טוב חבר'ה

• פותח הנושא evib
  • פורסם בתאריך

FataLico

New member
נושא?! אין נושא!!

מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם? הנשיקה הראשונה עם החברה הקודמת מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם? שהיא זרקה אותי לכל הרוחות מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם? סיפורי ההצלה של כפיר, חבל שהם מצוצים מהאצבע. מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...) החברה הקודמת, כי היא ספונטית לחלוטין ולכן כל רגע מדהימה מחדש. על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים? קשה לענות. על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת? על כולם. מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה? ניצחון של בארסה בדקה ה-90 מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה? הההתחלה של "שלמונזה" מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה? שאין גבול לדימיון

צודק...

לא שמתי נושא כמו שצריך...
אבל לכתוב שוב "שאלון" נראה לי דבילי...
אז פשוט צריך להפיץ את השמועה...

FataLico

New member
האמת שעשיתי "הוספת תגובה"...

מילאתי את השאלון והכל... היה כיף, זרם, נהניתי, כשאני לוחץ "שלח" התפוז המלוכלך הזה מתלונן שאין נושא! אז זה עיצבן אותי... אין לי תלונות לזה שלך אין נושא, לא רוצה - לא צריך.

MikeY fReAk

New member
ני../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם? שהרגשתי אהובה:) מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם? אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם? זה קצת אממ..לא נעים להגיד, אבל חשבתי וחשבתי ונזכרתי במשו שכתבתי על עננים ואני אוהבת את הסיפור הזה:) אבל אני לא אספר אותו:p מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...) אמממ אחי..הוא הבנאדם הכי מדהים שקיים, והוא פשוט מבין אותי וכיף לי איתו מאוד:) על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים? הכל לטובה, אז אין על מה להתחרט. על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת? אמממ על הרגע ההוא שסובבתי את הראש אל המחשב ופתחתי את הנוטפד וכתבתי את השיר הראשון שלי..התחושה הכי מדהימה שיש בעולם.. מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה? לחבק אנשים שאני אוהבת. מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה? להרגיש לבד. לא משנה כמה אנשים יש מסביב. מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה? שהכל לטובה.

למעלה