טוב חברה, הבסיס :)

Suslik

New member
טוב חברה, הבסיס :)

תשמעו, מאוד כיף להשתעשע עם המספרים במשחק אהל בסוף זה נמאס, והרי רצונו של כל שחקן זה להתקדם ולהכיר אנשים חדשים. הבסיס להתקדמות במשחק זה ACTIVITY והרבה יותר חשוב מציאת ממלכה טובה. אני לא אומר שכדי להנות מהמשחק חייבים להיות בממלכה מהטובות בסרבר (למרות שגם השלב הזה מגיע בסופו של דבר) אבל יש צורך בממלכה מאורגנת עם לפחות מספר שחקנים שמכירים את המשחק ממש טוב וידרשו הרבה מהשחקנים האחרים. מהנסיון שלי כדי לעבור מהשלב של יצירת 10 פרובינציות כל עידן כאשר אף אחת מהן לא מגיעה להישג יש צורך בממלכה מאורגנת שתדרוש ממך השתתפות בחלק מהמשק הקבוצתי. אנשים שירצו שאתה תלמד דברים חדשים כי הם יודעים שתוכל לעזור בתווך הרחוק. כלומר כדי להגיע רחוק במשחק הזה לא צריך להיות גאון מתמטי או אדם עם דמיון פרוע, כל מה שצריך זה יכולות חברתיות בסיסיות ורצון לתקשר עם אנשים. :)))

La Gamba

New member
צודק ב100%

מה שעושה את המשחק הזה שונה, אינו הנתונים והטבלאות הפשוטות, אלא הדיפלומטיה, והתקשרוץ העובדה שאנחנו משחקים כנגד שחקנים אמיתיים, ועם חברים אמיתיים בממלכה. דיבורים תמיד עוזרים ביוטופיה, תמיד שווה לנסות להתשמש בראפקי הנוסף הזה.

Arcy

New member
נו רק בשביל להיות נחמד ל-Susi

אין ספק שמציאת הממלכה הנכונה היא מהות המשחק, לחלקנו מתאימה ממלכה קטנה וסימפטית בלי הרבה יומרות(n00b kd), לאחרים מתאימה ממלכה לוחמנית (waRRING KD) ולאחרים ממלכה עם שאיפות גדולה (whoring kd).

Suslik

New member
Oh great :)

עכשיו כשאתה פה אני ו TK לא יכולים להריץ דחקות ולהתלהב :) Sup arcy? Still cant grow :p

Arcy

New member
Sorry

I still cant
go ahead and lough you n00b!!!

Suslik

New member
IH will still kick your ass ARCY :)

No one admits it but we are the best kd in myth:) muhahahaha :)

Timekeeper

New member
yeah right

Actually i would say that Minions r the best kd in Myth But IH win in other category- Kd with most n00bs in myth :p I´m going to bring several AR buddies into here to take majorety!

Arcy

New member
נו באמת...

הרי אתה לא באמת חושב שתגרור אותי לויכוח של מי יותר טוב נכון? הרי התשובה ברורה...

Max California

New member
___

אהבתי .. "whoring". אההה , אני לא חושב שאי פעם מישהו ירצה להתבודד באיזה גט´ו. מניסיון קודם שמלכתי על אחד.. זה לא הואיל. רק סבלתי בטווח הרחוק.
ואני די מסכים עם האספקט הזה , העיקר זה האנשים והרגשת הסיפוק שמורידים מישהו ב-1000 אדמות עם עוד שלושה חברים בשעה. אין כמו החיוך אחרי...
אין...

Arcy

New member
לא בהכרח

יש איזשהו כיף בתמימות של ממלכת גטו.

CFunky

New member
היי!

TK אם לא הייתה לך ממלכה מעצבת WA היו שולטים פה אבל אי אפשר לתקן את זה כבר :(

Timekeeper

New member
Arcy

I disagree about that whoring means u will finish top while warring means u won´t. If i remember right, age 16, your kd was one of the better warring kd´s around and u still were top 30 nw most of the age til mehul struck. Same with my kd, Angels warred all age 16 and finished #14 nw and #12 land on BF. Take Desire age 15 aswell, over 20mil and they crushed LinearA and BoA. So you analyze is wrong :)

Timekeeper

New member
nah

I would say that Desire of Age 15, would rip Pokemons of age 17-18 apart. They were the first to use the NM setup on high scale. I would also put Playboys of age 17 as example :)

Suslik

New member
Anyways point is clear :)

What takes you high on charts depends on kd and which playing style you can use best. One way is to whore and NAP your ass other to war and and take other kds dwn on your way up but ofcourse warring is ok for growth on ly in the last 1-2 ages before that it was awful. I still remember with horror the double wars in the old relations system...when max gains in wars were much higher...I miss 2k guys doing 500-600 acre grabs.

למעלה