טוב חברים...0-;

טוב חברים...0-;

, אני לא יודע עם אני משרשר או לא אבל אני חייב להגיד את תגובתי על יאיר לפיד. אני חייב להגיד ששרית עשתה שינוי עצום גם ב לוק שלה ( הסגנון לבוש , שיער וכו' ) וגם בשירה ובאלבום החדש. על איך שהיא דיברה , ומי שכתב לה , ומה עשו לה באלבום זה כבר מדבר על אלבום ( ניראה לי שקט ). אני אומר שה מצויין ל -- עכשיו ( שנה הזאת ! ) אלבום שקט כי שרית הוציאה שנה שעברה ש 93% מזרחי , וקיצבי. היה מלא שירים כמו: אכלו לי שתו לי , זורמים, מיס מוזיק , בושם צרפתי . וגם היה מלא שירים שקטים כמו: למות מאהבה , חתיכה מחיי , ביני לבינך , הקהל שלי .. ואגב גם האלבום שלפניו היה קיצבי כזה. חגיגה , בחום של ת"א , קמע וכו'. אז השנה נראה לי.. ששרית הולכת להביא אותה באלבום כמו שאומרים " קלאסי " אבל לא ממש קלאסי אלה " שקט " אבל מדהים
. ואני רוצה שעכשיו כל אחד יכתוב את התגובה שלו מה של " - ביינתים " * נשמע על האלבום שזה כולל: שמות שירים , שירים , סינגלים , שם האלבום וכו'. יצא גם שמועה שהאלבום הולך להיקרא " זה ששומר אליי " אומנם זה לא שם כ"כ קליט לאלבום , אבל צריך לגוון לפעמים גם בשמות. ועל השיר " עלייך ועליי " אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה..!. ועם יגידו לי מ - 1 - 10 אני ייתן לזה 10 כי זה פשוט שיר מדהים ומרגש. בפעם הראשונה ששמעתי אותו עמדתי כמעט לבכות מרוב שזה מרגש.והסגנון של השיר הזה ( לפי מה שאני יודע ) לא מוזכר באף אלבום. ואין להשוותו לשירים: למות מאהבה , פנוייה לאהבה , חתיכה מחיי ( שאלו הם שירים מדהימים... ) אבל " עלייך ועליי " זה שיר יותר רציני , ומעמיק , ומרגש ( ולמרות שכל השירים של שרית מרגשים , ונובעים מרגש) וזהו... ולפי דעתי ניראה לי שהולך לצאת אחלה אלבום השנה. אני את תגובתי נתתי , עכשיו תורכם לכתוב את כל התגובות על האלבום ואמרתי לא משנה מה זה . כי שרית באמת הולכת להוציא אלבום 15 שזה עצום בתוך זמן כה קצר . וזה ממש מיוחד , זה דורש חגיגה או משהו מיוחד לכבוד זה. אז נתחיל בשירשור הזה ותכתבו כל מה שאתם יודעים על האלבום החדש. אז יאללה המשך ערב טוב לכולכם ומקווה שתגיבו ותשתתפו.

אגיד שוב את דעתי

לדעתי הדיסק הקרוב הולך להיות הצלחה לשרית משום שהוא עדכני ומתאים בגדול לסגנון שהולך עכשיו אבל אני לא הכי מרוצה מזה כי האמת אני פחות אוהב את הסגנון החדש של שרית למרות שגם הוא יפה... אבל אין על המזרחי המשמח והמדהים! לגביי הסינגל "עליך ועלי" הוא בהחלט שונה מרגש ויפה אבל שוב זה סגנון שונה של שרית שנראה לי שאני פחות אוהב אבל זה עדיין לא מוריד מהערך של השיר ששרית הופכת אותו ובעצם כל שיר אחר למדהים בזכות הקול המדהים שהתברכה בו! למרות שורב המעריצי ואפילו משפחה שלי וכאלה אהבו מאוד את השיר אני גם אבל קצת פחות כנראה אני קצת פרימטיבי ונאמן לסגנון הקודם שלה אבל מה לעשות ובכל זאת אני יקבל באהבה ענקית כל שיר של שרית מאיזה סגנון שיהיה! אני כבר יחסית משלים עם העובדה שזה הולך להיות אלבום שונה ושקט יותר אבל עדיין יש בי תקווה שיהיו בו לפחות כמה שירים מזרחיים ושמחים שאולי אפילו אחד מהם ייצא לסינגל בקרוב.... לגביי ההודעה שלך אלירן תרשה לי תקן אותך- השיר "הקהל שלי" הוא בכלל לא שקט הוא להפך שיר שמח וקצבי אם תשים לב למנגינה והוא שיר מדהים ובין האהובים עליי באלבום "מיס מיויזק" ואני לא מבין למה לא הוציאו אותו לסינגל ולמה המעריצים לא אהבו אותו מספיק.... ודבר נוסף נכון שבשנתיי האחורונות שרית עשתה דיסקים שמחים אבל זה לא מחייב לדעתי שיבוא עכשיו אלבום שקט.... היא יכולה לשנות קצת לדעתי וזה אבל לא בצורה קיצונית של אלבום שלם שיהיה שונה ושט כי לדעתי היא צריכה להשאר עם מה שהיא מצליחה....
וזהו בגדול...

