טוב חבר'ה, מפגש

טוב חבר'ה, מפגש

תשמעו, לפני כן נשרשר ערב או בוקר, מפגש משפחות או מפגש אישי יותר באיזה בית קפה וכמובן תאריכים אני חושבת שאמצע החודש זה מצויין והעדיפות היא כמובן למפגש ערב, בלי ילדים,,, יאללה שרשרו אישורים והעדפות ונתחיל להריץ את המפגש

לדעתי, וכתבתי גם אתמול

לא יהיה לזה סוף, אם כל אחד יכתוב באיזה תאריך הוא יכול ובאיזו שעה. תקבעי את תאריך, שעה ומיקום ואנחנו נתאים את עצמנו לזה. מי שיבוא יבוא ומי שלא לא.

זה לא יעבוד

מה שיקרה זה שאני אפגש בסוף עם עצמי, לא שזה רע לכשעצמו אני מאוד אוהבת את עצמי
אבל אני אשמח לחברה נוספת במפגש בקיצור מה שביקשתי זה שתגידו אם מתאים לכם בוקר או ערב, לבד או עם הילדים ותנו איזה תאריך או שניים מועדפים

איך שאת רוצה

לי לא משנה בוקר או ערב, עם הילדים או בלי. מעדיפה מה-19/8 . ואשתדל להגיע לכל תאריך ומקום שיוחלט. רק תודיעו מספיק זמן מראש, כדי שאוכל לארגן ביביסיטר...

שש שבע

New member
לי מתאים ערב, אבל אני חיבת התראה

של שבועיים מראש. כי קורה שאני "נתקעת" עד הלילה בעסק, בימים של מסירת שמלות.

Night Light

New member
אני מעדיפה

בית קפה מאובטח וממוזג, בשעות הערב, ובלי הילדים. עדיף לי בימים שני או רביעי אבל אני יכולה להגמיש את בעלי.

גם אני מעדיפה בערב, ללא ילדים

התאריכים היחידים בינתיים שאני לא פנויה בהם, הם 13.8 וה31.8.

גם אני מה? אילת????ששית????

ואז בכלל נכריז על בואו של משיח. גם אם אבוא עד לישוב לגרד אותך עם "שפכטל" לא אצליח! עכשיו העמדת אתגר יאללללה תתחילי לעבוד על זה.

שש שבע

New member
אם אני רק אומרת ג'ק רובינסון

בעלי כבר יהיה באוטו ונוסעים לאילת, הוא אוהב , אני אשרי יושבי בתך, אבל לאחרונה התעייפתי, וגם אני צריכה קצת חופש, אארגן לי את היומן, וואלה אפתיע אותך, יש לך כובע לאכול? תכיני לך....

חבל לך על הזמן, אני במחסום אחכה

בתופים ובמחולות. (בגד ים קנית כבר?????
) למה בחום הזה את תהיי רק במים או תחת מזגן. אש, שריפה חבל על הזמן.

ואם אומר שאני גם אגיע

אולי. זה ישמע מוזר? רק חבל שסיגלהיא אהובתי לא תהיה.... אבל אשמח להישתתף, אחד הערבים או בקרים.. מה שלא יהיה, יהיה טוב.. ירדן

ירדן , אני מפחדת בתקופה הזו לחפש

לי הרפתקאות מחוץ לבית ולכן זה יקשה עליי. מה שכן, יש לי בת מצווה של אחיינית בעלי (בת גיסתי המלעונית) בספטמבר בירושלים ואני אהיה חייבת לנסוע אז אולי אהיה גם סוף שבוע במרכז. אני רק תקווה שלא יחודשו הפיגועים כי אז אין כלל סיכוי.

למעלה