אלירן דבלס היחיד
New member
טוב חברים...0-;
, אני לא יודע עם אני משרשר או לא אבל אני חייב להגיד את תגובתי על יאיר לפיד. אני חייב להגיד ששרית עשתה שינוי עצום גם ב לוק שלה ( הסגנון לבוש , שיער וכו' ) וגם בשירה ובאלבום החדש. על איך שהיא דיברה , ומי שכתב לה , ומה עשו לה באלבום זה כבר מדבר על אלבום ( ניראה לי שקט ). אני אומר שה מצויין ל -- עכשיו ( שנה הזאת ! ) אלבום שקט כי שרית הוציאה שנה שעברה ש 93% מזרחי , וקיצבי. היה מלא שירים כמו: אכלו לי שתו לי , זורמים, מיס מוזיק , בושם צרפתי . וגם היה מלא שירים שקטים כמו: למות מאהבה , חתיכה מחיי , ביני לבינך , הקהל שלי .. ואגב גם האלבום שלפניו היה קיצבי כזה. חגיגה , בחום של ת"א , קמע וכו'. אז השנה נראה לי.. ששרית הולכת להביא אותה באלבום כמו שאומרים " קלאסי " אבל לא ממש קלאסי אלה " שקט " אבל מדהים
. ואני רוצה שעכשיו כל אחד יכתוב את התגובה שלו מה של " - ביינתים " * נשמע על האלבום שזה כולל: שמות שירים , שירים , סינגלים , שם האלבום וכו'. יצא גם שמועה שהאלבום הולך להיקרא " זה ששומר אליי " אומנם זה לא שם כ"כ קליט לאלבום , אבל צריך לגוון לפעמים גם בשמות. ועל השיר " עלייך ועליי " אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה..!. ועם יגידו לי מ - 1 - 10 אני ייתן לזה 10 כי זה פשוט שיר מדהים ומרגש. בפעם הראשונה ששמעתי אותו עמדתי כמעט לבכות מרוב שזה מרגש.והסגנון של השיר הזה ( לפי מה שאני יודע ) לא מוזכר באף אלבום. ואין להשוותו לשירים: למות מאהבה , פנוייה לאהבה , חתיכה מחיי ( שאלו הם שירים מדהימים... ) אבל " עלייך ועליי " זה שיר יותר רציני , ומעמיק , ומרגש ( ולמרות שכל השירים של שרית מרגשים , ונובעים מרגש) וזהו... ולפי דעתי ניראה לי שהולך לצאת אחלה אלבום השנה. אני את תגובתי נתתי , עכשיו תורכם לכתוב את כל התגובות על האלבום ואמרתי לא משנה מה זה . כי שרית באמת הולכת להוציא אלבום 15 שזה עצום בתוך זמן כה קצר . וזה ממש מיוחד , זה דורש חגיגה או משהו מיוחד לכבוד זה. אז נתחיל בשירשור הזה ותכתבו כל מה שאתם יודעים על האלבום החדש. אז יאללה המשך ערב טוב לכולכם ומקווה שתגיבו ותשתתפו.
, אני לא יודע עם אני משרשר או לא אבל אני חייב להגיד את תגובתי על יאיר לפיד. אני חייב להגיד ששרית עשתה שינוי עצום גם ב לוק שלה ( הסגנון לבוש , שיער וכו' ) וגם בשירה ובאלבום החדש. על איך שהיא דיברה , ומי שכתב לה , ומה עשו לה באלבום זה כבר מדבר על אלבום ( ניראה לי שקט ). אני אומר שה מצויין ל -- עכשיו ( שנה הזאת ! ) אלבום שקט כי שרית הוציאה שנה שעברה ש 93% מזרחי , וקיצבי. היה מלא שירים כמו: אכלו לי שתו לי , זורמים, מיס מוזיק , בושם צרפתי . וגם היה מלא שירים שקטים כמו: למות מאהבה , חתיכה מחיי , ביני לבינך , הקהל שלי .. ואגב גם האלבום שלפניו היה קיצבי כזה. חגיגה , בחום של ת"א , קמע וכו'. אז השנה נראה לי.. ששרית הולכת להביא אותה באלבום כמו שאומרים " קלאסי " אבל לא ממש קלאסי אלה " שקט " אבל מדהים