gilad music

New member
ההימור שלי לגביי שרית 2007../images/Emo57.gif

***קודם כל כל מה שנאמר הוא על פי חזוני ודעתי אין שום דבר בטוח*** השנה התחילה מצויין עבור שרית דיוידי ראשון לילדים שנימכר יפה עד כה, וסינגל חדש"עליך ועלי" שנטחן המון ברדיו וסומן כלהיט על ידיי גלגלצ ורשת ג' כלהיט ענק. התחלה ברגל ימין מנבאה עשייה מוצלחת לאורך כל השנה, אלבום חדש עם שלל רב של כותבים ומלחינים מהשורה הראשונה עבודה משותפת עם אמניי רוק כמו : טל שגב ופיטר רוט (מוניקה סקס) התרחקות מסויימת מהפופ הים תיכוני והליכה מאוד מסוכנת לעבר הפופ-רוק האינרגטי. את כל הפרמטרים הבאים אפשר לסכם במילה אחת התחדשות שרית ממציאה את עצמה מחדש, לוקחת סיכונים גדולים ומישתבחת כמו יין , האלבום החדש כמו שניראה לי הולך להיות משהו רגוע ואינטימי עם מעט מאוד שירים קצביים. לא ניראה לי שנישמע אלבום שדומה לקודמו "מיס מיוזיק" אלא יותר מעניין אלבום שלדעתי יהיה פריצת דרך משמעותית עבור שרית לעבר קהל יעד שהיא לא התנסתה בו. מה שצריכים אנשיי המשרד של שרית ומפיקייה זה למצות את כל הטוב שיהיה באלבום להוציא כסינגלים לרדיו את השירים שנשמעים הכי מיינסטרים ושיכולים לטפס בקלות לראשיי המצעדים בחירה נכונה וקפדנית של שיריי האלבום, ועדיף אלבום עם כמות שירים ממוצעת (14-12) יצירת סטייל חדש לשרית משהו יותר נקי וקלאסי (ת'אמת, כל הסטייל המצועצע של ארצי כבר פג תוקף) מה שנישאר להגיד זה ששרית חדד כמו המדונה יודעת איך להתאים את עצמה לזמן היא יודעת איך לעבוד עם האנשים הטובים ביותר והחמים ביותר. ושיהיה בהצלחה

Music4Life

New member
אני אגיד לכם מה דעתי :

אני יודעת ורואה ששרית עשתה שינויים, הן מבחינת מראה חיצוני והן מבחינת מוסיקה, ואני חושבת שזה צעד אמיץ ונכון
אני בעד שינויים ולקחת סיכויים, והשינויים שלה דווקא מתקבלים יפה כמו שאני רואה
אני מאד מאד מאד מאד אוהבת את השיר החדש, את הסיגנון שלו, את הלחן שלו, משמיעה ראשונה בהחלט שמעתי שיש בו משהו מיוחד ומיד ידעתי שהוא יהיה שלאגר...ואכן הדבר מתברר כאמת לאמיתה
כשאנשים מתבגרים, אז גם דברים אחרים נראים אחרת וזה בסדר גמור. לדעתי האלבום הבא יהיה שונה ממיס מיוזיק משמעותית והרבה יותר בוגר ואין להגיד אם הוא יצליח יותר או לא...[כי לעולם אין לדעת מה יקרה] אבל אמן
שהוא יהיה להצלחה מסחררת. אני מחזיקה לשרית אצבעות
ונחכה ונראה מה יהיה.
ים של
לשריתוש

מפרגן?!

