טוב חברה..

kfirkl

New member
טוב חברה..../images/Emo24.gif

האמת שמאוד עצוב לי לא לכתוב ולהביא את חדשות היום ולהשתתף בדיוני הפורום אז חזרתי. מאוד קשה להתעלם מאנשים צרי אופקים וכסילים סבתי היתה ז"ל הייתה מברכת כ"א מהם בברכת איצ' דו דיאבלה. וכאן נסגור את הדיון. חזרתי לפורום. ואם בעיני משיהו לא מוצא חן שאני מביע דיעות, רושם רשומות או מוסיף קבצים ראה הערת בסתי ז"ל לעיל... וחוזמזה ארטמיזיה, אני לא צריך להוכיח אותך ולגרום להתנצל. מי שכן צריך להוכיח אילו הלתמידים שלך בבחינות... בכל מקרה בליק שצירפת, על מזג האוויר אם היום היה 13 ומחר יורד ל 6 בערך, זה לפי תחזית שראיתי באינטרנט את יכולה להאמין (אבל שום כאולי לא כדאי) כי לפני 2-3 היה חמסין אדיר שהגיע ל 26-28 אפילו שזה נדיר. גפ בישראל היו היום 39 במישור החול אז פשיסקגו ניילפשגו לכולם כפיר

kfirkl

New member
חז ככה

היה היום מבחן בפרמקולוגיה עם כמותרפיה, תרופות אנטי דלקתיול, אנטיביוטיקות וכל הנושא של וירוסים ובקטריות. זה היה מבחן אחרון לקורס. קיבלתי בו 9 אבל מכיוון שהיו לי פעמיים 7 לאורך השנה הציון הסופי שלי הוא 8 שזה מאוד מכובד. בשעה 17:30היה שיעטור אחרון ברוסית (קורסי בחירה) אני שונא את המורה והיות וגיליתי כי היא דוברת גרמנית ככה מהסמסטר הראשון אני מנהל את שיעור הרוסית בגרמנית, והיא מקללת את הרגע. קיבלתי 5. אצלינ הסקלות של הציוניןם הם 4-10 4 עובר . מה אכפת לי רק רוסית. חוצמזה אין כל חדש. כבר מתגעגעים וצמתחילים לסגור קצוות לסיום השנה. ליל מנוחה, כפיר

kfirkl

New member
לינק מדהים לTV POLONIA

http://www.tvpol.com/programtv4u.asp?IdProgramu=139

באיה

New member
כפיר, שאלות לי אליך

בגלל בתי שרוצה ללמוד בסלובקיה, אז קודם כל אני מבינה שיש לך אזרחות פולנית. אתה לומד בריגה והאם הדרכון הפולני מקנה לך זכויות בלימודים כמו תשלום למשל? או האם אתה משלם מלא, או חלקי אם בכלל?

kfirkl

New member
שלאק טרפיום, עניתי לך תשובה ב...

אורך הגלות והכל נמחק. לא נורא אענה שוב. היותץ וכל תושת לא של האיחוד צריך להוציא אישור שהייה RESIDENCE PERMIT שעבורו צריך המון מסמכים כגון תעודת בריאות, ביטוח חיים, תעודת יושר ועוד אי אילו דברים זה צרות ממש הדרכון מאפשר לי לנוע בחוםפשיות וללא כל אישורים למיניהם. שכ"ל הוא לצערי יישאר אלא אם כן אתחיל ללמוד בלטבית ואז אשלםפ כמו הלטבים. 1000 דולר במקום 3800. אך עדיין זה סכום סביר ולא כמו בהונגריה 12000 דולר. כפיר

באיה

New member
תודה כפיר על התשובה

התפוז היום עושה בעיות. זה קורה להם לעתים קרובות, כי פותחים עשרות פורומים חדשים השכם וערב והמערכת לא עומדת בעומס. וזה נכון שבבודפשט הונגריה עולים הלימודים 12,000.00 דולר. זה מה שנאמר גם לנו ע"י הנציג של האוניברסיטה משם. בסלובקיה לעומת זה עולה בערך 8000 אלף דולר, אבל תוך חמש שנים בוטרינריה מסיימים עם תואר דוקטור, זה בדוק. חברות של בתי למדו שם, וכך הן סיימו. 3800 דולר זה ממש זול, השאלה עם התואר הזה מוכר בישראל.

kfirkl

New member
איזו שאלה

יש פהבלטביה באונ' שלי עוד ישראלית אחת ובאדקמיה- המוסד השני שמלמד ר. שיניים 30 ישראלים. הכל מוכר!! בדוק ואונ' לטביה בארץ, או הבלוף הזה זו חברת קש וזה בולשיט. כפיר

מי צי

New member
אפשר לקבל תרגום

לברכה של סבתך? מצטערת, לא יודעת פולנית.

meza

New member
כפיר , בלי ניבולי פה

מה אתה - אנחנו כבר יודעים, ולא לטובה ולקלל - האמן לי שאנחנו יודעים לא פחות טוב אז אם החלטת להתעלק על הפורום הזה - שמור על לשון נקיה ואל תשלח אף אחד לכל הרוחות, או לעזאזל, כפי שתרגמו בטעות אחדים ודי לחכימא.

kfirkl

New member
קודם כל...

מי שמתעלק על הפורום זה את/ה בתגוביתיך הטיפשיות. נראה לי שאתה כ"כ טיפש וחולה שחוץ מרחמים אין לי לה להעניק לך. אם יש לך טענות פנה למנהל הפורום. לגבי התבטאויותי- לא אתה תחליט אם אשמור על לשון נקייה או לא, ומתי. אף אחד ובייחוד לא שמוק כמוך יעיר לי הערות שפוגעות בכבודי האישי. קודם שים לב אתה לניסוחייך ואחר כך תבקר אחרים. כפיר

זה כבר עובר כל גבול...מצידך

יש לי תחושה שהשתן עלה לך לראש... וסלח לי על הביטוי...שאנני נוהגת להשתמש בו. אתה הצטרפת לכאן לא מזמן...ובהתחלה אפילו נהניתי לשרוא את רישומיך... אבל התחלת להציף את הפורום ללא הפסק, כאילו שהינך זקוק לתשומת לב בלתי נדלית. כל משפט שני זו השמצה נגד המדינה... תגיד לי כפיר...גם דם אתה מדבר בסגנון בוטה כזה??? גם שם אתה מרשה לעצמך להשתולל ולתת דרור כמו שאתה עושה כאן בפורום??? קח אויר חבר....תספור עד 10 ותביא את ההתנהגות שלך האירופאית לכאן. ואם מישהו מעלה ספק בדבריך תגיב בצורה אירופאית...ולא מזרח תיכונית... כי הרי...כפי שהתרשמתי...אתה הרי מלא טענות כרימון כלפי האזיאתים שכמונו.

למעלה