טוב חבר'ה!!!!

טוב חבר'ה!!!!

אז זהו נגמר לו החופש וכל אחד חוזר ללימודים ולעבודה (כאילו אני רונן עמרי ענבל ושני הילדים החמודים של שלי שאני לא זוכר את שמם כרגע) אז רק רציתי לאחל לכולכם שנת לימודים חדשה מוצלחת מהנה ובאמת שתעשו הרבה כיף ותהנו כי זה הכי חשוב מהכל !!!! אטז באמת בהצלחה לכולנו והכי חשוב שיהיה טוב!!!! דור

lile0

New member
שתהיה שנת לימודים מוצלחת

לכל התלמידים (מי ביסודי ומי בתיכון), הסטודנטים והמורה. שתהיה מעניינת ותעבור לכם בקלות!!! אני לעומת זאת, מגישה מחר את הדו"ח האחרון ונוסעת לחפוש קצת באילת, אז תהנו לכם ונתראה בסוף השבוע! שבוע טוב לכולם קרן

popikon23

New member
../images/Emo26.gifכמובן שאני כתבתי את ההודעה

הקודמת בשם לילך שוב...

handlessman

New member
פפיייההה איזה מערכת יש לי!! ../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

בונא על התיכון ועלכיתה י' כולם אומרים שזה קל אבל זה נראה מזה לא! (אולי לפחות בעיני אלה שעולים לכיתות גבוהות יותר, שאני לא רוצה אפילו לתאר לעצמי איך זה יכול להיות יותר קשה) הכי מוקדם אני מסיים ב-1 וחצי, יש לי שעת אפס אחת ביום מגמהף שבו אני מסיים בין 15:15 ל-19:00!!! (יש לי כל מיני הרכבים של המגמת מוזיקה - הרכב חובה וכל מיני הרכבי רשות שיכול להיות שאני אצטרך חלק מהם כמ הרכב ג'אז הרכב קלאסי וכאלה, וכמובן גם הרבה תיאוריה)... יחד עם זה ויחד עם זה שאני השנה מדריך בצופים אז בטח תהיה לי שנה עמוסה אחושרמוטה, ואני אשתדל לפנות קצת זמן פה ושם לכתוב קצת בפורום...

romens

New member
Zה לא כזה נורא תאמין לי

לי זה ככה יום ראשון 8 שעות , שני 8 שעות שלישי 8 שעות רביעי 8 שעות חמישי 7 שעות שישי 6 שעות

glitter8

New member
גם לי יש מערכת קשה...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יומיים אני מתחילה ב-9.... בקיצור קיבלתי מערכת זמנית אז אני עוד לא יודעת מה יהיה בהמשך, אני אלמד 21 שעות בשבוע, יש לי כיתה מקסימה, שאלוהים ישמור אותי.....בעעעע אבל הם חמודים, רק קצת מופרעים יש לי 3 תלמידים בשם דור, ואחד בשם עמרי, אבל אני לא קוראת לו עמריקי!!! טוב אני חייבת לזוז להכין תכנית למחר וקפה לעכשיו נשיקות לכולם!! ושנה טובה, ענבל

handlessman

New member
אה את גם מחנכת גם השנה??

יפה... מתי את יוצאת לשנת שבתון???

handlessman

New member
מה?! כמה שעות יש לך?!

יענו יחסית למב"ר, זה לא מלא??? אצלי זה ככה (שיעורי בחירה זה הרכבים נוספים של המגמה שאני יכול לבחור להשתתף בהם בנוסף להרכבי החובה הרגילים): ראשון - 8 שיעורים + שיעור בחירה (הרכב קלאסי) שני - 7 שיעורים + 3 שיעורי בחירה (כנ"ל) שלישי - 7 שיעורים רביעי - 9 שיעורים + 7 שיעורי בחירה (הרכב מנדולינות וביג בן, שזה ההרכב ג'אז) חמישי - 6 שיעורים + 4 שיעורי בחירה (הרכב קולי) שישי - 6 שיעורים אני יודע שזה לא מעניין, רק תקלטו - לי יש 43 שיעורים בלי הבחירה, ולכיתה המדעית יש רק 37, שזה אמור להיות קריעת תחת אצלם!!! פאק!!!

