טוב חברה אחלו לי בהצלחה...

טוב חברה אחלו לי בהצלחה...

אני הולך לישון... תחזיקו לי אצבעות שאצליח ראשית לזכור את החלומות שלי, ושנית אך חשוב לא פחות - שאהיה מודע לזה שאני חולם!!! החולם...

אוייי...

אויי אני מצטער לומר שהיה על הפנים... אם כל ההתרגשות והאקשן לפני , אני נרדמתי ולא הצלחתי... אולי בגלל שעבדתי עד מאוד מאוחד, את יודעת התחלתי טוב, דמיינתי שאני מחוץ לגוף מבצע פעולות באופן מודע, כדי שאחרי שאגלוש לחלום אוכל אולי במקרה להבין שאני חולם...(זה עבד אצלי כבר פעם אחת)... אבל נפלתי כרגיל לשינה טרופה כאשר אני זוכר רק חלקיקים מהחלום שלי... אני חייב לחזור ולנהל יומן חלומות אם לא אתקשה לזכור את פרטי החלום...

kung fu

New member
גם אני לא הצלחתי לזכור אתמול

בלילה שאני חולמת. אגב, אני זוכרת כל בוקר את החלומות שלי, אבל לא מנהלת רישום שלהם. אם אתה רוצה להיות מודע לעצמך בחלום, מציעה לך שני דברים: 1. לראות איזה דברים חוזרים על עצמם בחלומות שלך ולעשות עליהם בדיקות מציאות בעירות. למשל, אם אתה חולם הרבה שרודפים אחריך בחלום, אז בעירות תעשה בדיקות מציאות על כל אירוע שמזכיר את זה. או אם אתה הולך הרבה בחלומות, אז תעשה בדיקות מציאות בכל פעם שאתה הולך. 2. בלי קשר מציעה לעשות בדיקות מציאות מתי שנזכרים, אבל אפשר גם על דברים טריוויאלים כגון: הליכה, נסיעה, שיחה עם אנשים. אם תתמיד, אז תוכל ברגע מסויים במהלך השינה, לקלוט שאתה חולם כרגע.

kung fu

New member
תיקון ניסוח

אני משערת שאני לא זוכרת אל כל החלומות שלי כל יום. יוצא לפעמים שאני זוכרת 1 או 2 או 3 הכי הרבה, אבך סביר שחלמית יותר במהלך הלילה. כמו כן, לפעמים אני זוכרת רק כמה קטעים מהחלום.

התהוות

New member
הלילה שעבר...

הלכתי לישון. קמתי באמצע הלילה, כולי מתגרדת בטירוף, לא מצליחה להירדם בחזרה במשך די הרבה זמן. הייתי מלאת עקיצות ועם מצב רוח לא ממש מלבב... אני זוכרת שאז חלמתי על דוב קואלה בתוך קערה במקרר שלנו בבית. תהיתי למה ואיך אני לא מודעת לעצמי בחלומות, לא הבנתי איך זה יתכן. אחרי איזה שעה בערך (לא ספרתי, אני מניחה) נרדמתי אבל קמתי ממש אחרי כמה דקות ושוב נרדמתי וקמתי ונרדמתי וקמתי ונרדמתי. ואז פתאום קמתי עם חיוך על הפרצוף, באותה שניה עוד אדם שהיה בחדר קם עם חיוך על הפרצוף, הסתכלנו בעיניים. ישר נרדמתי, אבל זאת לא היתה ממש "שינה", הייתי די ערה, אבל אני לא יכולה להגיד שלא ישנתי- זה היה מין חצי חצי כזה. פתחתי ערוצי זרימה. הייתי מלאת אהבה. כל העקיצות נעלמו כלא היו (! והיו לי טונות של עקיצות וחלקן היו נפוחות כאלה). מוזר, אני יכולה להגיד שמאז (אמצע הלילה) ועד ההתחלה של הבוקר (קמתי סופית בתחילת הבוקר) חצי ישנתי וחצי לא, ואני גם יכולה להגיד שישנתי מעולה.

למעלה