלימדה אותי בכיתה ז'. הייתי כולי מאושרת כי זאת אחת המורות שאהבתי והיא אהבה אותי. השיעור עבר סבבה כי הצלחתי להבין הכל (הרגשתי חכמה יותר) ועוד דבר טוב שקרה זה שבימי שני אני לא לומדת עד 22:00 אלא רק עד 19:30. פיגוז לי!!! אז יצאו לי מהלימודים האלה רק דברים טובים!!! לכל מי ששאל מה אני לומדת אז ככה: אני מאוד רוצה להתקבל ללימודים בבית ברל: חינוך בלתי פורמאלי. לכל השואל מה זה "חינוך בלתי פורמאלי" זה לימודי תואר של מדריך מוסמך בקהילה המקנה לי אפשרות עבודה במתנ"סים, מרכזים קהילתיים, בתי ספר קהילתיים, עבודה במחלקות נוער בעיריה ועוד... בשביל להתקבל לזה אני צריכה לשפר את הבגרות שלי באנגלית מ-3 יח' ל-4 יח'. אחרת לא מקבלים אותי כי עכשיו נכנס חוק דוברת שהחמיר עם הקבלה לאוניברסיטאות ומכללות. ליאורי יקרה שלי, אני מבטיחה לא להבריז, להכין שיעורי בית, ללמוד גם כשלא צריך לדבר אנגלית אפילו עם עצמי ולשיר קריוקי באנגלית (אני עוד יפתיע אתכם) רק כדי לקדם את עניין המעבר לגור איתך ילדה יפה של החיים!!!
ואלונה יקירתי, אני הבאתי עט יותר מושקע מעט פרווה: הבאתי עט מנהלים של פו הדב. זה משהו חדש ומדהים!!! דיקלוש, תכלס אתמול המורה אמרה לספר על עצמנו באנגלית ואמרתי שאני ליצנית אז ראיתי חיוכים עפים מכל עבר וזה היה מצחיק... להפעיל את כולם בשיעור סטטיסטיקה אני לא יעשה את זה כי... אני לא לומדת סטטיסטיקה
בכל אופן היה לי כייף בשיעור הראשון ולאט לאט אני מתחילה להרגיש יותר ויותר חנונית כשאני אומרת שהיה לי כייף, אז לפני שזה ישפיע עלי עוד אני אסיים. תודה לכל המברכים

למעלה