זה המגמות....

גם לי כאילו היו אמורים להיות המון שיעורי חלון אבל אני בחרתי את שתי המגמות עם הכי הרבה שעות קולנוע ומדעי החברה

חחחחח

אני לא לומד יום שישי!!!!! חחחח לכל יש לי שתי שביעיות שתי תשעיות ושמינית אחת

handlessman

New member
מה????????

בונא יא מניאק! נראה לי אני עובר ל... איך אמרת קוראים לזה? אבנית? אההההה לא, סלעית...

YulaShpil

New member
בהצלחה לכל הלומדים והמלמדים

שנת לימודים חדשה ומוצלחת שתהיה לכולם, מי מכם שלומד ביסודי (עמית וליאור
) מי מכם שמלמד ביסודי (ענבל) מי בתיכון (עמריקי, רונן, דור. שכחתי מישהו?) ומי באוניברסיטה (שזה בערך כל השאר) אני, באופן אישי, מקווה לסיים את התואר הראשון שלי השנה, ואז אוכל להתפנות ללימודים אחרים שכל כך רציתי: שפות ומוסיקה! אני מקווה גם שלכולם יהיה זמן להכנס ולהתעדכן ולעדכן בפורום, למרות הלימודים.
לכולם!

lile0

New member
איזה כיף, שנה חדשה ../images/Emo99.gif

איך אהבתי את תחילת השנה, הציפייה ביום הראשון לראות מי תהיה המחנכת, איזו מערכת נקבל, ליד מי נשב השנה... גם אני רוצה!

handlessman

New member
חחח "ליד מי נשב השנה"

מתחיל שיעור את יושבת איפה שאת רוצה מה הבעיה??

lile0

New member
אנחנו לא יכלנו לבחור

המורה היתה מחליטה בתחילת השנה מי ישב ליד מי, אבל אני חושבת שזה היה רק ביסודי, אתם כבר ענקיים אז אתם בוחרים לבד!

romens

New member
ה לא ישאר ככה עמרי

בהתחלה ככה זה תמיד אבל חכה חודש ואז כבר תשארו חחח חח מי שיושב לידי מביא מחשב נייד לבית ספר חח זה נחמד

handlessman

New member
חחחחחח בטח איזה חנון

בטח יושב כל ההפסקה בכיתה לבד (אולי חוץ ממך כשאתה יושב לידו ומרותק למסך) וכותב פלאשים... לא שזה חרא דבר, אבל הוא עושה את זה במקום לצאת החוצה עם החברים שאין לו...

romens

New member
עמרי

מאיפה אתה יודע שהוא לא יוצא מהכיתה מאיפה אתה ידעו שאין לו חברים? צר לי לאכזב אותך אבל הוא יוצר בהפסקות ויש לו חברים ואני אחד מהם.... אז אני לא יורד על חברים שלך אתה אל תירד על שלי

handlessman

New member
תירגעעעע

אתה יודע שהכל בצחוק!!! ותשובה לשאלה שלך - לא ידעתי... סתם, עכשיו דוגרי, להביא מחשב לבצפר זה קטלני... אבל מה, שאין לי את המשאבים למחשב נייד (הכוונה לקאש)... וגם עם עיר כמו שלי, ותלמידים/אנשים/ילדים שאתה לא יכול אף פעם לסמוך עליהם שבזמן שלא תשים לב הם יגעו לך לרגע במחשב ואחרי שנייה המורה מעיפה אותך החוצה כי שמת רוק כבד באמצע השיעור! אם הייתי אפילו רק מדמיין את עצמי מביא מחשב לבצפר, הייתי חוזר הביתה בלי מחשב כי אם הייתי מביא זה היה הופך למרכז העניינים וכולם כמו ילדים קטנים "תביא לי" "תן לי" "אני רוצה"...

למעלה