טוב "חברים"

HollowSHIT

New member
טוב "חברים"

מסיבות אילה, או אחרות. אני נעלץ לעזוב את הפורום. אין לי ת'אמת מה להגיד.. בן שלום ת'*קצת נתשת אותי באמצע שדה קרב* (הומו) אז אממ.. קיצר: אני הולך. אני לא יחזור עם יזור חדש כמו שבן שלום עשה.. אני פשוט לא יכתוב הודעות לכמה זמן... עד שאני יחליט שנרגעתי.. אז כשאני יחזור אני יגלה שהז'ניקים שורצים ומתרבים פה.. אני יכתוב קריזה עצבנית ויציף ת'פורום בעוד כל מיני זבל שלא מעניין אף אחד.. רוצה רק להתנצל על: הבעיה שניצן חתפה בראש מנדב.. (כן כן, אני עזרתי לזה לקראת) -קצת... כל הילדים הקטנים והקטנוניים שאוליי פגעתי בהם בטעות.. (אני לא כזה רע כמו שאני משחק אותה) לשמרית על זה שקצת עשיתי לה כאב ראש.. בלאגנים.. קצת קללות.. ממ... לכל מי שכן רוצי אותי פה ויתגעגע.. (אומנם אתם מיעוט.. אבל אני יודע מי אתם-- ותמיד תישארו בליבי
) אימכם הסליחה. יומטוב

HairyPoota

New member
תגובה:

עוד מקרה של פתיחת שירשור מיותר לסטסיסטיקה של טל!

yidan

New member
אנשים זה ממש לא יפה מה שקורה פה

הבן אדם עוזה את הפורום ואתם צוחקים עליו חחחח אתה ממש לא בסדר אני רוצה עכשיו שכל אחד או כל שתיים ואולי אפילו שלוש ישימו סמיילי שי תפוז בוכה ויכתבו טל אני אוהב אותך! תודה לכן ובהצלחה!

yidan

New member
../images/Emo7.gif

טל אוהבים אותך אם אף אחד לא יגיב אני אמשיך להגיב!!!

chaosoda

New member
../images/Emo7.gif טל אני אוהב אותך...

חחח לא יכול בלי(רק טל יבין)

yidan

New member
../images/Emo7.gif

טל אנחנו אוהבים אותך האנשים פה הם קהילה לא אוהבת אני בעד להקים את הקהילה מחדש ודור עוד פעם ינסה להתקבל וינסה למכור מרשמלו מדלת לדלב בשתים בלילה תוך כדי שהוא אוכל את זה ולובש כובע של כלב!!! חחחח המבין יבין למרות שהרוב לא יבינו אותי זה הצחיק

למעלה