טוב, חבר'ה!

sashkashurik

New member
טוב, חבר'ה! ../images/Emo86.gif

המונדיאל בפתח וכולנו במתח.
גם שידורים חוזרים בארץ של יפים ואמיצים, גם אין לי זמן לראות פה באמריקע כי אני או עובדת או עם יוני, בין לבין אצטרך לתפוס איזה משחק או שניים וגם התנחלתי בפורום מונדיאל. כך שלא תראו אותי הרבה פה בתקופה שבין 9 ליוני ל9 ליולי... אלא אם כן תדברו גם כאן מונדיאל.
אז נתראה בעוד חודש.

S c a r l e t t

New member
לא יודעת מה עם השאר...

אבל אני והמונדיאל לא בדיוק מסתדרים ביחד...בכל מקרה תהני לך מחודש המשחקים *מחזיקה אצבעות למי שצריך להחזיק*
וכולנו נתגעגע, אז תקפצי לבקר בין גול לגול. אגב, אני מקווה שהפורום לא הולך להיות כזה שומם במשך שלושת החודשים הבאים, צריך קצת הפעלות! אריאל, בתור אחראי מורל ובידור בפורום אני ממנה אותך בזאת למעסיק הרשמי שלנו למשך תקופת הבצורת, אז קדימה תתחיל לאמץ את שרירי המוח ולחשוב על הפעלות לחופש הגדול

M a g n u s

New member
אני מחבב את המונדיאל רק בגלל

שאני אוהב תחרויות בין מדינות- מונדיאל, אירוויזיון- ומה שביניהם
אני כמובן אוהד את מדינות סקנדינביה- השחקנים שם כאלה שווים

S c a r l e t t

New member
האיטלקים הכי שווים

וזה גם בלי לראות את המונדיאל.. תראה איזה סחורה קיבלנו לסדרה מאיטליה

א ר י ק ל

New member
דבר אחד יש לי לומר- ../images/Emo86.gif

או כמה.. כדורגל תמיד היה מדליק בעיני. הרבה יותר מכדורסל. (בעיני כדורסל זה משחק של בנות.."אוי קלעתי סל,איפה הכפיים??!!"). אך לשבת ולראות כל משחק..ממש לא. ---אני אוהב את התחרויות בין המדינות זה כל כך מרגש (כשיש איזכור של ישראל) ע"ע אירוויזיון. יאמי קקי מה אעשה רק עוד שנה האירוויזיון הבא.. ואם ישלחו את סקעת אחלנו אותה.בעע

ברור שנדבר כאן על מונדיאל ../images/Emo86.gif

נעשה הכל כדי להשאיר אותך כאן
אגב, אם יוני היה חלק מהקאסט של "היפים" הוא כבר היה טינאייג'ר אחרי רומן עם מישהי מפורסטר. אולי תשקלי רילוקיישן? ובעד מי אני במונדיאל? בעד כולם. זה מה שמגניב. תמיד כיף לראות 20 אנשים רצים אחרי כדור

sashkashurik

New member
../images/Emo86.gif בפורום אחר האשימו אותי

שאני מתעלמת ממונדיאל, אז מעכשיו כל הודעה שלי תיפתח עם
- איתכם הסליחה.
אז אכן, יוני באמת כבר אמור להיות טינייג'ר בקני מידה של היפים והאמיצים. איכשהו, אני די שמחה שהוא לא, רוצה להינות קצת מהיותו תינוק.
מצד שני, יש לו כבר חברה - אישה מבוגרת בת כמעט 3 (יוני בן שנתיים), שכנה, שהוא מתדפק על הדלת שלה כל פעם שאנחנו עוברים ליד.

למעלה