טוב חבריי לפורום!

Marty McFly

New member
טוב חבריי לפורום!

אני מחר נוסע (שוב) לאילת, הפעם עם חברים... ושוב, ערן יחליף אותי... תודה לך ערן! אני חוזר ב25 בלילה... אז זו הסיבה שאני לא יכול לבוא איתכם!! אבל למי שיש לו את הפלאפון שלי שיודיע לי אם זה בטוח ב25, או שבסוף אתם מחליטים שזה יהיה ב-26. נראה לי לריטה ולסיוון יש את הפלאפון שלי... Sms, אני לא מבקש יותר מזה... וכולם - תתנהגו יפה!! אל תעשו בעיות לערן!! (לא הרבה לפחות
) וKING OF POP וMoonwallker - ערן גם יכול לחסום אתכם... אז בבקשה, במקום לעשות בעיות... אתם מבינים אותי... טוב, אז תהנו... ותתגעגעו!!
באהבה,

Marty McFly

New member
לפי מה שאני הבנתי,

מתכננים ללכת לבכורה של "גברים בשחור II"...

Butterflies

New member
אני לא אוכל

להודיע לך בפלאפון בכל מקרה מחר ב- 8 בבוקר אני לא אהיה פה. אז אני אפספס את הבכורה. ואני בטוחה שהיא ב- 25. תהנה באילת

Marty McFly

New member
אתם ממש לא אנשים נחמדים!!

איזה "תעשה חיים", "תהנה" או "תחזור בקרוב" היה יכול להיות נחמד!! ממש לא פייר מצידכם, אני מצטער לומר!
להתראות...

Butterflies

New member
דניאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אתגעגע אליך (משפר) סתם לא ברצינות. תהנה זה הכי חשוב
תעשה חיים תחזור ותספר. מתי אתה חוזר?

Art Of Madness

New member
דנייייייי (לא להרביץ לי על ה´דני´)

תבלה!!!!!!!!!!!!!!!! עשה חיים משוגעים!!!!!!!! תתגעגע אלינו!!!! והכי חשוב שמור על עצמך!!!!!!!!!!!!

רונני2001

New member
כתבתי לך שתהנה!!! וחוץ מזה...

אמרתי את זה כבר פה: אני חולה על הרפסודה מעץ שיש על המיים באמצע הים בחוף הים באילת... אתה עולה עליה, משתזף, ומקשיב למוסיקה רחוקה (מהחוף) מוזיקה טובבבה! וואו! אני רק נזכר אני מתחרפן! לך לשם, תעשה את זה! תהנה והכי חשוב: תחזור מהרררררר!!! ביייי..... רונן. http://www.MJ.up.co.il

למעלה