טוב, חבר´ה

סיון b

New member
טוב, חבר´ה

רציתי רק להגיד בוקר טוב לכולכם! ולאחל לכם גמר חתימה טובה... ו... שתהיה לכם את השנה הכי טובה בעולם!!! סיון

חוכמית

New member
מה?????

סיוונוש, אני מחכה לך מאתמול!!! איפה את ? לא ענית לי על שכתבתי לך. תני לי עוד קצת ממך טוב??????

סיון b

New member
אביבה,

אני כאן עכשיו... מצטערת שלא הגבתי אתמול. מה את רוצה לדעת? קצת מוזר לי לכתוב כאן שוב דברים, אחרי כל כך הרבה זמן... אני כאן כרגע. סיון

חוכמית

New member
אני רוצה שתהיי כאן

אפשר לתרגל את החזרה שלך אילינו בכל מיני דברים. הרי זה רק עניין של תרגול. הרי אנחנו אותם האנשים שאת מכירה ואני מבטיחה לך שלא השתננו. אנחנו מודעים עכשיו ליותר דברים וזה - רק טוב. אז מה הבעיה?? בואי אלינו. טוב??

סיון b

New member
וואי, את באמת מקסימה....

ואני שמחה שלפחות מישהי כאן מעוניינת בחזרתי. נחמד! טוב, אני חושבת שבתור התחלה זה בסדר. אומנם הגבתי רק להודעות שלך, אבל ההתחלה טובה, לא??? לא יודעת. ואם להתחיל, אז כרגע אני בסדר. לא השתנה כלום מהפעם האחרונה שכתבתי כאן. אני מרגישה טוב (משתי הבחינות כרגע), ויש נקודה לאופטימיות.... וואלה! אני כתבתי את זה?????? סיון

סיון b

New member
וואי אורלי,

איך שכחתי אותך!!! אני נוראית... sorry מתוקה! את צודקת, את באמת תמיד קיבלת את פני! אז סליחה. אוהבת, סיון

סיוונושששששששש.

סיוונוש!!! זה ברור שאני רוצה שאת תישארי. ואם לא. אני רוצה! זה נראה מוזר כל מה שקורה כאן, אבל זו סיבה מצוינת לנסות לבדוק איך ממשיכים מכאן. אל תעזבי כי את חושבת שאת לא חלק מזה. זה כמובן לא נכון. היית פה מההתחלה. וגם תהיי חלק מההמשך. אל תוותרי עלינו. תגיבי. תהיי. לכולנו יש ימים טובים ורעים. וזה בסדר גמור <שני, תקשיבי לעצמך לפעמים:) > אוהבת!! ומנסה להיות כאן מבלי להרגיש "לא חלק" בדיוק כמוך.. מאחלת לך שנה נפלאה ומאושרת, מלאה באופטימיות ורק טוב. אוהבת!!!!!!! שלך, שני.

סיון b

New member
נינוש,

קיפודית, את נפלאה! ואני שמחה שאתם נותנים לי סיבה לחזור לכתוב כאן שוב. זה מעודד. זה כיף! זה מדרבן. אז יאללה, אני מצטרפת שוב.... איזה כיף לי! ולכם...... (?) טוב, אז אני כאן. ואם אתם רוצים שאני אמשיך עם ההודעות ה"מפגרות" שלי אז: אני בעבודה (כן, כן) ומשעמם לי (כהרגלי בקודש...) אז אני כאן. אבל עכשיו אני יוצאת ל"חופש הגדול" ואני לא עובדת עד אחרי חול המועד. איזה כיף לי! יאללה אנשושים, יום נפלא לכולכם, סיון

חוכמית

New member
הלוואי עלי

כזה חופש ארוך....אבל גם אני בטח אצא לכמה ימים להיות עם אבי והילדים קצת. מה חוץ? אהה... יש לי עוד שאלה..... אההההה.....מה זה הודעות מפגרות??????? אההההה.הההההההה....... אוהבת.

סיון b

New member
הודעות מפגרות זה מה שרשמתי....

ולהזכירך תמיד כולם כאן הסתלבטו על ההודעות שלי בנוסח: "אהלן חבר´ה, מה? אין כאן אף אחד?" או בנוסח: "שלום חברים שלי, אני בעבודה כרגע, ומשעמם לי, אווווף!!!" אז את מבינה למה אני מתגוננת? כמובן שהכל היה בצחוק. (אני מקווה בשבילם....) סתאאם - אני בטוחה. בכל אופן, לגבי החופש - קחי, תהני, תעשי חיים!!! ותספרי לנו איך היה! love סיון

סיוונוששששש (+שש)

אין כזה דבר הודעות מפגרות. יש הודעות בלי שום תואר. ובנימה זו.... תעשי מה שבא לך <במסגרת החוק והמוסר> שלך, שני!

למעלה