זה יותר כמו ציניות גרועה..... מה הבעיות שלו לגבי המילים של השיר??! הוא רושם שם למה היא שרה "וליבי ליבי רטוב" ולא "וליבי רטוב רטוב"....מה אכפת לו?!

rubin16

New member
דעתי..

אז קודם כל הוא ממש ממש חוצפן המבקר הזה.. מי הוא בכלל? מה נסגר איתו? על איזה מילים דביליות הוא מדבר? ובאיזה זכות? זה שיר מדהים ושילך ל... טוב, אני באמת חושב ששרית עשתה שינוי ענקי בהכל: לבוש, הופעה, ריקוד, תסרוקת, דיבור, שירים... אבל זה היה שינוי הדרגתי, היה אפשר לראות את זה בא, לאט לאט היא הלכה מהמזרחית אל הפופ/רוק. זה התחיל כבר קצת בחגיגה, התחזק במיס מיוזיק ומובלט עוד יותר בסינגל החדש וכראה גם בדיסק החדש. למרות שאני הייתי מעדיף שזה לא יקרה אני עדיין חושב שזה עושה לה הרבה מאוד טוב. כמובן שכמו רוב המעריצים האמיתיים שלה אני מעדיף את השירים הישנים על פני החדשים, ואמרתי את זה כבר אבל "ניצוץ החיים" זה ה-שיר לדעתי, אבל כל מוזיקה שהיא עושה זה פשוט מדהים, היא מצליחה להליב ולרגש ולשמח בכל סגנון שהוא. היא פשוט מלכה! אני פשוט מקווה שהדיסק החדש יהיה שילוב של הסגנונות החדשים עם הסגנון הישן והטוב, בעזרת השם. ואני מאוד מאוד מקווה, אפילו בטוח, שהוא יהיה הצלחה, אם לא מסחררת, אז מדהימה... נ.ב. בשיר זה באמת "לבי לבי רטוב" ולא "ליבי רטוב רטוב" כמו שרשמת שם(אליעזר ואלון)...

קנאים כולם...

ככה זה תמיד אנשים מחפשים דברים שלילים. כשרית שרה אתה תותך עמרו שזה שיר מפגר כי אין לו משמעות.והוא יותר מידי קליל. שהיא שרה שיר לא קליל על רמה. אנשים לא מבנים את המילים.אז מה אם רוצים שהיא תשיר.

אהה חח החולרה הזה

שילך **** אבל ת'אמת כל אחד ודעתו אין לשפוט אותו סתם על מה שהוא חושב.. אבל אני חושב שהוא סוג של " דביל " חמור מאוד.. ביינתים הוא לא ברבע ובשליש של שרית אז שהוא יהיה , אז שידבר....

את דעתי כבר כתבתי...

בתמציתיות לדעתי זה יהיה דיסק שהוא פריצת דרך לשרית והשיר ממש ממש בוגר ויפה!!

דעתי לעומק על העניין:

נו כמו ששרית אמרה ביאיר לפיד " ברור שידברו" , אלה למה ציפתם? , לפרגון?... אין שיר אחד ( אולי 3 למיליון ) שמפרגנים לו במדינה הזאת ... יש אנשים שהם פשוט גזענים .. , אז מה עם אני לא אוהב את מאיה בוסקילה, זה לא אומר שיש לי משהו אישי נגדה או נגד שיריה.. להפך , אני חושב שיש לה שירים מדהימים , לא שונים מהשירים של שרית ( למרות שהשירים של שרית הצלחה מסחררת ) אבל אני לא ייתן לקנאות שלי להשתלט עליי ולתקוף בלי שום סיבה , למרות זאת ששרית חשובה לי.. אז אותו דבר הוא .. , מישהו בכלל שלל ממנו את תגובתו , תאמינו לי אותי ממש , אבל ממש לא מעניין התגובות של אנשים מפגרים ( סליחה על הביטוי ) , אני לא מיתכוון לרדת לרמה נמוכה שאני עכשיו יתחיל לקלל... ולפי דעתי .. עם הוא אומר שאין משמעות למילים הוא טועה ובגדול ! הטקט והקליטה שלוו
... אז למה להתרגש.. עזבו אותו , הרי ברור לנו שעוד כמה חודשים השיר הזה יהיה להיט ! אז לא צריך להתרגש , אבל פשוט גועל נפש על איך שהוא מדבר , זה ממש לא יפה במקום לפרגן.. אבל בכל מיקרה יש לו זכות " לבטא את קנאותיו .. " ומצידי שיקבר איתם... אז יאללה המשך שבת שלום לכולכם

למעלה