טוב חברים חמודים

טוב חברים חמודים

מכיוון שבזמן האחרון שמנו לב שיש כאן יותר מדי הודעות אופ טופיק וכול מיני שרשורים חברתיים (נומי זאת לא אשמתך זה עינב ואופיר אנחנו יודעות שאת בסדר) החלטנו לעשות חידון שכול הקודם זוכה כן כן אתם בטח שואלים את עצמכם מה הפרס? אז ככה מקום ראשון- סופ"ש עם עינב\אופיר (נתון לבחירה) בחבל ארץ פסטורלי ופיצוצי בשם עזה מקום שני- בובה של אחת מהאחיות פיק מקום שלישי-זוג כרטיסים לסרט החדש של בריטני ספירס "איך להתחתן עם בעל דביל ולאבד את הקריירה ב10 ימים" הנה השאלות: 1-מה תאריך הלידה העברי של אנגלינה? 2-מי הייתה הבחירה הראשונה לגלם את גיין סמית במקום אנגי? 3-באיזה סרט\סרטים אנגי הייתה בהיריון? (הדמות ואנחנו מודיעות מראש זאת שאלה מכשילה) 4- מאיפה הציטוט הבא "Don't you see that I cannot breath without you? I cannot live without you"? ומי אמר למי את זה? 5-מי הסנדקים של אנגי? 6-עם מי אנגי שיחקה ב2 סרטים? 7-במה פרסי אמי וגלובוס הזהב אנגי זכתה במצטבר? 8- מה הסרט של אבא שלה שהיא הכי אוהבת? 9-מי השחקנית שהיא השראה בשבילה ובאיזה סרט הן שיחקו? (נתנו לכן רמז יא קופים מעופפים) 10-אחרי איזה סרט היא הפסיקה לשחק 6 חודשים? זהו חברים,חשבתם שזה יהיה קל אז זהו שממש לא! אתם מוזמנים לשרשר את התשובות שלכם ובבקשה בלי רמאויות יש לכם24 שעות מרגע שליחת ההודעה למקומות...היכון....רוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ מוקדש באהבה לפלוצי ולעז הראשי (כלומר אנחנו מקדישות את זה לעצמנו)

EinavBIUS

New member
אז אני לא יכולה לענות,

אני לא יכולה לצאת לסופ"ש עם עצמי... כאילו, אני יכולה אבל זה יהיה קצת עצוב. *מגלגלת עיניים*

../images/Emo6.gif אני אצא איתך לסופ"ש../images/Emo8.gif

אגב... את מומחית הפורום, זה לא חכמה את יודעת הכל

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo3.gifמכיוון שאני בכלל לא חושבת שזה

עצוב, ולהפך, אשמח לקצת זמן עם אופיר. היא נשמעת אחלה
(ענבר, אני מזהירה אותך, את על הכוונת) -מה תאריך הלידה העברי של אנגלינה? כ"ה ביון התשל"ה
http://www.uzit.co.il/calendarplus.html?month=6&year=1975
2-מי הייתה הבחירה הראשונה לגלם את גיין סמית במקום אנגי? ניקול קידמן(?) 3-באיזה סרט\סרטים אנגי הייתה בהיריון? (הדמות ואנחנו מודיעות מראש זאת שאלה מכשילה) Beyond Borders 4- מאיפה הציטוט הבא "Don't you see that I cannot breath without you? I cannot live without you"? ומי אמר למי את זה?Original Sin לא בטוחה מי אמר למי, נדמה לי שלואיס(אני טועה בשם?) לג'וליה?
5-מי הסנדקים של אנגי? Jacqueline Bisset. ו- Maximilian Schell. 6-עם מי אנגי שיחקה ב2 סרטים? אה? אפשר שאלה קצת יותר מפורטת?
אבא שלה? 7-במה פרסי אמי וגלובוס הזהב אנגי זכתה במצטבר? אה, שלושה? (נערה בהפרעה, ג'יה, ג'ורג' וואלאס) 8- מה הסרט של אבא שלה שהיא הכי אוהבת? אנקונדה
? 9-מי השחקנית שהיא השראה בשבילה ובאיזה סרט הן שיחקו? Gena Rowland שיחקו יחדיו ב- Playing By Heart 10-אחרי איזה סרט היא הפסיקה לשחק 6 חודשים? ג'יה. נו, כבר הזמנתן את הצימר?

EinavBIUS

New member
מאיפה את יודעת שזה אנקונדה?

והיא שיחקה גם ב-2 סרטים עם האמא של הרוצח מלקחת חיים שאין לי מושג מה שמה, היא שיחקה איתה גם ב-'משחקים מהלב'. ועוד משהו- יש צימרים בעזה?
אופיר אני אוסרת עלייך לקחת את עצמך לשם!!!
איך את רוצה להשאיר אותי לבד עם ענבר וחן

E

Elektra Natchios

Guest
|מרימה גבה|

זו Gena Rowlands. ואני גאון. את אמרת

EinavBIUS

New member
טוב לדעת

ועדיין לא מרשה לך לנסוע לשם (בייחוד לא עם עצמך, זה מסוכן!)

West Doll

New member
מה כ"כ גרוע בי??

אם את חושבת שזה מה שיוריד אותי מההסכם שחתמתי עם עצמי אז את טועה...זה נמשך כרגיל....וכהוכחה: עינב=
מאוהב|

אנחנו רק רוצות להבהיר

שהתשובות האמיתיות עדיין לא התפרסמו כי אנחנו עדיין מחפשות אותן סליחה על התקלה ותודה על ההבנה ההנהלה

למעלה