טוב חבר'ה, אני זז.

• פותח הנושא ZPE
  • פורסם בתאריך

ZPE

New member
טוב חבר'ה, אני זז.

לא הותשתי, לא התיאשתי, אלא התאכזבתי.
קויתי להרביץ בצאן הקדושים כאן מעט ספקנות, מקשנות (הצגת קושיות), חשיבה ביקורתית, לנוכח מבול טענות ההבל של העידן החדש, אולם העגל אינו רוצה לינוק, ואני סובל מגוֹדש

אם אחזור - יהיה זה בכנוי QVF (נא לשאול את גור42 מה פירוש צירוף זה)

אני מבקש לציין לשבח את מנהלת הפורום, אשר למרות שיכלה לנקוט אמצעים שהיו חוסמים לחלוטין את יכלתי לכתוב - נמנעה מעשות זאת

הבעיה כאן, לעניות דעתי, היא שחלק מן ה"קבועים" הם במחילה פתאים, וחלק - מתפרנסים מן הפתאיות כמשלח-יד בלעדי או כהשלמת הכנסה, בעוד אנוכי מתפרנס מעיסוק בתחום שונה, ולכן לא נגוע באינטרסים הנוגעים למיסטיות ושקול למדי בעת הערכתי את הטענות ה"מדהימות" שנשמעו כאן

אדגיש: חרף היותי ריאליסט, אינני אטום בפני הרעיון כי אפשר שקיים משהו על-טבעי או אל-טבעי, אלא שלמרבה מבוכתי אינני מסכים לקבל מעשיות אישיות, testimonials, נסח "עובדה, חלמתי!", או "חברה שלי איימה להפיל בשבוע 24, התפללתי בעבורה, והעברתי לה בתדר אנרגטי הורמונים מעכבי לידה, והיא הצליחה להחזיק הריון עד שבוע 38, ואז ילדה תינוק בריא", או כיו"ב. אני בוש בקוטן אמונתי, אולם לפני שמציעים לי לקרא את ההילה שלי מרחוק, אני רוצה להיות בטוח שהטוען מסוגל בכלל לראות הילות מקרוב, ולפני שמציעים לעשות מחקר ב- Windbridge Institute אודות האפקטיביות של תיקשור עם נפטרים כגורם מקל סבל אבלים ומנחמם, אני רוצה להיווכח שהטוען ליכלתו לשוחח עם מתים בכלל מסוגל לעשות זאת ואין הוא ממציא ממוחו מסרים בדויים

חבל שכל נסיון שלי לרמוז כי טענות פנטסטיות מחייבות אישוש מינימלי - גורם לפרצי זעם בלתי נשלטים

כֹּל טוּב

Bye

IBP1

New member
נעים היה לי להכירך ולשוחח עימך כאן.

עשית עלי רושם של בחור שיש מה ללמוד עימו וממנו,.
חבל שהינך בוחר לעזוב.
אך זו החלטה שלך,
מקווה שתשנה דעתך..
בהצלחה .

למעלה