טוב. זזתי.

הצעדן

New member
טוב. זזתי. ../images/Emo119.gif

אני יוצא לצעידה קצרה. אולי אקפוץ לבקר ואולי לא יסתייע. אם יש משהו דחוף אפשר לנסות לשלוח ינשוף דובר אנגלית ל[email protected] תשמרו על עצמכם ותשאירו לי קרמבו אחד אל תזללו את כולם. במאמר מוסגר - אולי אכתוב יום אחד את מדריך הצעדן למאכלים מסובכים. הפרק שדן בסופגניה התפרסם כבר פעם בפורום האח: ( מתוך "הסופגניה - תיאוריה ומעשה") א. כמו כל דבר גם הסופגניה מתחלקת ל-3 חלקים: בצק ריבה ואבקת סוכר ובר"ת ברא"ס. ב. לפני אכילת הסופגניה יש לבחור אסטרטגיית תקיפה. בין השיטות הנפוצות: אכילה סדרתית, "ישר לריבה", תקיפה בורגית, ולבעלי לב חזק: "הכל בבת אחת". ג. מטרת האכילה היא לקשט את החולצה בכתמים צבעוניים ולפדר את האף באבקה לבנה. ד. מקור הקרמבו הוא בקורס צה"לי באכילת סופגניות. הוא מאפשר אימון בטכניקות אכילה מתקדמות ללא נפגעים. ה. אכלנים מנוסים מסוגלים תוך כדי אכילת הסופגניה להשפריץ ריבה על שני צופים/ות תמימים/ות בו זמנית ולפזר אבקת סוכר על צופה שלישי/ת. ו. הסופגניה נפוצה בארצות התרבות (כלומר, צרפת) במילויים שונים: ריבת משמש, מרמלד וכמובן תות שדה . פעם ניתן היה למצוא סופגניות בקפיטריה שעל גג מרכז פומפידו. נספח חו"ל א. מקור ה-donut בסופגניית אימונים שזכתה להצלחה מסחרית מפתיעה. ב. הצלחה מסחרית מפתיעה עוד יותר נחל הרעיון למכור בנפרד את החור של ה-donut. ג. לפני אכילת donut יש לברך את ברכת ה-donut אשר מיוחסת לרבי הצדיק שימשון (simpson) : "Ummmm. donut" ד. אכילתdonut אינה פותרת מחובת אכילת סופגניה. ה. יש לשים לב לזיופים ! בארצות הים נפוץ donut בלי חור שאינו ממולא בריבה אלא במין קרם. ניתן לזהות את החיקוי לפי הציפוי שיכול להיות מין זיגוג או מעין מיקרו-סוכריות במקום אבקת סוכר. חג שמח ולהתראות בחורף

Gefen

New member
צעדני....שתהיה לך..../images/Emo39.gif

צעידה טובה...מוצלחת וקלה.... שמור על עצמך באשר תהיה וחזור אלינו מהר ו....כמובן - שיהיה חנוכה שמח !!!!!
גפן

למעלה